Gorumcemle esimi paylasamiyoruz sanirim..

benim birtek abim var yengemde onu benden kıskanırdı 2 yıldır görüşmediğim abimle 5 dk bizi yanlız bırakmazdı abıma doyasıya sarılıp öpemedim abımde bana yaklaşamadı onun bu tavırları yüzünden banada bişey diyemııyordu onun çenesinden diki banada yakaşamıyordu sanırım bana söylemıyordu ama hissediyordum açık açık... ben abimle istediğim herşeyi konuşurum sevgilimi arkadaslarımı evlilik düşüncelerimi vs. ama yengem kim olursa olsun kardeşim gibi davranamam abıme anlattıgım gibi anlatamam sanırım diger konularda yorum yapamamm belki ama kardeşlerin arasına girmeyin bırakın kocanız zaten rahatsız olsa bunu görümcenize bildirirdi demekki rahatsız olmuyor... kardeşlerin arasına girmeyin bence...

benım abim ne mi yaptı bize hiçbişeyini belli etmedi ama ki yengemde allah var yüzüme bişey demedi asla hakkına giremem ama malesef abime yaptıkları psikolojik baskıdan abim onu boşuyor şuanda...

Eskiyi kurcalamak istemiyorum ama takildigim bir seyi paylasayim sizle,
Balayi sabahinizda, sabahin korunde, gorumceniz esinize, canim nasilsin? diye msj atsa, bunu nasil karsilardiniz?
Ne oldugunu dusunurdunuz?

Sorunuz enteresan geldi.
Siz ne düşündünüz,kardeşine mesaj atmış görümceniz balayı sabahı,:44::44::44:
Eşinizin mesajı okuması 30 saniyesini alsa,2 dakikasınıda cevap yazmaya ayırsa en fazla;Balayınızdan 2,5 dk. çaldığı içinmi sinirlendiniz görümcenize.:26:
Benim kayınvalidem balayımızın sabahında telefonla aradı,ama sizin gibi fikirlere kapılmak aklıma gelmedi

merak etmiş canım işte abim gecesini güzel geçirmiş mi diye
ne var bunda canı kanı yaa
Tövbe est yaaa !!!!

Artık bunu kimse normal karşılamaz bu ne demek ne duymak istiyor
çok moralim bozuk gecemiz pek verimli geçmedi
ya da süper geçti ayrıntıları paylaşırım mı...

Yukarida ki arkadas, 2.5 dakkalik zaman kaybi olarak bakmis bu duruma.
O arkadas ne kadarda iyi niyetli, ne varmiski bunda.
Bende senin gb dusundugumden rahatsiz olmustum.
Ne annemler, ne de esimin ailesinden kimse aramamisken, onun msj cekmesi ne anlama geliyor olabilir?
Ne yazik ki bunu bile normal karsiliyorlar ya, bir sey diyemiyorum ben artik.

Beni o kadar iyi anlamissinki, tam da demek istedigim bu aslinda.
Ve oturdum konustum gorumcemle.
Acik acik nelerden rahatsiz oldugumu dile getirdim ve simdilerde bazi seyleri asmis durumdayiz.
Beni ariyor artik ve tabiki bende onu.
Abla kardes gb olmasa da, hal hatir soruyoruz hic degilse.
O aile icinde yerim oldugunu gorebiliyorum artik.

Çok memnun oldum bu duruma.. Umarım daha iyi olursunuz zaman içinde :)

ben bu konunun bin katı daha kötüsünü yasadım hala da içim yanar içim ezilir. canım nasılsın neki

ben bu konunun bin katı daha kötüsünü yasadım hala da içim yanar içim ezilir. canım nasılsın neki

Cok dogrudur cnm, biz bir arada degiliz bu kadarini yasadim, bir arada olsaydik neler yasanirdi bilemiyorum.
Simdilerde daha iyiyim, masallah diyeyim esimle de iyiyiz.
Tatile gittigimizde ablasinin hareketlerini kendide gordu, ailesinin yaklasimlarina da sahit oldu.
Dile getirmese de bana hak veriyor artik.
Aileme karsi da daha samimi eskiye gore.
Bizde gelecegimiz hakkinda konusuyoruz, planlar yapiyoruz artik :)

Kaç yasadasın nasıl bır ailede büyüdün tahsilin nedir bilemyiroum ama bana okadar uzaksın ki .

Asla evlenınce kocamı aılesınden koparmak gbı bı dusuncem yok olamazda annesi annem ablası ablam vs dir yani .

Benim de erkek kardeşim var ama asla sızın gıbı olmam yanı kardeşim için ölürüm oda benım ıcın ölür ama ben gelını ararım onu değil.

Kime ne müstehak ileride görürüz artık .:)

Kalite meselesi diyorum kalite .

Hayatta başarılar . daha fazla muhattab olmucam sizinle . farklı kulvarlardayız

güzelim insanın kendisini el kızı gibi sayması için anormal düşünmesi gerekir . ben kendimi el kızı gormem asla ben bir aile kurdum el kızı diye niteleyeceksek illaha birini o ben olmam. ne tuhaf bu tip nitelemeler el kızı nedemek acaba hic cözemedim ben bunu

herkesin düşüncesine saygı duymaya calısıyorum ama inanın sizin düşüncelerinze saygı duymakda cok güclük cekiyorum. acı ceken cok görümcesi tarafından acı cektirilmiş bir bayan olarak düşüncelerinize cok ama cok üzülüyorum. farkındamısınız kardesiniz hayatında tek önceliginin kendiniz olmasını istediginizin ve bunun diger adının kıskanclık oldugunun. diger yazımıda okursanız sizin ailem dediginiz seyi anneniz ve babanız yaratmıstır. kardesligiinz onlardan geliyor. peki kurulan yeni aileye neden saygı duymamak icin diretiyorsunuz? el kızı ne demek ya el kızı nedemek ? bunun kadar kadınlar arasında küçültücü bir tabir varmı acaba? sizin o el kızı dediginiz kadın sizin yegeninizin ANNESİ olacaktır sizin kardeşinizin KARISI olacaktır. hastayken canı acıyken acken beş parasızken her anında yanında olacaktır. suan aglıyorum biliyomusunuz? benim canımı cok yaktı sizin gibi düşünen görümcem cunku. kanattı yaramı. ben bir el kızı olarak kocama saniye düşünmeden canımı veririm CANIMI hic dusunmeden kocamın önune sererim. cok yazık. biz gelinlerin canını acıtmak dısarda tutmak hosunuza gidiyor olabilir ama bizim de bir kardesimiz var anne babamız var. ama buna ragmen ömrümüzü onları bırakıp sizin kardeşlerinizin önüne seriyoruz. ayıptır günahtır. abinizden ayrılan kızın canı ya cok yandıysa ? sizin kadar sevebilme ihtimali aklınıza gelmiyr degilmi? halbuki emin olun kadınlar kocalarını cok severler gözünde yas kalmadıgı zaman olur gene kıyamazlar. dedigim gbii suan aglıyorum. keşke görümce degilde bir kadın olsaydıınız keşke sevebilseydiniz keşke aile olmanın sadece kök aileden ibaret olmadıgını ve büyüdügümüzde bizimde bir aile kuracagımızı bilseydiniz...... birde sunu söyliyim abiniz sizin için bir kızı bıraktıysa bununla gurur duymak yerine bence acaba kul hakkına mı girdim diye bir düşünün olaki o kızda belki benim gibi yatagında aglıyordur. evlensek belki cok mutlu olurduk diyordur

:2::2::2::2:

sana da iyi akşamlar canım,öptüm.

kalite diyen kadından ışık hızında uzaklaşırım ben, kezban detected:)

haksız bişey yapmadığım için zerre kadar vicdan azabı duymuyorum,on tane kız da o kız gibi olacaksa inşallah onunu da bıraksın...kızın kendi ailesine saygısı yoktu ki bizim aileye olsun.göz göre göre kardeşimi ateşe atmam kimse kusura bakmasın.
evlenseler mutlu olacaklarına da inanmıyorum.
benim nişanlım benim ailemi sever sayar ben de onunkini...
fikirlerimin hepsinden haberdar. kök aile dediğiniz şey asıl ailedir.ben kimseyi ailem kadar sevemem.siz sevin karışmam ama ben sevemem.
düşünceme saygı duymanıza da gerek yok ben de her düşünceye saygı duymuyorum.kimseden onay da beklemiyorum.
kardeşlerime çok düşkünüm,kim ne düşünürse umursamıyorum.
kul hakkına falan da girmiyorum,bu açıdan,girmedim de.daha aileye girmeden niyetini belli eden kıza müstehaktır,iyi ki de ayrıldı kardeşim.
senin de allah yardımcın olsun.

haksız bişey yapmadığım için zerre kadar vicdan azabı duymuyorum,on tane kız da o kız gibi olacaksa inşallah onunu da bıraksın...kızın kendi ailesine saygısı yoktu ki bizim aileye olsun.göz göre göre kardeşimi ateşe atmam kimse kusura bakmasın.
fikirlerimin hepsinden haberdar. kök aile dediğiniz şey asıl ailedir.ben kimseyi ailem kadar sevemem.siz sevin karışmam ama ben sevemem.
düşünceme saygı duymanıza da gerek yok ben de her düşünceye saygı duymuyorum.kimseden onay da beklemiyorum.
kul hakkına falan da girmiyorum,bu açıdan,girmedim de.daha aileye girmeden niyetini belli eden kıza müstehaktır,iyi ki de ayrıldı kardeşim.

ayrıca şunu da söylemek istiyorum

eşinin kardeşiyle olan ilişkisine karışmamalısın
isterse 24 saat konuşsunlar
bu eşinin sorunu.

görümcenin sana karşı olan davranışlarına kafanı yormalısın.

sana tek katılmadığım nokta => telefonda veya msn de sürekli konuşuyor olmaları.

kıskanıyor musun?
yoksa
eşini kullanmak için yağ çektiklerini mi düşünüyorsun??

olay sadece ''sürekli iletişim halinde''olmaları ise, abartılı buldum.

yani yeri kurulan aile asıl aile degil yedek aile midir ??? gelinler damatları illaha aileye alıyoruz diye kabul etmeseniz bence daha iyi olur cunku aslında kimse kimseyi ailesine almıyor iki genc iki seven genc yeni taptaze bir aile kuruyor. büyüklerde bunu destekliyor normali budur. birgun 20 yıl sonra sacını süpürge ettiginiz esiniz ablam seni istemiyor hareeketlerini begenmiyor sen el kızısın derse BENCE OLMAZ DEMEYİN HAYAT BU BELLİ OLMAZ canınızın acısını bir düşünün. birde evlat sahibi oldugunuzu varsayın . o abla içinde hic iyi düsünmezsiniz eşiniz içinde. ayrıca bırakında kardesiniz kendi kararını kendi verebilsin. ates varsa ortada onu siz atmayın o kendini atmasın bir birey olarak .

asıl aile benim için anne baba ve kardeşlerimdir. katılmayabilirsiniz.umursamıyorum.
ben zaten söylüyorum ben el kızı olucam diye.kocamın aile meselelerinde bana sorulmadıkça fikir bile belirtmem çünkü ben de ailelerin özellerini söylememe taraftarıyım.

kardeşim asıl kararı kendisi verir ama gözünü gerçeklere biraz açtırmanın da ona zararı olmaz.
dediğim gibi kimsenin fikrini umursamıyorum bu açıdan,bu düşüncemden dolayı hiç zarar görmedim.yerimi biliyorum.nişanlım da yerini biliyor.
bu arada nişanlımın da aile meselelerine hiç karışmam,kendimi de dışlanmış hissetmiyorum:)çünkü onun ailem hakkında yorum yapmasını bile istemem ben de.
ölçülüyüz.

anladım sizi ben. yalnız dikakt ederseniz son derece saygılı ve seviyeli yazmaya calısıyorum. sürekli umursamadıgınızı söylüyorsunuz. umursamayın zararı yok ama bu forumda benim gibi yaralı cok kadın var. bu kadar da yaramızı deşip durmayın bir yazınızda HADİ YALLAH yazmıssınız. bu kadar asagılamayın bu el kızı dediginiz insanları.ayrıca forumda düşünceleri söylemek de gerekli ki insanlar bilgilensin. mesela ben burda gelin olarak nelere dikkat etmem gerektigini hep sorguladım geliştirdim kendimi. ilerde görümceede olucam yine okuyup insanların acılarını beklentilerini ögrenip kendimi öyle şekillendiricem.

benimde düşüncem su. birgün kardesim birini sevdiginde degil el kızı olmak onu basımın üzerinde tutarım ben. kardeşimi benden katkat fazla sevsin kardesimde onu bizden cok daha fazla sevsin isterim. yegenlerime cicekler gibi baksın annesi isterim. kardesim ailesiyle cok mutlu olsun isterim cunku billirimki benim yerim yatagım kocamın yanı onun da karısının yanı olcak. en büyük dileklerimden biri bu benim. tertemiz kocaman güzel bir aşk evliiligi yapsın kardesim ve gelinimizin bir ablasıda ben olayım uzaktan mutluluklarını mutlulukla seyredeyim. ben görümcem gibi daha onu ilk gördügümde kardesimi cok arama demeyeyim. haddimi bileym ben. yatagıma yattıgımda huzurla yatayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…