ya canım bunun kıskançlıkla ne alakası var görümcemin bizde kalması kıskançlık dışı bir olay kim ister peki eşi 24 25 yaşında bekar kızlarla şakalaşsın adam karısıyla böyle şakalaşmıyor onlar komşuymuş da misafirmiş te ayıp olmasınmış bana böyle şeyler ters ve her seferinde kıskançlık tepkisi vermiyorum ki eşim bilerek yapsın içime atıp susuyorum olay çıkmasın diye birşey dedikçe adamın aklına daha çok sokmayayım diye ben bir kere söyledim anlayan anlar dedim eşim anlamadı
eşim böyle mantıksız cevaplar verdiği için o zamanlar böyle şeylerden bile kıskanıyordum ama çok şükür o durumları yendim.ve bana başka bir erkeğin elini sıktırmazken kendi tokalaşıyor diyeydi.amin amin.ben genel anlamda söyledim. ama hatırlıyorum sen düğünde gelinin elini sıktı diye kocanla kavga etmiştin. ya da başka bi arkadaşının eşinin elini sıktı diye. acaba o şakalaşma dediğin şey basit konuşmadan ibaret olabilir mi?
neyse inşallah dilediğin gibi olur.
keşke böyle denilebilse:18:Bir daha görümce çocuk yok mu diye sorduğunda sizin yüzünüzden olamıyor de o zaman
Görümcenin yanında giyimine karışacak kadar tutucu ama komşu kızlarıyla istediği gibi şakalaşan bir eş..
Sorunların kaynağını görümcende değil eşinde aramalısın..
sorun dönmüş dolaşmış yine eşte çıkmış görümceye bak yine aklandı:)[/QUOTE
yok canım ya bende ki durum iki taraflı eşimin de yanlışları var ama görümcemde anlayışsız ve düşüncesiz.
Görümcenin yanında giyimine karışacak kadar tutucu ama komşu kızlarıyla istediği gibi şakalaşan bir eş..
Sorunların kaynağını görümcende değil eşinde aramalısın..
bence de asıl sorun eşinde.eşin gerçekten çocuk yapmayı kafasına koysa ne görümceni dinler,ne de uyku uyur.görümceni postalar,yapacağını yapar.uyku bile uyumaz seni arzulayınca
Siz görümcenize kafayı takmışsınız bunu kabul edin öncelikle. Her gün her gün de sevişmediğinize göre evde birinin olması sizin libidonuzu arttırmış hepsi bu. Ayrıca yumurtlama günleri 12 den sonra değişmiyor ya görümce gittikten sonra yapın işinizi.
Biz kadınları anlamak zor hakikaten.
arkadaşımız eşiyle ilişkiye gitmek istiyor ama görümcesi gittikten sonra eşinin uykusu geliyormuş. Zaten düşününce çalışan bir adam için gerçekten de o saatten sonra zulüm gibi olur. Görümcenin anlayışlı olması lazım.
Şimdi dürüst olalım, biraz acık konuşacağım. Ön sevişme olmadan bu iş aşağı yukarı 5-7 dk falan sürüyor, 7 dk da eş ölmez uykusuzluktan. Çözülmeyecek meseleler değil.
7 dk mı? Çalışan bir bayan mısınız bilemiyorum ama işin ucunda sabah erkenden kalkıp işe gitmek olunca inanın ki o 7 dk bile zulüm gibi geliyor. Hem görümce bir gece olsun kendi evinde otursa arkadaşlarını kendi evine çağırsa ne olur. Kardeşimiz bir gece olsun eşiyle başbaşa kalmak şöyle bacaklarını uzatıp rahatça oturmak istiyor kanımca. Ki bu her kadının hakkıdır. Sizin evinizde aylarca misafir olsa katlanabilir miydiniz?
niye zulüm olsun,karısını seven arzulayan erkek için zevktir
yorgunluk ağır basınca arzu falan kalmıyor işte. Bana kalırsa demir tavında dövülmeli. Ki cinsellik bana göre 7 dk da yaşanıp bitirilmesi gereken bir şey değil. 7 dakikaya sığdırılmaya çalışılan cinsellik bana göre zevkten fazla zorunluluk ve görevdir.
7 dk mı? Çalışan bir bayan mısınız bilemiyorum ama işin ucunda sabah erkenden kalkıp işe gitmek olunca inanın ki o 7 dk bile zulüm gibi geliyor. Hem görümce bir gece olsun kendi evinde otursa arkadaşlarını kendi evine çağırsa ne olur. Kardeşimiz bir gece olsun eşiyle başbaşa kalmak şöyle bacaklarını uzatıp rahatça oturmak istiyor kanımca. Ki bu her kadının hakkıdır. Sizin evinizde aylarca misafir olsa katlanabilir miydiniz?
yorgunluk ağır basınca arzu falan kalmıyor işte. Bana kalırsa demir tavında dövülmeli. Ki cinsellik bana göre 7 dk da yaşanıp bitirilmesi gereken bir şey değil. 7 dakikaya sığdırılmaya çalışılan cinsellik bana göre zevkten fazla zorunluluk ve görevdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?