- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.955
- 248
- Konu Sahibi Beautician1
-
Bence kesinlikle bu insanın sorunları var. Yani insan kendi annesinin mevlidine bir kere kendi yapmaz. Töbe töbeeee..
Kendi yapıp kazanç sağlamak istiyorsa bu da ayrı ayıp..
Diğer ayıp ve tuhaf olan da çevresinin bunu tolere etmesidir..
Anneannesi mesela çıkarıp vermiş parasını, kardeşi diş partisinin parasını. Hiç kimse de ya bir dakika dur bakalım dememiş.
Çevre o hale getirmiş kızı.
Üzmek için demedim, bende eskiden öyleydim
Böyle cadolozları görünce gözümü açtım ( kısmen)
Sende aç yani
Ya ben arkadaşlaırm doğum vs. yapmışsa ya da bi kalabalığa gideceksem evden de bi çeşit kendim yapar giderim
Demek bunları ücretli yapsam köşeyi dönmüştümher seferde 400 iyi para valla
Reklam yapıyo işte toplumda , feda olsun yeğenime diye
Eşimin anneannesi çok çok tatlı bir insan. Maksadı ona harçlık olsun, ihtiyaçlarını alsın. Durumu iyi olduğu için gözüne batmadı sanırım. Biz de tatile giderken bize benzin paramızı verir, ufak tefek yardımda bulunur. Ama bari annesinin mevlidi için para almasaydı da daha sonra anneannesinden harçlık isteseydi ihtiyacım var diye.
Annesinin mevlidinde de mi para almış
Yuh
Wc ye de gitmesin bu, yedikleri boşa gider mazallah
Benim yeğenim iki yaşına girdi ocak ayında. Kızım için aldığım cupcake kalıplarına kek yaptım, standını götürdüm. Örtüsünü götürdüm. Kısır, ve patates salatası da yaptım. Feda olsun yeğenime. Ama benim eşim ile ablasında kardeşlik duyguları yok bence bundan kaynaklanıyor.
Şu görümce dışında çok şanslısın. Ne güzel benzin parasını veren teee bir de anneanne. Bizden de almaya çalışırlar acep ne kadar alırız diye
Gerçi alt etmeyi bilsen görümce de dert değil de anladığım kadarıyla sizin de genel durumunuz iyi olduğu için 400 tl çok gelmemiş size.
Aslında bir asgari ücretin yarısı kadar.
Bir de oldum olası sevmem şeker hamuruyla yapılan kurabiyeleri. En son aşamada elleriyle mıncık mıncık oynuyorlar hamurla falan. Bana hiç hijyenik gelmiyor. Tatları da güzel değil. Sadece görüntü var.
Şu görümce dışında çok şanslısın. Ne güzel benzin parasını veren teee bir de anneanne. Bizden de almaya çalışırlar acep ne kadar alırız diye
Gerçi alt etmeyi bilsen görümce de dert değil de anladığım kadarıyla sizin de genel durumunuz iyi olduğu için 400 tl çok gelmemiş size.
Aslında bir asgari ücretin yarısı kadar.
Bir de oldum olası sevmem şeker hamuruyla yapılan kurabiyeleri. En son aşamada elleriyle mıncık mıncık oynuyorlar hamurla falan. Bana hiç hijyenik gelmiyor. Tatları da güzel değil. Sadece görüntü var.
ben de ne şeker hamırlu kurabiyeleri, ne de şeker hamurlu pastaları seviyorum.sadece görsel olarak güzel ve para tuzağı remen
Kakaolu ıslak kurabiyeyi tercih ederim bende
Hemde çok uygun
ben de ne şeker hamırlu kurabiyeleri, ne de şeker hamurlu pastaları seviyorum.sadece görsel olarak güzel ve para tuzağı remen
Bu yaptıkları dışında bir zararı olmadı bana, çok iyi anlaşırdık. Bu olay tamamen kopardı ipleri. Eskisi gibi olur muyuz bilemem. Ayrıca bize 400 tl öyle çok geldi ki dediğim gibi eşim 1 ay susmadı, kan kusturdu.
Kazıklamanında bi raconu var ya
Sarmanın poaçanın ne masrafı olur
Pasta dediğin kaç para tutar
Zaten halası yapıyor diye onlardan hediyelik yaptırmıştım, yoksa ben zaten eminönünden masa için notluk almıştım 25 adet onları dağıtacaktım. Saçma oldu hem notluk, hem kurabiye zaten. Ah keşke yaptırmasaydım, eşim hala mevzusu geçince saydırıyor bana
bir de abla hamurun malzemesi ne. rengarenk. tadı tuzu yok lastik gibi..
yani ben hiç almıyorum.
Zaten halası yapıyor diye onlardan hediyelik yaptırmıştım, yoksa ben zaten eminönünden masa için notluk almıştım 25 adet onları dağıtacaktım. Saçma oldu hem notluk, hem kurabiye zaten. Ah keşke yaptırmasaydım, eşim hala mevzusu geçince saydırıyor bana
Konu sahibi sen doğum günü zamanı buradan tarif sor
Çok uyguna ve çok güzel çeşitler çıkabilir eminim
Sonra da foto çek, sosyal paylaşım sitesine koy
'Feda olsun kızıma' başlığı altında paylaş bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?