konu sahibi ne hikmetse konusuna yapılan yorumlara cevabını özel mesaj atarak laf söyledi bal kabağı tarzında kendini küçülten mesajlarla yapmayı yeğliyor bu da ilginç
özel mesaj atacağına buraya yaz da bari az cesaretin olduğunu görelim ama tabi senin tarzın bu görümcenide gizlice eşine gammazlamıştın cevabınıda gizlice mesajlarla anlatıyorsun yazık...
sen akıllı bir kadın olsaydın görümce beyaz showa giderken onu fuhuş yapmaya gitmiş gibi kocana gammazlamaz onun nefretini kazanmaz abla kardeş ilişkisini kurardın.
sonrada ablacım biz çocuk sahibi olmak istiyoruz onun içinde yalnız kalmaya ihtiyacımız var bu konuda senden anlayış hoşgörü bekliyorum derdin o kızın gönlünde 10 numara yenge olurdun..
ama kıskanlık fesatlık daha mı kolay bunu yapmaktan bilemedim şimdi...
adam eve gelince önce kardeşini soruyormuş
belki de seninle yalnız kalmamak için o göndermiyor kardeşini
şahsen abim yapardı sırf eşiyle yalnız kalmamak için kimseyi bırakmaz zorla oturturdu
kaldı ki kız sürekli sizde değil 20 günde bir 5 gün kalıyor
ama batacak ya bir gün de olsa batar
bir de sizin gibi bir karı kocanın çocuk yapması ne kadar sağlıklı maalesef karar veremedim
arkadaslarr konu sahibibib bu kadar üstüne gitmeyinn sonuçta bizmle paylaşmışş konusunuu fikirlerinizz saygı çerçevesinde yansıtın ,,,konuya geleimm ,,canım eşinn bii abi olarakk tabiki kız kardeşine sahip çıkıodurr annesi babası yok uzakta diosun abisine sana emenatt senn 2 yaşş büyükmüşünn al karşına bi abla olarak konuşş,,belki oda sınavları bahane edip gitmek istememiştir belkii erkek arkadası vardırr,,onu bırakmak istemedii bi konuşş belki senle paylaşırr,,senin kadar düşünceli olmaya bilirr senn düşündereceksin ozaman..
arkadaşım içine şeytan kaçmış senin..
Ne kötü bir insansın sen..
arkadaşlar biraz önce ne oldu biliyor musunuz kaynanam aradı görümcemi sordu gitti mi diye bende evet anne dedim zaten bi daha ki gelişinde de abisi onu yanınıza gönderecekmiş dedim onun kalırsa sınavı var dedi ama geliyorsa gelsin dedi bende sınavdan falan haberim yok abisi öyle dedi dedim. halbu ki abisi öyle birşey demedi ramazan günü yalan da söylemek zorunda kaldım ama bunu yapmam gerektiğini düşündüm inş. kaynanam eşimi arayıp sen böyle mi dedin memlekete göndereceksin gelin dedi demez :18:
Nasıl bir entrika bu.. Ve bu entrikan için bile görümceyi suçluyorsun.
Halbuki kötülük yapan sensin !
Arkadaşım diğer konularında zaman zaman ben üzülüyordum sana.
Yani kadın zor durumda kocasından gereken ilgiyi göremiyor,öz güveni yok,belki hayatına başka zorluklarla başlamıştır diye düşünüyordum.
Ama sen gerçekten aşmışsın yalan,riya,entrika brezilya dizilerini geçtin.
Ne zorun var bu insanlarla hayatta kalbin iyi olmadıkça hiçbirşey elde edemiyorsun.
Eş,iş,aile konu herneyse kalbini temiz tutmaya çalışmak gerekiyor.
En azından çaba sarfetmek gerekiyor.
Yani hiçbirimizi mükemmel değiliz melek değiliz bizim içimizde de kötülükler var,hasetler var.
Ama senin ki bambaşka plan program hesaplar kitaplar resmen kötülüklerini istiyorsun insanların.
Sana aylar önce tedavi ol demiştim bana özel psikolog yok devlet hastanesini beğenmiyorum demiştin.
İlaç veriyorlar beğenmiyorum demiştin sanki psikoloji üzerine akademik kariyerin var gibi..
Eşine tapıyorsun tövbe haşa Allah gibi onun dışında herkes böcek gibi gözünde,görümcene iyi bile davranıyorsun aslında bu kadar kıskançlık içinde.
Tedavi olmadıkça daha korkunç bir noktaya gideceksin tedavi ol arkadaşım ,kendin için değil insanlık için.
Hani eleştrieyim rencide edeyim vs diye yazmıyorum açtığın konuları ve tutumlarını okuyanlar zaten neyin ne olduğunu görüyor.
Benim lafıma gerek yok bak mübarek günlerde bir adım at kendine tedavi ol,Allah'a sığın,insanlara güzel bir kalple yaklaş karşığını alacaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?