sizin zaten görümcenize karsi bir ön yarginiz var,daha önce ki konunuzda görümcenizle ilgili
esinizin istekleri bahane siz onu istemiyorsunuz kocaman kizin size ne zarari olacak
aaaa evet siz deyince konuyu hatırladım.belki de görümce beyaz show a gidememenin intikamını alıyordur yaptıklarıyla
Aaa o görümce miydi burada bahsedilen kişi.
Ama konu sahibinin diğer konularını da hatırlıyorum, hem eşinin hem kendisinin aşırı kıskançlığı vardı diye hatırlıyorum. Bir de eşinin ailesi ile keseleri ortak, k.validesi aldığı kazağa bile karışıyordu. Baskı içinde yaşanan bir evliliği var, böyle kıstırılmış bir hayatın içinde k.valideye görümceye sarıyor. Her zaman olduğu gibi olaylara sebebiyet veren eş masum, ama suçlu hep aile görülüyor.
Bu konuda da kıskançlık var.
Görümceyle abla-kardeş gibi olsalardı bugün mevzu yaptığı hiçbirşey umrunda olmayacaktı.
Mesela görümcesi rahatsız olsun diye askılı göğüs dekolteli kıyafet giyiyor konu sahibi.
Ne alaka evde rakip mi var?
trilyon yıl düşünsem görümceyi bertaraf etmek için dekolte giymek gelmez aklıma.
Eee koca zaten sorunlu kadına kızıyor neden böyle giyiniyorsun diye.
Yani gittikçe daha da suçlu duruma düşüyor...
Birde kızın okulunu arama dururmları falan var ki ,akıllara zarar.
Beyaz show'dan sonra ikinci bomba bence.
Görümcenin konu sahibini rahatsız etmesi,mutsuz etmesi ,canını sıkması için kendince her türlü bahanesi mevcut.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?