kızın ne yaşadığını bilmediğimiz için ben, görümceden seni ne soğutmutur diye konu sahibine hak vermiştim,beyaz show u bulayımda okuyayım bari :)))merak ettim ..
ama görümcem olduğu için ve görümce olamıyacağım için kafadan konu sahibinin yanındayım..
tecrübe ile sabittir ki genel düşüncem :biz gelinden önce vardık ,sen sonradan geldik,bizim yerimiz ayrı,sen yokken biz vardık tavırları var,buda aslında gelinlere karşı en baştan tutumlarını gösteriyor,herkez elbette böyle değl ama genel kanı bu :))))))
hele bazıları çoluk çocuk oluyor ki akıllara zarar ,bazıları tembel oluyor ,gelin yapsında yesin diye bakıyorrr:))))*(benimki tembel gurubunda :)))
beyaz showkonusunu bulamadım ama konularına baktımda,arkadaşım içini ferah tut,aynı apartmanda olup yaşamak eminim zordur,bu aylarda bol bol dua et,yürüyüş yap...
ben bugun erkenden kalkıp kahvaltıdan sonra adamla biraz fingirdiyeyim dedim :))(sende sabahları bu işi yapabilirsin ,havalar güzel,sıcak ferah :))
eşimle biraz oynaştık ,ahh bunlara yüz vermeye gelmiyor hemen,aşkım istersen yarın akşam annnemleri bize yatmaya çağıralım dedi :))))
offff sahillde bi yürümüşüm ki sormayın ama ben hiççç bi şey yokmuş gibi,peki aşkım çağıralım ama iftara ertesi gün çok şey yapamam dedim ,olsun dedi :)
ama ben tabi ağzımın ucu ile söylicem ,biizmkiler bi gün davet ederin ,istanbulda olduğumuz halde 1 haftada gitmezler ,görümcem ve kayınvalidem biraz tembeldirler,bende hamile olduğum için biraz alttan alma huyum yok,psikolojik işte :)))
yani konu sahibine tek tavsiyem politik olsunnnn