- 21 Kasım 2010
- 2.712
- 1.152
- 373
elmayra senin kadın olmana şaşıyorum çünkü bir kadın evinde biri varken rahat olmamanın ne demek olduğunu gayet iyi anlar kaç yaşındasın çok merak ettim görümceme takmışlığım yok ben o olunca evimizde neler yaşandığını anlatıyorum ve geldiğinde kalmasını istemediğim için ne yapabilirim diye akıl alıyorum yardımlarınızı bekliyorum eğer ki o olduğunda ben istediğim gibi giyinip eşime istediğim gibi davranabilseydim çocuk yapmak için onun keyfini beklemeseydik kalmasından ona bakmaktan iş yapmaktan yemek yapmaktan gocunmazdım ayrıca bu bayram ziyaretlerini de eşimle baş başa yapmak istiyorum bende gencim o bizim çocuğumuz gibi yanımızda dolaşmak zorunda değil.
İyi diyorsunuz,hoş diyorsunuz da;
Bu çocuğu siz tek başınıza mücadele vererek yapamazsınız.Zaten yeterince psikolojik olarak zorluğunu çekiyorsunuz.Bırakında bu meseleyi kocanız halletsin bi zahmet.Ablasını konuşturuyorsa madem hala çocuk yok mu diye,kendi çözecek bu meseleyi...
Burada kızdığımız siz değilsiniz aslında,kocanız.Ama görümcenizi onun önüne geçirmenizde bir o kadar kötü bir durum...
Elmayra'ya yazmışsınız ama ben atladım,kusura bakmayın :)