görümcemin kalmaması içi ne yapabilirim

sen akıllı bir kadın olsaydın görümce beyaz showa giderken onu fuhuş yapmaya gitmiş gibi kocana gammazlamaz onun nefretini kazanmaz abla kardeş ilişkisini kurardın.

sonrada ablacım biz çocuk sahibi olmak istiyoruz onun içinde yalnız kalmaya ihtiyacımız var bu konuda senden anlayış hoşgörü bekliyorum derdin o kızın gönlünde 10 numara yenge olurdun..

ama kıskanlık fesatlık daha mı kolay bunu yapmaktan bilemedim şimdi...

valla beyaz show meselesini okudum da inanamadım bu kadar kıskanç ve içten pazarlıklı bir düşünceye sahip olduğuna. görümceni neden kıskanıyosun ? tahsili yüzünden mi, senden mi güzel, çevresinde seviliyor da sen sevilmiyosun diye mi, abisi kızkardeşine düşkün onu sakınıyor kıskanıyor da seni kıskanmıyor diye mi ? ( böyle bir konu açmışsın da geçmişte kıskanılmak istiyorum eşim tarafından diye), nedir yani neyi içine dert oldu bu kadar arkadaş ya ? kusura bakma herkesi kendinden soğutmuşsun eşini de soğutman yakındır ki bana göre soğumaya başlamış bile adam kendine çeki-düzen ver biraz.

konu sahibi ne hikmetse konusuna yapılan yorumlara cevabını özel mesaj atarak laf söyledi bal kabağı tarzında kendini küçülten mesajlarla yapmayı yeğliyor bu da ilginç

özel mesaj atacağına buraya yaz da bari az cesaretin olduğunu görelim ama tabi senin tarzın bu görümcenide gizlice eşine gammazlamıştın cevabınıda gizlice mesajlarla anlatıyorsun yazık...

Ben beyaz show konusunu bilmiyorum ne olmuşki merak ettim?

ayakta alkışlıyorum

adam eve gelince önce kardeşini soruyormuş
belki de seninle yalnız kalmamak için o göndermiyor kardeşini
şahsen abim yapardı sırf eşiyle yalnız kalmamak için kimseyi bırakmaz zorla oturturdu
kaldı ki kız sürekli sizde değil 20 günde bir 5 gün kalıyor
ama batacak ya bir gün de olsa batar

bir de sizin gibi bir karı kocanın çocuk yapması ne kadar sağlıklı maalesef karar veremedim

Canım sormuşsun ya "ne yapabilirim" diye. Bence hiçbir şey yapamazsın. İş senin eşinde bitiyor. Bak senin evinizde kalmasını sorun olarak gördüğün görümceni, eşin eve gelince ilk onu sorup nerde diye merak ediyor.

Sen eşinin üzerine bu kadar gidersen, onu aşırı kıskandığını, hayatını sadece onun üzerine kurduğunu belli edersen eşin de senden o denli soğuyacaktır. İplerini gevşet biraz, soğuk davran, hatta o istediğinde sen isteme naz yap, öpüp koklama, başka işlerle meşgul ol, azıcık değerini anlasın bu adam.

Diğer konularından da anladığım eşin sürekli kaçıyor sen kovalayan modundasın. Bırak kaçsın istediği gibi yine gelecek nasılsa, adamı hint kumaşı moduna sokma canım. Görümcenin gitmesi için plan yapacağına, esas eşin için bu taktikleri uygula. Senin gerçek sorunun eşin canım, görümcen ve ailesi en fazla ikinci planda kalır.

sadece bu konuna yorum yapmak isterdim ama diğer konularını da bildiğim için o şekilde değerlendirmem daha doğru.bence asıl problemin çocuk yapmak ya da dekolte giyinmek değil.görümcenle arandaki bağlar kopmuş ve senin tarafından telafisi yok bunun.kızın sana karşı güvenini kaybettirecek şeyler yaptın çünkü.şimdide onun sizde kalmaması için çocuk olayını gündeme getiriyorsun.kvalidene yalan söylüyorsun.sırf gitsin ve senin istediğin olsun diye yapıyorsun bunu.evet çok uzun süre görümce bile olsa bir misafiri çekmek zodur ama 2 gün bile olsaydı bu süre sen yine iyi niyetle yaklaşmayacaktın.çünkü bu takıntı oldu sende...birde çocuk yapmak konusunda aklıma birşey geldi..eskiden tüm sülale bi arada yaşarlamış,millet o zaman nasıl çocuk yaptı acaba? eşine yumurtalama günlerini hesapladığını ve o günlerde biraz geç yatmasını istediğini söylersin..1 saat geç yatsa ölmez sanırım.dekolte olayını hiç anlamadım zaten,bizde görümce falan kalmıyor ama gayet normal kıyafetlerle oturuyoruz evde.ama senin zaten bu saydıkların bahane,sende biliyorsun bunu..

Not:özel mesaj olayına girme,buradan yaz ki düşüncelerini öğrenelim :)

Bence hiç sağlıklı değil.

arkadaslarr konu sahibibib bu kadar üstüne gitmeyinn sonuçta bizmle paylaşmışş konusunuu fikirlerinizz saygı çerçevesinde yansıtın ,,,konuya geleimm ,,canım eşinn bii abi olarakk tabiki kız kardeşine sahip çıkıodurr annesi babası yok uzakta diosun abisine sana emenatt senn 2 yaşş büyükmüşünn al karşına bi abla olarak konuşş,,belki oda sınavları bahane edip gitmek istememiştir belkii erkek arkadası vardırr,,onu bırakmak istemedii bi konuşş belki senle paylaşırr,,senin kadar düşünceli olmaya bilirr senn düşündereceksin ozaman..

aman paylaşmasın,yoksa duymaması gereken herkes anında duyar

canım bence senin sorunun canının sıkkınlığı kaynananla altlı üstlü oturuyor olman sürekli onlardan biriyle içli dışlı olman canını sıkıyor aynı sorunu bnde yaşıyorum çünkü....

arkadaşım içine şeytan kaçmış senin..
Ne kötü bir insansın sen..

kaçmış ki o biçim çıkmak bilmiyor

onun dünya yalan dünya

kendi yazıyor kendi oynuyor

bence kimsenin as'ın içinde kopan fırtınalardan haberi yok

çünkü anlatmıyor paylaşmıyor içine ata ata bu hale geliyor

Bence burda tam olarak ne görümcen suçlu ne de sen çok kötü bir insansın. Bir kere eşinin ortayı bulması, nerde nasıl davranması gerektiğini bilmesi lazım ama anlattıklarına bakılırsa bilmiyor. En bariz iki örneği: Eve geldiğinde ilk kardeşini sorması (tabi sorsun ama ilk de sorulmaz)
Ve en önemlisi ve kesinlikle bir mantık bulamadığım sana kızın yanında açık giydirmemesi ama başka kızlarla şakalaşması. Yani bir dengesi yok.
Görümcen keşke abisinin açığını kapamaya çalışsaydı, keşke sen arkadaş olmaya çalışsaydın. Bunlar yapılmadığı için kinlenmişsiniz ve hatalar yapmışsın. Eşini sevdiğin için ona konduramamışsın, sadece görümceye odaklanmışsın. En baştan rahat bir tablo çizmediğiniz için şimdi birden şaka yollu konuşmalarla ortam ısınamaz ama yavaş yavaş denemeye çalışmalısın ve her şey eşinin istediği gibi olmamalı, ortak karar almalısınız. Derim ben.

ya diyorum ya ,olay gelip akşamları yemek yiyip gitmesi değl,sürekli burun buruna olmak insanı bıktırıyor,konu sahibininde haksız olduğu noktalar elbette var ;ama kimse 3 ay boyunca birini evinde geceye kadar otursun kalksın istemez..ben görümcnin yanında olsam daha önceki nedelerden dolayı kalmazdım o ayrı ;ama gelin biraz politik olmalı ..birde mesele gelip akşam onlarda oturmak değil ki;
burdaki bi çok insan senin içne şeytan keçmış diyor ,yok gelicek tabi ,vsvs ya zeten tüm sene burun burunalar ,niye gelin hep alttan alan taraf ,düşünceli olan taraf olsun ki ,görümce düşünsün,tüm kış annemler babamlarla birliktelerdi ,şimdi birde ben geliyorum sık sık diye düşünmüyorrr,valla biz öyle alıştırmışızki kendimi ,kendi hemcinsimize bile,sen gelinsin alttan al diyoruz,insan insan dır,çünkü insandır,gelin görümce değil,olaylara anlayışlı insan olarak bakmak lazım...
konuyu açan arakadaşa daha çönceki konularında hak vermedim ama madem öyle bu seferde görümce anlayışlı olsun ,kendisi desin ..
abimle eşini yanlız bırakayımda ben annemlerin yanına gideyim ,konu sahibine aaaaa ne var gelsin kalsın diyoruz ya,bu seferde görümceye gitsin annelerinin yanına niye diyemiyoruz!!!!!!!!!!!

Nasıl bir entrika bu.. Ve bu entrikan için bile görümceyi suçluyorsun.
Halbuki kötülük yapan sensin !
Arkadaşım diğer konularında zaman zaman ben üzülüyordum sana.
Yani kadın zor durumda kocasından gereken ilgiyi göremiyor,öz güveni yok,belki hayatına başka zorluklarla başlamıştır diye düşünüyordum.
Ama sen gerçekten aşmışsın yalan,riya,entrika brezilya dizilerini geçtin.
Ne zorun var bu insanlarla hayatta kalbin iyi olmadıkça hiçbirşey elde edemiyorsun.
Eş,iş,aile konu herneyse kalbini temiz tutmaya çalışmak gerekiyor.
En azından çaba sarfetmek gerekiyor.
Yani hiçbirimizi mükemmel değiliz melek değiliz bizim içimizde de kötülükler var,hasetler var.
Ama senin ki bambaşka plan program hesaplar kitaplar resmen kötülüklerini istiyorsun insanların.
Sana aylar önce tedavi ol demiştim bana özel psikolog yok devlet hastanesini beğenmiyorum demiştin.
İlaç veriyorlar beğenmiyorum demiştin sanki psikoloji üzerine akademik kariyerin var gibi..
Eşine tapıyorsun tövbe haşa Allah gibi onun dışında herkes böcek gibi gözünde,görümcene iyi bile davranıyorsun aslında bu kadar kıskançlık içinde.
Tedavi olmadıkça daha korkunç bir noktaya gideceksin tedavi ol arkadaşım ,kendin için değil insanlık için.
Hani eleştrieyim rencide edeyim vs diye yazmıyorum açtığın konuları ve tutumlarını okuyanlar zaten neyin ne olduğunu görüyor.
Benim lafıma gerek yok bak mübarek günlerde bir adım at kendine tedavi ol,Allah'a sığın,insanlara güzel bir kalple yaklaş karşığını alacaksın.

Hay ağzına sağlık, keşke anlasa yazık ediyor kendine...

Son düzenleme:
Üniversite çağında bir kızım. Eğer ki bana bu şekilde müdahale eden bir yengem olsaydı (beyaz show meselesi, arayıp anneme yalan yanlış bilgi vermesi) yapabileceğim tüm kötülükleri yapardım. Kendinizde bunları yapabilme hakkını nasıl görüyorsunuz? Abimin 5 senelik bir kız arkadaşı var. Anamın babamın bilmediğini o bilir. Bugüne kadar ne yaşadıysam ona anlattım. Daha 1 gün ne abimden ne annemlerden duymadım ona anlattıklarımı. O yüzden başımın üstünde yeri vardır. Ama sizin gibi bir insana kusura bakmayın ama bence ne görümceniz ne de eşiniz katlanamaz.

Allah akıl fikir versin.

Arkadaşlar da Beyaz Show'a gidememesinin intikamını alıyordur demişler. Daha nickinizi görünce ve konunun da görümce ile ilgili olduğunu görünce benim de kalbimden geçen düşünce bu oldu. Kız intikam almak istese ömrünce böyle güzel bir fırsat yakalayamazdı. Kızdırdıysam da kusura bakmayın, ilahi adalet böyle bir şey. Keşke biraz düşünseniz neden bunları yaşıyorum diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…