görümcemin kalmaması içi ne yapabilirim

İyi diyorsunuz,hoş diyorsunuz da;

Bu çocuğu siz tek başınıza mücadele vererek yapamazsınız.Zaten yeterince psikolojik olarak zorluğunu çekiyorsunuz.Bırakında bu meseleyi kocanız halletsin bi zahmet.Ablasını konuşturuyorsa madem hala çocuk yok mu diye,kendi çözecek bu meseleyi...

Burada kızdığımız siz değilsiniz aslında,kocanız.Ama görümcenizi onun önüne geçirmenizde bir o kadar kötü bir durum...

Elmayra'ya yazmışsınız ama ben atladım,kusura bakmayın :)

27 yaşında, empati yeteneğine sahip, pratik düşünebilen ve uygulayabilen, basit şeyleri kendine dert etmemeye çalışan, beterin beteri var buna da şükür zihniyetiyle yaşayan bir kadınım.

Bayram konusunda haklısın, ona birşey söyleyemem. Tabi ki bayramı dilediğin gibi geçirme hakkına sahipsin. Ama şu sizde kalma mevzusunu uzatıyorsun, abartıyorsun, takmamayı denesen hayatın daha da kolaylaşacak.

estağfurullah yalnız eşimin dışında görümcem de de anlayış yok bunu demek istiyorum mübarek demiyor ki ben çocuk değilim bunlar da gençler belki başbaşa gezmek isterler birşeyler yapmak isterler yalnız bırakayım diye kızdığım konu bu. çocuk olmamanın sıkıntısını ben daha fazla yaşıyorum artık kaynanam dahil herkesin sormasından çok sıkıldım yüzümden çok göbeğime bakıyorlar ve ben düşünmüyoruz demeye başladım bu seferde neden diyorlar nedenini bile açıklayamıyorum bu arada görümcen yokken tadını çıkar diyen arkadaşlarımız var onu da yapamıyorum çünkü yine dün regl oldum

siz neden 1 e kadar oturuyorsunuz onunla beraber??? sonuçta sabah erken kalkıyorsunuz. bence en geç 11 gibi "kusura bakma yaa gerçekten uykumu alamıyorum. sen keyfine bak ama ben odaya geçiyorum uyuyacağım.sen çıkarken tv. yi falan kapatır öyle çıkarsın diyin". herhalde kalkar gider.
anlıyorum senin amacın hep yalnız kalmak ama kurtuluşun yoksa bu da bir nevi çare işte

ben seni anlıyorum as25
benzerini yaşadığımdan olsa gerek

ama senin kocada iş yok söyleyeyim

arkadaşlar biraz önce ne oldu biliyor musunuz kaynanam aradı görümcemi sordu gitti mi diye bende evet anne dedim zaten bi daha ki gelişinde de abisi onu yanınıza gönderecekmiş dedim onun kalırsa sınavı var dedi ama geliyorsa gelsin dedi bende sınavdan falan haberim yok abisi öyle dedi dedim. halbu ki abisi öyle birşey demedi ramazan günü yalan da söylemek zorunda kaldım ama bunu yapmam gerektiğini düşündüm inş. kaynanam eşimi arayıp sen böyle mi dedin memlekete göndereceksin gelin dedi demez :18:

ben ev hanımıyım çalışmıyorum ya uykumu alacağımı düşünüyor .

ben seni anlıyorum as25
benzerini yaşadığımdan olsa gerek

ama senin kocada iş yok söyleyeyim

Canım senin durumun farklı.Okudum olayını.Şimdi burada yorum yapmıyım :)

Ama o görümceye bu rahatlığı abisi,yani konu sahibinin eşi veriyor.Kızda orada rahat ediyor ki sürekli orda,belki düşünemiyor arkadaşın durumunu :)

Yoksa anlamadığımızdan değil yani...

bende bir anlayışsızlık varki ;burada bunu anladım :)))
insan görümcesi ile hatır için evini 3 ay boyunca paylaşmak zorunda değil,görümcesini sevmek zorundada değil ama eşi için saygı göstermek zorunda,ve konu sahibide nasıl yapabilirimde bu görümce bende yyip içmesinde evinde yyip içsin diyor,olabilir ,istemeyeblir ,sahşen ben evimde 3 ay bouyunca görümcemle yaşamak zorunda istemezdim ,kaldıki üst kattaymış,kalsın yesin içsin kendi evinde ..eşi gelince yemeğini yer çıkar yukarı ,yengesine yardımcı olur ki( anlayışsız olduğu için belkide siz bu kadar daralmışsınızdır,aslına bakarsınız haftanın 2-3 günü çağırırsınız glir yemeğini yer sonrada çıkar evine ,ama siiznki oturduğu yerden hizmet beklerse ,siz uyuyyana kadar orada kjalırsa ,,insanın canı sıkılabilir)
benimki bende 1 hafta kaldı ,kayınvalidem yazlığa gitmişti,işe ondan bir saat önce giderdim ,bi geldim yataklar toplanmamış ,1 gün oldu
2 gün oldu
3 gün oldu
4.gün yatağını toplamadım ,birde oturma odasında koltukta yatıyor, :ki bazen benimle aynı eve girerdik ben saf gibi hemen gidip yatağını toplardım,oda yanımda öööle bana bakardııı:))))
eşim gelince hayatım kardeşine ben söylersem alınır ,bak yağaını hiç toplamıyor ,eve gelince yemek derdinede düşüyorum ,iyi dille söyleyiversene dedim...

AMA YAVRUMMM,GEL GÖRKİ EŞİM ANNESİNE SÖYLEMİŞ,ANNE SÖYLESENE BEN SÖYLERSEM İSTEMEZ BENİ DİYE DÜŞÜNÜR DİYE ..
KAYINVALİDEM İNSAN GİBİ SÖYLİYECEĞİNE.....
ARADAN 1 SENE GEÇTİ:))))KAYINVALİDEM ,SEN KİMSİNDE BENİM KIZIMA YATAK TOPLASIN DİYORSUN ,GELİNSİN TOPLICAKSIN,YİNE GELLİCEK YİNE TYOPLAMICAK DEMİŞTİİİ:),HEHEHEH
TAM 1 AY KENDİME GELEMEMİŞTİMMMM
HAKİKETTEN YİNE GELDİ YİNE TOPLAMADII :))))
AMA BENDE HİÇ ÇIT ÇIKARMADIM ,YAVAŞTAN YYAVAŞTAAANNNNN EŞİMİ Bİ GÜZEL İŞLEDİM ..YARIN ÖBÜRGÜN KENDİ EL EVİNDE ÜZÜLÜR VSVS DİYE ,ŞİMDİ EŞİM KARDEŞİNE GEL BİZDE KAL BİLE DEMİYORRRR:))))
TECRÜBE İŞTEE

herşey eşte biter. seni zor durumda bırakmadan bişeyleri halletmesi lazım.

bende bunu yapan koca olmadığı için iş bana düşüyor evinde yapıp yemez çünkü eşim de içeri girer girmez kardeşim nerde yemek yedi mi çay içti mi bir sürü şey söylüyor kardeşi de ondan da taviz görünce maşallah rahat davranıyor.

ben ev hanımıyım çalışmıyorum ya uykumu alacağımı düşünüyor .

sadece çalışanlar mı erken uyur??? benim annem de ev hanımı. valla 11 e kadar zor tutuyoruz uyumasın diye.çok kızıyorum erken uyuyor diye

*görümcen odada sizi görmediği anda kocana öpücük at :))adam tüğğ bu kardeş nerden çıktı der :)
*geceleyin yatarken yaatakta ne bileyim onagöre yatasın ,adamın canı istesene yorgunum der,keşke erken yatsaydık aşkım dersin :))tüğ nerden çıktı bu kardeş der
*aileniz nasıl bilmiyorum ama ben k.validemin yanında bile aşkım derim ,kendi babamın yanında bile ,kaldıki kendi evindesin ,çayını verirken al canım,buyur canım dersin )
*rahat giyinirsin ,bi şey dersene kaynım değil ya görümcem ona haram değlim ya dersin ,şka ile karışık:))

3 ay gerçekten uzun süre, ne olursa olsun rahat edemez insan.
Sizin bahsettiğiniz koşullar eşinizle ilgli yalnız, kıyafet meselesi, beraber zaman geçirememek gibi.
Eğer siz de 3 ay kalıyorsa artık günlük gelen bir misafir gibi ağırlamanız gerekmez bence,
eşinizle başbaşa vakit geçirmeye çalışın, bunu eşinizle de paylaşın.
Zaten üst katınızda oturuyorlarmış ve kardeşi küçükte değil, aslında evde de kalabilirmiş.
Eşiniz eğer istese size istediği gibi hitapta eder, istediğiniz gibi giyinirsiniz de,
eşiniz çok abartmış, o yüzden siz rahat davranın bence, aşkımlı canımlı konuşun,
rahat ettiğiniz kıyafetleri giyin, eşinizde alışacaktır elbet.
Bu sıkıntıları eşinizle birebir çözün bence.
Görümcenin bu kadar zaman siz de kalma meselesi, öyle kolay çözüleceğe benzemiyor,
bayağı kavga gürültü olabilir konuyu açtığınızda, erkekler pek kabul etmezler ailesiyle ilgili mevzuları.
O yüzden hem eşinizin, hem de sizin rahat davranabileceği şekilde davranın, cinselliğe de gelince,
ev de kim olursa olsun istedikten sonra olur açıkçası, çok rahat mı olur, olmayabilir ama olur sonuçta.
Ayrıca eşinizi bu konudanda vurabilirsiniz, görümceniz bu kadar uzun süre siz de olduğunda, uzaklaştığınızdan,
kısıtlandığınızdan, beklentilerinizden tatlı bir dille bahsedin bakalım, ne olacak.
Ama bunları kendi üzerinizden, kendi duygularınız üzerinden yapın.
Görümceniz üzerinden değil.

bunları bir kez daha deneyeceğim ama benim kocam öpsen de içine eder dur görecek falan der sinirlenir öyle hoşuna giden tiplerden değil yani.bizim aile de bu gibi şeyler ayıp karşılanır isimle hitap edilir ama yarın öbürgün evlenince görümcesi aynısını ona yapsa ne yapar çok merak ediyorum.

görümcenizle bu konuyu konuşamıyorsunuz, eşiniz sanırım araya girmiyor ya da biraz pasif kalıyor..
geriye tek bir yol kalıyor azıcık kötü gelin olun...
görümceniz neyden hoşlanmıyorsa onu yapın mesela..
hasta numarası yapabilirsiniz, ev işlerini yapmayın..
internetin fişini çekin.. tv de saçmasapan programları açın yüksek sesle müzik dinleyin, yemeğe kıl düşürün..: gerekli gereksiz konuşun, evdeki eşyalarını karıştırın

ben böyle bir yengenin evine hayatta gitmem..

ev benim evim ben ev işi yapmazsam o hiç yapmaz zaten yapmıyor da. ben kanalı değişiyorum diziye dalıp oturmasın diye bakıyorum şarkı söylüyor elinde telefon mesajlaşıyor o beni rahatsız ediyor.yemeğe de kıl düşürsem benim de midem bulanır

Bende tam bunu diyecektim, görümceyi neden misafir kisvesine sokuyorsunuz bu kadar, ben bunu anlamıyorum. Aileden biri o. Zaten altlı üstlü oturuyosunuz o size gelirken rahat davranıyor siz de uykum geldi deyip gidip yatabilirsiniz. Abisi ben sabaha işe kalkacağım yatıyorum çıkarken tv yi kapatırsın diyebilir. Sonraları o da anlayacaktır daha erken kalkacaktır. Bir yere gideceğiniz zaman da söylersiniz biz bu akşam misafirliğe gideceğiz diye olur biter. Sanki kız Fizan dan gelmiş aylarca sizde yatacak. Üst kattaymış evi.

Ayrıca sizin onun yanında bu sıcakta evin içinde askılı yada şortla gezmenizi niye yadırgasın, niye lafını etsin. O zaman sizin eşiniz ve ailesi arasından iletişim sorunu mu var? Neden bu kadar çekiniliyor bir kardeşten anlayamıyorum ben.

Son düzenleme:
sizin zaten görümcenize karsi bir ön yarginiz var,daha önce ki konunuzda görümcenizle ilgili

esinizin istekleri bahane siz onu istemiyorsunuz kocaman kizin size ne zarari olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…