şu mübarek ramazan günü bazılarınız böyle saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz ya birşey demiyorum sadece kötü söz sahibine aittir diyorum. benim kimseyle bir sorunum yok çok şükür çok ta iyi bir insanım allah a inancım sonsuz şeytan olsaydım böyle inançlı olmazdım bir kere yalan söyledim diye hemen şeytan mı oldum yani sizler hiç mi yalan söylemiyorsunuz mecbur kalınca. görümcemin bu sene kalması ilk değil 5 senelik evliyim her sene aynısını yapıyor ve ben sadece eşimle yazları beraber kalma fırsatı yakalarken evlendiğimizden beri aynısını yapıyor sırf annesi ona memlekette iş yaptıracak diye.çocuk düşünme olayını açık giyinmemeyi bahane ettiğim de yok gerçekten bu sıkıntıları yaşıyorum görümcemle beyaz show olayını da konuşarak hallettik benim öyle bir insan olmadığımı bildiği için anlayışla karşıladı bunun intikamı için böyle davranmıyor her sene kaldığı için yine kalıyor ama artık ben eşimle baş başa kalmak istiyorum sizlerden de bana yardımcı olmanızı istedim istemez olaydım beyaz olayı görümcemden çok bazılarına dert olmuş bu arada ben sadece ve sadece eşimi kıskanıyorum hiçbir insana karşı içimde kin haset kıskançlık ta oluşmadı belki de seneler önce babamı kaybettim abim erkek kardeşim hiç olmadı bir erkek tarafından farklı şeyler hissettim ve eşime bağlandım ve bu yüzden kıskanıyorum çok şükür ki eşim beni seviyor ilgileniyor sadece görümcem olduğunda kardeşi olduğunda böyle davranamıyor çünkü o kardeşinin annesine herkese yetiştirmesinden korkuyor çünkü kardeşi böyle bir insan abisin evlendiğimden beri benden kıskanıyor paylaşamıyor ama bunun keyfini ben çekiyorum erkek arkadaşı yok çünkü dışarı hiş çıkmıyor bizimle geziyor takılıyor ben de hiçbirşeyi yetiştirmeyen bir insandım ama yaşananlar onun bana yaptıkları beni bu duruma mecbur etti ama ben sonradan pişman oldum ki öyle bir konu açtım hepiniz üstüme geldiniz anlamadan etmeden biriniz demediniz ki bu görümce nasıl bir insan ki belki de bilmediğimiz şeyler yapmıştır ki konu sahibini bu duruma getirmiştir kıskançlığımı da eskiye göre çok dizginledim bazı şeyleri aştım devlette olsa bunun için mücadele ettim evde kös kös oturmadım kendi durumumun farkındaydım inşallah anlar diyenlere söylüyorum ama yok bence bana tedavi ol diyenler yargısız infaz yaptıkları için kendileri tedavi olsunlar bazılarınızı adam yerine koymuştum sorunumu paylaşmıştım ama destek olacağınıza adımı çıkarıp onca hakaretler edip kendileriniz çok melekeymiş gibi köstek oldunuz yazıklar olsun ..... allah bana akıl fikir versin diyenlere versin ki görüyorum ki çok akılsızca yorumlar yapmışlar.benim anlamadığım şey biri ortaya birşey atıyor on kişi de onu destekliyor ortama ayak uydurmak için ama kimse de kimsenin içini bilmiyor.bazılarınızın dediklerini artık hiç dikkate almayacağım çünkü ben ve etrafımdakiler benim ne kadar iyi bir insan olduğumu dua alan insan olduğumu biliyorlar bir tek eşimi kıskanıyorum diye konulara açıyorum diye adımı şeytana kinci hasetçi ye çıkardınız yazıklar olsun pessss.
Son düzenleme: