• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görümcemin kalmaması içi ne yapabilirim

şu mübarek ramazan günü bazılarınız böyle saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz ya birşey demiyorum sadece kötü söz sahibine aittir diyorum. benim kimseyle bir sorunum yok çok şükür çok ta iyi bir insanım allah a inancım sonsuz şeytan olsaydım böyle inançlı olmazdım bir kere yalan söyledim diye hemen şeytan mı oldum yani sizler hiç mi yalan söylemiyorsunuz mecbur kalınca. görümcemin bu sene kalması ilk değil 5 senelik evliyim her sene aynısını yapıyor ve ben sadece eşimle yazları beraber kalma fırsatı yakalarken evlendiğimizden beri aynısını yapıyor sırf annesi ona memlekette iş yaptıracak diye.çocuk düşünme olayını açık giyinmemeyi bahane ettiğim de yok gerçekten bu sıkıntıları yaşıyorum görümcemle beyaz show olayını da konuşarak hallettik benim öyle bir insan olmadığımı bildiği için anlayışla karşıladı bunun intikamı için böyle davranmıyor her sene kaldığı için yine kalıyor ama artık ben eşimle baş başa kalmak istiyorum sizlerden de bana yardımcı olmanızı istedim istemez olaydım beyaz olayı görümcemden çok bazılarına dert olmuş bu arada ben sadece ve sadece eşimi kıskanıyorum hiçbir insana karşı içimde kin haset kıskançlık ta oluşmadı belki de seneler önce babamı kaybettim abim erkek kardeşim hiç olmadı bir erkek tarafından farklı şeyler hissettim ve eşime bağlandım ve bu yüzden kıskanıyorum çok şükür ki eşim beni seviyor ilgileniyor sadece görümcem olduğunda kardeşi olduğunda böyle davranamıyor çünkü o kardeşinin annesine herkese yetiştirmesinden korkuyor çünkü kardeşi böyle bir insan abisin evlendiğimden beri benden kıskanıyor paylaşamıyor ama bunun keyfini ben çekiyorum erkek arkadaşı yok çünkü dışarı hiş çıkmıyor bizimle geziyor takılıyor ben de hiçbirşeyi yetiştirmeyen bir insandım ama yaşananlar onun bana yaptıkları beni bu duruma mecbur etti ama ben sonradan pişman oldum ki öyle bir konu açtım hepiniz üstüme geldiniz anlamadan etmeden biriniz demediniz ki bu görümce nasıl bir insan ki belki de bilmediğimiz şeyler yapmıştır ki konu sahibini bu duruma getirmiştir kıskançlığımı da eskiye göre çok dizginledim bazı şeyleri aştım devlette olsa bunun için mücadele ettim evde kös kös oturmadım kendi durumumun farkındaydım inşallah anlar diyenlere söylüyorum ama yok bence bana tedavi ol diyenler yargısız infaz yaptıkları için kendileri tedavi olsunlar bazılarınızı adam yerine koymuştum sorunumu paylaşmıştım ama destek olacağınıza adımı çıkarıp onca hakaretler edip kendileriniz çok melekeymiş gibi köstek oldunuz yazıklar olsun ..... allah bana akıl fikir versin diyenlere versin ki görüyorum ki çok akılsızca yorumlar yapmışlar.benim anlamadığım şey biri ortaya birşey atıyor on kişi de onu destekliyor ortama ayak uydurmak için ama kimse de kimsenin içini bilmiyor.bazılarınızın dediklerini artık hiç dikkate almayacağım çünkü ben ve etrafımdakiler benim ne kadar iyi bir insan olduğumu dua alan insan olduğumu biliyorlar bir tek eşimi kıskanıyorum diye konulara açıyorum diye adımı şeytana kinci hasetçi ye çıkardınız yazıklar olsun pessss.

Son düzenleme:
konu sahibinin eski açtığı konulara da bir göz attım ve sürekli eşi ile alakalı konular var... belliki eşinden yeterli ilgiyi göremiyor ve üzerine çok düşüyor...

mesela dikkatimi çeken konu başlıkları;

"Eşimi nasıl nasıl kıskandırabilirim?"

"Eşinizle mutlu olmak için neler yaparsınız"

"neden erkekler evlendikten sonra değişirler"

"Eşim başka kadınlara bakıyor mu diye düşünmekten kendimi alamıyorum"

"Eşinizin sizi sevdiğini nerden anlarsınız?"

"eşinize günlük hayatta ne gibi süprizler yaparsınız"

vs vs vs vs vs.......................................( bu arada bunlar sadece 1 sayfadan alınan konular daha 4 sayfa var ve orda da hep eşi eşi eşi......:53:

bence eşinin üzerine bu kadar bıktırırcasına düşmekten vazgeçmelisin...:53:

işine geldiği gibi konuşsak görümceni kötülesek bizi cok severdin demi? senle bizim ne derdimiz olabilir? sana neden kin duyalım seni yargılayalım sucsuz yere seni tanımıyoruz bile arkadsım sadece biz senin iyiliğin için bunları söylüyoruz herkesin psikolojisi bozuk olabilir zaman zaman sende şuan o dönemden geciyorsun sana karsı asla önyargılı değiliz bunu bil öncelikle.kendine çeki düzen vermen için bunları sana söylüyoruz herkesin seni ne kadar sevdiğini dua alan bi insan olduğunu söylüyorsun... bize bile yani tanımadığın insanlara bile birşeyleri kanıtlama çabası içerisindesin madem yazdıklarımızı kaale almıyorsun neden bu kadar alındın parladın birden salla gitsin boş konuşuyosak hatayı baskalarında arama eşin senle ilgilenmio kayınvalidenle aran iyi değil görümceni istemiosun hep onlarmı suclu sence sadece senmi iyisin kusursuzsun bunları bir düşün derim ayrıca kendinle çelişiosun hem kocam ilgilenmio benle diosun hemde şimdi bişeyleri ispatlama çabası içine girmişsin kocam beni çok seviyor diyorsun bize bunu kanıtlamaya calışıosun madem bizi tınlamıyosun bize bişeyleri ispatlama çabası içine gireceğine bunlara kafa yoracağına kendi içsel problemlerini düzeltmek için kafa yor biz kimiz ki??? senin işine gelen şeyleri konuşmayan kişileriz biz takma sen salla bizi!!! üc bes yıl yada bilemedin 2 ay sonra kocam beni neden boşuyor die konu acma tamammı çünkü o zaman kimse sana bişiler yazmıcak!!! yazdığın gibi adam yerine koyma bizi!!!

Son düzenleme:
Bir kadın "kocam beni çok seviyor " diye gerim geriniyorsa durum cidden içler acısıdır.
İnsan zaten gerçek olan birşeyi asla kanıtlamaz zahmetine girmez.
Çünkü mutludur kocası onu seviyordur ona göre kıytırık bir sitede adam yerine konulmayacak derecede aşağılık insanların lafları birşey ifade etmez.
Ama senin için ediyor konu sahibi çünkü burada seni hiç tanımadan seni ortaya koyduk,ne hissediyorsan kalbinden ne varsa gördün yazdıklarımızda.
Bütün gerçekler önüne serildi,bütün yanlışların bir arada...
Allah yardımcın olsun son mesajından sonra durumun vehameti gözler önüne serildi.

senin sorun "görümcemin kalmaması için ne yapabilirim" olunca ve cevabını yine kayınvalidene görümcen hakkında yalan söyleyip verince kimseye yazacak bişey kalmıyor aslında.amacın sadece anlatmak,yorum almak falan değil anlatmak.
as25 çok saçma bir kişiliksin gerçekten bak,çok saçmasın,yaptığın şeyler çocukça bile değil,şeytanca,ama saçma.içine şeytan kaçmış başka bir arkadaşın söylediği gibi ama çok da zeki olmayan bir şeytan bu.kendini rezil etmeyi seven bir şeytan.
bence kocan seninle başbaşa kalmak istemiyor,gerçekten seninle "yanlız" vakit geçirmekten hoşlansa kardeşiyle her gece her gece oturmaz...herkes göbeğime bakıyor da çok saçma bir tabir,millet için mi doğuracaksın?bence kendi hayrın ve en çok çocuğun hayrı için doğurma.daha önce de tavsiye etmiştim sana bunu.
o zaman da sana söylemiştim,seni sevmiyorum,sana saygı duymak zorunda da değilim aslında,geçenlerde buna karar verdim gerçekten, her düşünceye saygı duyulmalı ya da herkese saygı duyulmalı diye birşey yok(akrabalarıma,yaşlılara,nişanlımın ailesine,bana saygı gösterenlere vs vs vs duymak zorundayım) ama herkese saygı duymuyorum...
saygı duymuyorum sana,saygıya değeceğine inanmıyorum,iyi ki benim tanıdığım biri değilsin,iyiki benim akrabam değilsin.

kocana gerçekten yazık...

benim kimseyle bir sorunum yok çok şükür çok ta iyi bir insanım allah a inancım sonsuz şeytan olsaydım böyle inançlı olmazdım bir kere yalan söyledim diye hemen şeytan mı oldum yani sizler hiç mi yalan söylemiyorsunuz mecbur kalınca.

Öncelikle inanç dinin gereği, iyi olmak insanlık gereğidir.

Dini inancınız sonsuz diye iyi insan olamazsınız maalesef. Olsanız olsanız inançlı insan olursunuz. Aynı bir sürü inançsız insanın çok iyi olmaları gibi.

Normal şartlar altında kalbinde Allah korkusu olanın entrika, dümen, hile gibi şeylerden uzak durması gerekiyor ama şekilde görüldüğü gibi bu her zaman mümkün olumuyor.

ben sizlere bayılmıyorum burda benden nefret ediyorlarmış iyiki tanımıyorlarmış asıl ben sizleri iyiki tanımıyorum çünkü insanı anlamak yerine ancak yargılarsınız gerçekleri söylüyoruz deyip durmayın dediklerinizin gerçekle alakası yok beni sevmeyen yazmasın arkadaşım gırtlağınızı mı sıkıyorum illa yazın diye.ben eşimle mutlu olduğumu ispatlamaya falan çalışmıyorum yazılanları kafanıza göre okuyup yorum yapmayın bazıları eşin seni sevmiyor yalnız kalmak istemiyor diyor ya onun için yazdım keyfimden yazmadım ilk zamanlar evliliğimiz oturmamıştı ama ikimizin de hataları vardı sorun hiçbir zaman tek taraflı olmaz bunu aklınıza sokun. yazılanları kale almadım da demedim bundan sonra yazdıklarınızı dedim iyi okumayı öğrenin önce çok bilmişler.yalanı da sürekli söylemiyorum hile yaptığım da yok dümen falan da çevirmiyorum yazarken belirttim mecbur kaldım dedim çünkü bir insanın 3 ay abla kardeş te olsak evimde kalması bana rahatsızlık veriyor. başınıza gelmemişse anlamazsınız görümcemi tutmayın beni tutun da demedim içimizde yaşananları bilmeden direk hüküm vermeyin dedim anlayış sorunu okuma sorunu olan kk nın en içine şeytan kaçan arkadaşları : pea seyyahkalemi derinss emelist elmeyra depresifPolyanna vs vs . nasıl hoşunuza gitti mi bu cümleyi sizin için kullanınca.artık hayatta sizlerle işim olmaz siz insanı derdi yokken dertlendirirsiniz eşimi kıskanmak ta suç oldu yorumlarınıza diyecek başka söz bulamıyorum.

işine geldiği gibi konuşsak görümceni kötülesek bizi cok severdin demi? senle bizim ne derdimiz olabilir? sana neden kin duyalım seni yargılayalım sucsuz yere seni tanımıyoruz bile arkadsım sadece biz senin iyiliğin için bunları söylüyoruz herkesin psikolojisi bozuk olabilir zaman zaman sende şuan o dönemden geciyorsun sana karsı asla önyargılı değiliz bunu bil öncelikle.kendine çeki düzen vermen için bunları sana söylüyoruz herkesin seni ne kadar sevdiğini dua alan bi insan olduğunu söylüyorsun... bize bile yani tanımadığın insanlara bile birşeyleri kanıtlama çabası içerisindesin madem yazdıklarımızı kaale almıyorsun neden bu kadar alındın parladın birden salla gitsin boş konuşuyosak hatayı baskalarında arama eşin senle ilgilenmio kayınvalidenle aran iyi değil görümceni istemiosun hep onlarmı suclu sence sadece senmi iyisin kusursuzsun bunları bir düşün derim ayrıca kendinle çelişiosun hem kocam ilgilenmio benle diosun hemde şimdi bişeyleri ispatlama çabası içine girmişsin kocam beni çok seviyor diyorsun bize bunu kanıtlamaya calışıosun madem bizi tınlamıyosun bize bişeyleri ispatlama çabası içine gireceğine bunlara kafa yoracağına kendi içsel problemlerini düzeltmek için kafa yor biz kimiz ki??? senin işine gelen şeyleri konuşmayan kişileriz biz takma sen salla bizi!!! üc bes yıl yada bilemedin 2 ay sonra kocam beni neden boşuyor die konu acma tamammı çünkü o zaman kimse sana bişiler yazmıcak!!! yazdığın gibi adam yerine koyma bizi!!!

laf söyledi balkabağı . evet hepsi aynı aileden oldukları için problem yaşamıştım ama geçti yeni evliyken herşeye hemen alışılmıyor sen hiç mi eşinle kaynananla görümcenle kimseyle sorun yaşamadın .boşuna sevinme çok şükür ki eşimle boşanma gibi durumumuz söz konusu değil böyle bir konunaçmaya da hiç niyetim yok umarım sen böyle bir konu açmazsın.allah korusun öyle durum olsa bile senin gibi aklı olmayan insandan yorum alacak değilim.başıma psikolog mu kesildin sen tövbe yarabbim.sen şu insanlara akıl ver.

görümcene kızıp kızıp buaraya yazıyosun rahatlıyosun heralde. onlara tek kelime gıkını çıkaramadığın için mi burada böyle aslan kesildin acaba?

28 yıllık kısacık ömrümden ne kimsenin kuyusunu kazdım.
Ne kocama ailesiyle arası bozulsun diye yalan söyledim.
Ne gencecik bir kızı sanki pavyona düşmüş gibi lanse ettim.
Ne düğüne giden kocamı düğün günü el sıkıştı diye gelinden kıskandım.
Ne sokakta örtülü olmayan kadınları kocamı tahrik ediyorlar diye namussuz niteledim.
Kimin içine ne girmiş herşey ortada.

ben sizlere bayılmıyorum burda benden nefret ediyorlarmış iyiki tanımıyorlarmış asıl ben sizleri iyiki tanımıyorum çünkü insanı anlamak yerine ancak yargılarsınız gerçekleri söylüyoruz deyip durmayın dediklerinizin gerçekle alakası yok beni sevmeyen yazmasın arkadaşım gırtlağınızı mı sıkıyorum illa yazın diye.ben eşimle mutlu olduğumu ispatlamaya falan çalışmıyorum yazılanları kafanıza göre okuyup yorum yapmayın bazıları eşin seni sevmiyor yalnız kalmak istemiyor diyor ya onun için yazdım keyfimden yazmadım ilk zamanlar evliliğimiz oturmamıştı ama ikimizin de hataları vardı sorun hiçbir zaman tek taraflı olmaz bunu aklınıza sokun. yazılanları kale almadım da demedim bundan sonra yazdıklarınızı dedim iyi okumayı öğrenin önce çok bilmişler.yalanı da sürekli söylemiyorum hile yaptığım da yok dümen falan da çevirmiyorum yazarken belirttim mecbur kaldım dedim çünkü bir insanın 3 ay abla kardeş te olsak evimde kalması bana rahatsızlık veriyor. başınıza gelmemişse anlamazsınız görümcemi tutmayın beni tutun da demedim içimizde yaşananları bilmeden direk hüküm vermeyin dedim anlayış sorunu okuma sorunu olan kk nın en içine şeytan kaçan arkadaşları : pea seyyahkalemi derinss emelist elmeyra depresifPolyanna vs vs . nasıl hoşunuza gitti mi bu cümleyi sizin için kullanınca.artık hayatta sizlerle işim olmaz siz insanı derdi yokken dertlendirirsiniz eşimi kıskanmak ta suç oldu yorumlarınıza diyecek başka söz bulamıyorum.

yukardaki yalanla ilgili cümlene inanıyor musun?açtığın her konuda bir yalan söyleme durumun var...diğer cümlene ise koptum,içine en şeytan girmişler haa:60:

bir şeytan girme olayı var ama bence onların içine değil...

Son düzenleme:
as25;
3 ay boyunca görücenin siz de kalmasını istememeni gerçekten anlıyorum,
hem de buna nedenler yüklemene bile gerek yok, eşimle rahat görüşemiyorum,
vakit geçiremiyorum, rahat giyinemiyorum vs vs.
3 ay uzun bir süre gerçekten, o konuda haklısın bence.
Hele de üstüne eşinin tavırları eklenince daha da çekilmez olabilir görümcenin kalması.
Eşinin tavırlarını ben sana karşı değilde, yetiştirilme tarzından olduğunu düşünürüyorum.
Evet düşünceleri çok gerice, işte görümcenin yanında açık giyinmeme gibi,
onun yanında aşkımlı canımlı konuşamama gibi, sana yakın davranmaması gibi,
bazı insanlar başkalarının yanında çekinir bunlardan gerçekten, en yakın ailesi bile olsa.
Benim eşim hem benim ailemin yanında, hem de kendi ailesinin yanında bana karşı çok rahat konuşması
ve davranmasına rağmen, mesela ben çok rahat sevgi cümleleri kuramam ve sarılmam vs mesela, yapı meselesi.
Buraya kadar haklısın bence, ama çözüm yolların çok yanlış bana göre de.
Bu olaylara çözüm bulmak istiyorsan, açık açık konuşup çözmen gerekli.
Eşinin haberi olmadan kayınvalidene böyle şeyler söylemen çok yanlış gerçekten, mecbur da değilsin buna,
bu senin tercihin, yalan söylemek ne zamandan beri mecburiyet oldu ki ve yalan söylerek hiç bir sorununu da
çözemezsin, daha da iş açarsın başına.
Yarın öbür gün bil ki mutlaka bu söylediklerin eşine de ulaşacak, ortalığı karıştıran ve yalancı durumuna düşeceksin,
işeri iyice içinden çıkılmaz durama getiriyorsun.
Sorunlarını çözmek istiyorsan, eşinle oturup sıkıntılarını, görümcenin kalmasını istemediğini, nedenlerini,
açık açık konuacaksın, kavgaysa kavga, kırılacaksa kırılacak, senin şu düştüğün durumdan ve karakterinden
taviz vermenden iyidir.
Yorum yapanlara kızıyorsun ama bu yaptıklarına kimse hak vermez, ben de vermem.
İster istemez görümcene takıntılı gibi görünüyorsun gerçekten, belki de gerçekten öyle.
Çünkü kızın sana hiç bir zararı yokken, o beyaz show olayı filan görümcene gerçekten ayıp olmuş
ve inan bu durumu herkes görümcen gibi hoşgörü ile karşılamazdı.
Şuan da 2. bir hata daha yapmışsın görümcene karşı, eşine karşı, kayınvalidene karşı ve en önemlisi kendine karşı.
Umarım açık olmayı ve açık olarak sorunlarını çözmeyi öğrenirsin, yoksa insanların gözünde karaktersiz biri olarak görünüyorsun.
Öyle olmadığını düşünmek istiyorum.

28 yıllık kısacık ömrümden ne kimsenin kuyusunu kazdım.
Ne kocama ailesiyle arası bozulsun diye yalan söyledim.
Ne gencecik bir kızı sanki pavyona düşmüş gibi lanse ettim.
Ne düğüne giden kocamı düğün günü el sıkıştı diye gelinden kıskandım.
Ne sokakta örtülü olmayan kadınları kocamı tahrik ediyorlar diye namussuz niteledim.
Kimin içine ne girmiş herşey ortada.

sen geçen iki gün önce 27 yaşında değil miydin yalancı:1: işte etme kulum bulursun. yazdığın şeylerin içeriklerini yine okumamışsın teessüf ederim. dediklerini hiç te anlattığın gibi benzettiğin gibi kimseye ailemde aksettirmedim kocamı kötüledim evliyken niye bakıyor benden başkasına diye görümceme gelince pavyona düşer gibi anlatmadım abisinin fikriydi o gece yarısı dışarıda elin erkeklerinin olduğu yerde bekar kızın ne işi var diye . eşimi gelinden zamanında kıskanmıştım evet ama o bana hiçbir erkekle el sıkıştırıyorken kendi aynı şeyi yapınca etkileniyor muki diye düşündüm boşuna olayları saptırma şimdi şeytan kimin içinde acaba.

as25;
3 ay boyunca görücenin siz de kalmasını istememeni gerçekten anlıyorum,
hem de buna nedenler yüklemene bile gerek yok, eşimle rahat görüşemiyorum,
vakit geçiremiyorum, rahat giyinemiyorum vs vs.
3 ay uzun bir süre gerçekten, o konuda haklısın bence.
Hele de üstüne eşinin tavırları eklenince daha da çekilmez olabilir görümcenin kalması.
Eşinin tavırlarını ben sana karşı değilde, yetiştirilme tarzından olduğunu düşünürüyorum.
Evet düşünceleri çok gerice, işte görümcenin yanında açık giyinmeme gibi,
onun yanında aşkımlı canımlı konuşamama gibi, sana yakın davranmaması gibi,
bazı insanlar başkalarının yanında çekinir bunlardan gerçekten, en yakın ailesi bile olsa.
Benim eşim hem benim ailemin yanında, hem de kendi ailesinin yanında bana karşı çok rahat konuşması
ve davranmasına rağmen, mesela ben çok rahat sevgi cümleleri kuramam ve sarılmam vs mesela, yapı meselesi.
Buraya kadar haklısın bence, ama çözüm yolların çok yanlış bana göre de.
Bu olaylara çözüm bulmak istiyorsan, açık açık konuşup çözmen gerekli.
Eşinin haberi olmadan kayınvalidene böyle şeyler söylemen çok yanlış gerçekten, mecbur da değilsin buna,
bu senin tercihin, yalan söylemek ne zamandan beri mecburiyet oldu ki ve yalan söylerek hiç bir sorununu da
çözemezsin, daha da iş açarsın başına.
Yarın öbür gün bil ki mutlaka bu söylediklerin eşine de ulaşacak, ortalığı karıştıran ve yalancı durumuna düşeceksin,
işeri iyice içinden çıkılmaz durama getiriyorsun.
Sorunlarını çözmek istiyorsan, eşinle oturup sıkıntılarını, görümcenin kalmasını istemediğini, nedenlerini,
açık açık konuacaksın, kavgaysa kavga, kırılacaksa kırılacak, senin şu düştüğün durumdan ve karakterinden
taviz vermenden iyidir.
Yorum yapanlara kızıyorsun ama bu yaptıklarına kimse hak vermez, ben de vermem.
İster istemez görümcene takıntılı gibi görünüyorsun gerçekten, belki de gerçekten öyle.
Çünkü kızın sana hiç bir zararı yokken, o beyaz show olayı filan görümcene gerçekten ayıp olmuş
ve inan bu durumu herkes görümcen gibi hoşgörü ile karşılamazdı.
Şuan da 2. bir hata daha yapmışsın görümcene karşı, eşine karşı, kayınvalidene karşı ve en önemlisi kendine karşı.
Umarım açık olmayı ve açık olarak sorunlarını çözmeyi öğrenirsin, yoksa insanların gözünde karaktersiz biri olarak görünüyorsun.
Öyle olmadığını düşünmek istiyorum.
çok sağol beni düşünüp anlattığın için ama insanlar bazen hata yapabilir ben defalarca beyaz olayında benim de yanlışlarım oldu bu yüzden konu açtım dedim konunun içine e..tt... r. görümcemin bana hiçbir zararı yok ben rahat olamamaktan dert yandım. ayrıca kaynanama öyle söylediğim gün eşimle durumu konuştum sen kardeşin burdayken ne zaman geleceksin biletini ayarlayalım demiştin ya dedim annene kızkardeşini sorduğunda abisi yanınıza göndermeyi düşünüyor dedim sonra duyarsan hakkımda yanlış düşünmeni istemem dedim o da bütünleme sınavı bitsin göndereceğim gitsin tatil yapsın dedi sorunumuz halloldu çok şükür biraz fazla söylendim ama 3 ayı 15 güne indirdim.

Back