görümcemin kalmaması içi ne yapabilirim

ben genel anlamda söyledim. ama hatırlıyorum sen düğünde gelinin elini sıktı diye kocanla kavga etmiştin. ya da başka bi arkadaşının eşinin elini sıktı diye. acaba o şakalaşma dediğin şey basit konuşmadan ibaret olabilir mi?

neyse inşallah dilediğin gibi olur.

eşim böyle mantıksız cevaplar verdiği için o zamanlar böyle şeylerden bile kıskanıyordum ama çok şükür o durumları yendim.ve bana başka bir erkeğin elini sıktırmazken kendi tokalaşıyor diyeydi.amin amin.

Bir daha görümce çocuk yok mu diye sorduğunda sizin yüzünüzden olamıyor de o zaman
keşke böyle denilebilse:18:
Görümcenin yanında giyimine karışacak kadar tutucu ama komşu kızlarıyla istediği gibi şakalaşan bir eş..
Sorunların kaynağını görümcende değil eşinde aramalısın..

eşim de hata var zaten ama görümcem de de olunca işin içinden çıkamıyorum:26:

Görümcenin yanında giyimine karışacak kadar tutucu ama komşu kızlarıyla istediği gibi şakalaşan bir eş..
Sorunların kaynağını görümcende değil eşinde aramalısın..

bence de asıl sorun eşinde.eşin gerçekten çocuk yapmayı kafasına koysa ne görümceni dinler,ne de uyku uyur.görümceni postalar,yapacağını yapar.uyku bile uyumaz seni arzulayınca

bence de asıl sorun eşinde.eşin gerçekten çocuk yapmayı kafasına koysa ne görümceni dinler,ne de uyku uyur.görümceni postalar,yapacağını yapar.uyku bile uyumaz seni arzulayınca

eşim gerçekten çocuğumuz olmasını çok istiyor ama kardeşlerine de birşey diyemiyor ne diyeyim kalk git mi diyeyim diyor beni arzuluyor ama hep te yumurtlama günlerimin dışında. bir de beni sterese sokuyorlar bundan da olacağı varsa olmuyor.ve eşim sanıyor ki olan çocuk ilişki bir kere de olsa olurmuş .ve baktı ki kaç aydır olmuyor artık olmayacaksa bikaç ayda bu kardeşi var diye olmasın gibi düşünceler seziyorum eşimde.kızlar anlaşılan görümcem yine kalacak ne yapsam ki bi çözüm bulabilsek.şimdi diyeceksiniz ki ne desek bi cevabı var ama gerçekler böyle.

arkadaşlar rica etsem bunu benim için düşünür müsünüz aklınıza bir fikir gelirse yazın olur mu kusura bakmazsanız çıkmam gerek markete gideceğim gelince okuyup cevaplarım .

açık açık söyleyin
benim bir tanıdığım vardı kayınvalidesiyle aynı yaşıyordu
kayınvalidesi köye gidecek olmuş küçük kaynı kalıcam demiş
gelinde kaynına sende git annenlerle demiş.. biz abinle ikinci balayımızı yapıcaz demiş kaynıda gitmiş ..

Siz görümcenize kafayı takmışsınız bunu kabul edin öncelikle. Her gün her gün de sevişmediğinize göre evde birinin olması sizin libidonuzu arttırmış hepsi bu. Ayrıca yumurtlama günleri 12 den sonra değişmiyor ya görümce gittikten sonra yapın işinizi.

Biz kadınları anlamak zor hakikaten.

arkadaşımız eşiyle ilişkiye gitmek istiyor ama görümcesi gittikten sonra eşinin uykusu geliyormuş. Zaten düşününce çalışan bir adam için gerçekten de o saatten sonra zulüm gibi olur. Görümcenin anlayışlı olması lazım.

Şimdi dürüst olalım, biraz acık konuşacağım. Ön sevişme olmadan bu iş aşağı yukarı 5-7 dk falan sürüyor, 7 dk da eş ölmez uykusuzluktan. Çözülmeyecek meseleler değil.

Rica etsem soruma cevap alabilir miyim acaba konu sahibi?
Okuyorum okuyorum, görümcenizin siz de 5 gün kaldığını anlıyorum, yanlış mı anladım acaba?
Yani 4 ayı siz de geçirmiyor.

Şimdi dürüst olalım, biraz acık konuşacağım. Ön sevişme olmadan bu iş aşağı yukarı 5-7 dk falan sürüyor, 7 dk da eş ölmez uykusuzluktan. Çözülmeyecek meseleler değil.

7 dk mı? Çalışan bir bayan mısınız bilemiyorum ama işin ucunda sabah erkenden kalkıp işe gitmek olunca inanın ki o 7 dk bile zulüm gibi geliyor. Hem görümce bir gece olsun kendi evinde otursa arkadaşlarını kendi evine çağırsa ne olur. Kardeşimiz bir gece olsun eşiyle başbaşa kalmak şöyle bacaklarını uzatıp rahatça oturmak istiyor kanımca. Ki bu her kadının hakkıdır. Sizin evinizde aylarca misafir olsa katlanabilir miydiniz?

niye zulüm olsun,karısını seven arzulayan erkek için zevktir

niye zulüm olsun,karısını seven arzulayan erkek için zevktir

yorgunluk ağır basınca arzu falan kalmıyor işte. Bana kalırsa demir tavında dövülmeli. Ki cinsellik bana göre 7 dk da yaşanıp bitirilmesi gereken bir şey değil. 7 dakikaya sığdırılmaya çalışılan cinsellik bana göre zevkten fazla zorunluluk ve görevdir.

çocuk yapmak içinse görev olarak kısa sürede yapılabilir,zevkini şimdi görümcesi yokken çıkarsın

Evet çalışıyorum hem de çok uzun saatler.

Evet görümce kendi evinde de oturabilir, hatta otursa iyi olur ama oturmuyor işte. Eve gelen insana da git denmez. Bir ömür beraber yaşamıyorlar geçirdikleri alt tarafı 5 gün. 1 ay boyunca beklediğimiz 3-5 gün (yumurtlama günleri) için de 7 dk uykusuz kalınır. Abartmamakta fayda var.

Kayınbiraderim 2 ay kalmıştı bende. Evet kabul ediyorum çok zordu, ilişkiye girerken bile insan çekiniyor ama orası benim evim, gelenin de başımın üstünde yeri var.

7 dk derken yanlış anlaşıldım galiba. Yumurtlama günlerini beklemek bir zorunluluksa evde misafir varken o işi yapmak da bir görev niteli taşıyor. Yoksa ayrıntıya da girebilirim isterseniz ön sevişmeler, mumlar vs.

gelen misafir çaresiz evsiz olsa anlayacağım ama kendi evi var anne babasının yanına gdebilir. Bence sırf kendisini yengesine baktırmak için orada kalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…