Annesi yalandan vuruyor ne demek ya, evire çevire dövsün mü istiyorsunuz 2 yaşındaki bebeği! Çözümünüz bu mu?Sevgili anneler merhaba ;
Görümcem yaklaşık iki haftadır bizde kalıyorlar misafir olarak geldiler.
Fakat 2 yaşındaki kızı kızımı sürekli ısırıyor kuzumun her yeri ısırık izi oldu. Kızımı ısıramazsa kendi kolunu ısırıyor
Çok sinirleniyorum tepkimi koyuyorum annesi yalandan vuruyor sonra yine aynı ne yapacağımı nasıl tepki vereceğimi şaşırdım deli olacağım.
Başına buna benzer bi olay gelipte beni aydınlatıp fikir verebilecek arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi ? Şimdiden teşekkür ederim
O yaştaki bebeklerde ısırma normal dişleri yeni oturuyodur.Kızınız kaç yaşında ki?? Annesi vurmasın yazık siz de anlayış gösterin.Sevgili anneler merhaba ;
Fakat 2 yaşındaki kızı kızımı sürekli ısırıyor kuzumun her yeri ısırık izi oldu. Kızımı ısıramazsa kendi kolunu ısırıyor
Çok sinirleniyorum tepkimi koyuyorum annesi yalandan vuruyor sonra yine aynı ne yapacağımı nasıl tepki vereceğimi şaşırdım deli olacağım.
Başına buna benzer bi olay gelipte beni aydınlatıp fikir verebilecek arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi ? Şimdiden teşekkür ederim
Annesi ona vurdugu icin kizi da baskasina zarar veriyor. Bu bir zincir. 2 yas zaten boyle hareketlerin yapilip sinirlarin zorlandigi donem.Sevgili anneler merhaba ;
Kızının sürekli ısırmasına mı şaşırayım yoksa annesinin bu duruma dayakla çözüm bulmasına mı ? Neden ısırdığı ortada değil mi açıkçası bir iki kereden sonra ben kızı ve annesini çok net ve sertçe uyarırdım. Isırmak ne yaSevgili anneler merhaba ;
2 yaşındaki bebeği uyarınca bebek anlıyor mu?Kızının sürekli ısırmasına mı şaşırayım yoksa annesinin bu duruma dayakla çözüm bulmasına mı ? Neden ısırdığı ortada değil mi açıkçası bir iki kereden sonra ben kızı ve annesini çok net ve sertçe uyarırdım. Isırmak ne ya
Kesinlikle evet. 2 yaşında değil 2 aylıkken bile çocukların bizi anladıklarına inanıp onu göre davranıyor ve konuşuyorum. 2 yaşındaki çocuk lafı sözü anlar. Anladığına nasıl tepki verdiği o zamana kadar o çocukla nasıl iletişim kurduğuna bağlıdır.2 yaşındaki bebeği uyarınca bebek anlıyor mu?
Bilmediğim için soruyorum.
Ben de anlıyor gibi konuşuyorum,anlatıyorum ama “yapma bak acır” desem de gene de ayağını vuruyor yatak korkuluğuna…Kesinlikle evet. 2 yaşında değil 2 aylıkken bile çocukların bizi anladıklarına inanıp onu göre davranıyor ve konuşuyorum. 2 yaşındaki çocuk lafı sözü anlar. Anladığına nasıl tepki verdiği o zamana kadar o çocukla nasıl iletişim kurduğuna bağlıdır.
O oyle :) kesfedecek, ogrenecek :) biz hep anlatmaya, uyarmaya devam.Ben de anlıyor gibi konuşuyorum,anlatıyorum ama “yapma bak acır” desem de gene de ayağını vuruyor yatak korkuluğuna…
Ben bıkmam,konuşuyorum,anlatıyorum ama o da bıkmadan vuruyor. Ancak sevdiği bir masalı anlatıp dikkatini dağıtıyorum ki ayağını vurmasın, ayağı acımasın…
Hayırlısıyla bir konuşsun da inşallah…O oyle :) kesfedecek, ogrenecek :) biz hep anlatmaya, uyarmaya devam.
Tabi bir de cocugun kendi karakteri var. bizim soyledigimiz/istedigimiz/anlattigimiz gibi olmuyor hersey.
Ama emin olun sizi anliyor. Konusmaya baslayinca anlayacaksiniz sizi ne kadar iyi anladigini.
Anlar. Yaptığının kötü bir şey olduğunun farkına da az çok varır .2 yaşındaki bebeği uyarınca bebek anlıyor mu?
Bilmediğim için soruyorum.
Şaka mısınız ya?2 yaşında bir çocuktan bahsediyoruzKızının sürekli ısırmasına mı şaşırayım yoksa annesinin bu duruma dayakla çözüm bulmasına mı ? Neden ısırdığı ortada değil mi açıkçası bir iki kereden sonra ben kızı ve annesini çok net ve sertçe uyarırdım. Isırmak ne ya
Anladım.Anlar. Yaptığının kötü bir şey olduğunun farkına da az çok varır .
Hanımefendi ben evire çevire dövsün mü diyorum ? Yalandan vurmaktan kastım Gülerek al sana diyor şaka ile kızına sonra oyuna dönüyor benim kızım çığlık çığlığa ağlarken defalarca konuştum en azından yapma kızım bak abla bu diyerek çözüm üretebilir artık iletişimini nasıl kurmak isterse. Çocuğun her yeri ısırık izi bazı yerler mor siz bu durumda ne yapardınız ?Annesi yalandan vuruyor ne demek ya, evire çevire dövsün mü istiyorsunuz 2 yaşındaki bebeği! Çözümünüz bu mu?
Evden gonderirdimHanımefendi ben evire çevire dövsün mü diyorum ? Yalandan vurmaktan kastım Gülerek al sana diyor şaka ile kızına sonra oyuna dönüyor benim kızım çığlık çığlığa ağlarken defalarca konuştum en azından yapma kızım bak abla bu diyerek çözüm üretebilir artık iletişimini nasıl kurmak isterse. Çocuğun her yeri ısırık izi bazı yerler mor siz bu durumda ne yapardınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?