elmayra senin kadın olmana şaşıyorum çünkü bir kadın evinde biri varken rahat olmamanın ne demek olduğunu gayet iyi anlar kaç yaşındasın çok merak ettim görümceme takmışlığım yok ben o olunca evimizde neler yaşandığını anlatıyorum ve geldiğinde kalmasını istemediğim için ne yapabilirim diye akıl alıyorum yardımlarınızı bekliyorum eğer ki o olduğunda ben istediğim gibi giyinip eşime istediğim gibi davranabilseydim çocuk yapmak için onun keyfini beklemeseydik kalmasından ona bakmaktan iş yapmaktan yemek yapmaktan gocunmazdımayrıca bu bayram ziyaretlerini de eşimle baş başa yapmak istiyorum bende gencim o bizim çocuğumuz gibi yanımızda dolaşmak zorunda değil.
elmayra senin kadın olmana şaşıyorum çünkü bir kadın evinde biri varken rahat olmamanın ne demek olduğunu gayet iyi anlar kaç yaşındasın çok merak ettim görümceme takmışlığım yok ben o olunca evimizde neler yaşandığını anlatıyorum ve geldiğinde kalmasını istemediğim için ne yapabilirim diye akıl alıyorum yardımlarınızı bekliyorum eğer ki o olduğunda ben istediğim gibi giyinip eşime istediğim gibi davranabilseydim çocuk yapmak için onun keyfini beklemeseydik kalmasından ona bakmaktan iş yapmaktan yemek yapmaktan gocunmazdımayrıca bu bayram ziyaretlerini de eşimle baş başa yapmak istiyorum bende gencim o bizim çocuğumuz gibi yanımızda dolaşmak zorunda değil.
İyi diyorsunuz,hoş diyorsunuz da;
Bu çocuğu siz tek başınıza mücadele vererek yapamazsınız.Zaten yeterince psikolojik olarak zorluğunu çekiyorsunuz.Bırakında bu meseleyi kocanız halletsin bi zahmet.Ablasını konuşturuyorsa madem hala çocuk yok mu diye,kendi çözecek bu meseleyi...
Burada kızdığımız siz değilsiniz aslında,kocanız.Ama görümcenizi onun önüne geçirmenizde bir o kadar kötü bir durum...
Elmayra'ya yazmışsınız ama ben atladım,kusura bakmayın :)
siz neden 1 e kadar oturuyorsunuz onunla beraber??? sonuçta sabah erken kalkıyorsunuz. bence en geç 11 gibi "kusura bakma yaa gerçekten uykumu alamıyorum. sen keyfine bak ama ben odaya geçiyorum uyuyacağım.sen çıkarken tv. yi falan kapatır öyle çıkarsın diyin". herhalde kalkar gider.
anlıyorum senin amacın hep yalnız kalmak ama kurtuluşun yoksa bu da bir nevi çare işte
ben seni anlıyorum as25
benzerini yaşadığımdan olsa gerek
ama senin kocada iş yok söyleyeyim
herşey eşte biter. seni zor durumda bırakmadan bişeyleri halletmesi lazım.
ben ev hanımıyım çalışmıyorum ya uykumu alacağımı düşünüyor .
bunları bir kez daha deneyeceğim ama benim kocam öpsen de içine eder dur görecek falan der sinirlenir öyle hoşuna giden tiplerden değil yani.bizim aile de bu gibi şeyler ayıp karşılanır isimle hitap edilir ama yarın öbürgün evlenince görümcesi aynısını ona yapsa ne yapar çok merak ediyorum.*görümcen odada sizi görmediği anda kocana öpücük at :))adam tüğğ bu kardeş nerden çıktı der :)
*geceleyin yatarken yaatakta ne bileyim onagöre yatasın ,adamın canı istesene yorgunum der,keşke erken yatsaydık aşkım dersin :))tüğ nerden çıktı bu kardeş der
*aileniz nasıl bilmiyorum ama ben k.validemin yanında bile aşkım derim ,kendi babamın yanında bile ,kaldıki kendi evindesin ,çayını verirken al canım,buyur canım dersin )
*rahat giyinirsin ,bi şey dersene kaynım değil ya görümcem ona haram değlim ya dersin ,şka ile karışık:))
görümcenizle bu konuyu konuşamıyorsunuz, eşiniz sanırım araya girmiyor ya da biraz pasif kalıyor..
geriye tek bir yol kalıyor azıcık kötü gelin olun...
görümceniz neyden hoşlanmıyorsa onu yapın mesela..
hasta numarası yapabilirsiniz, ev işlerini yapmayın..
internetin fişini çekin.. tv de saçmasapan programları açın yüksek sesle müzik dinleyin, yemeğe kıl düşürün..:gerekli gereksiz konuşun, evdeki eşyalarını karıştırın
ben böyle bir yengenin evine hayatta gitmem..
siz neden 1 e kadar oturuyorsunuz onunla beraber??? sonuçta sabah erken kalkıyorsunuz. bence en geç 11 gibi "kusura bakma yaa gerçekten uykumu alamıyorum. sen keyfine bak ama ben odaya geçiyorum uyuyacağım.sen çıkarken tv. yi falan kapatır öyle çıkarsın diyin". herhalde kalkar gider.
anlıyorum senin amacın hep yalnız kalmak ama kurtuluşun yoksa bu da bir nevi çare işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?