- 10 Şubat 2009
- 14.249
- 94
- 413
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neymis de bizim iyiligimizi düsünüyormus bizim altinimizin olmasini istiyormus..
benim dememle olmaz ki annesi babasi sus demesi lazim karisma demesi lazim.. fikrini söyledi evet altin olsa daha iyi olur dedi ama gerisine karismasin.. fikriini söyledi ablalik yapti sussunn. Sözlümde aynisini demis evde..
Ben kaynanamla kayinbabamala iyi oluyum yeter bana.. kiskanicani hic düsünmemistim inaninki kendi ablam gibi seviyodum ama dün yaptigi beni cok soguttu.. Kendisi bosandi ve iki kücük kizi var.. belkide ondandir bilmiyorum..
ama cok üzüldüm kafama da taktim.. ben satmak icin almiyorum seti o yüzdende begendigimi alicam.. cok pahali biseye bakmicam tabi.. ama ben ilk gittigimizdede pahali sete bakmadim kayinvalidem pahalilara baktirdi..
mesafemi koycam dediginiz gibi..![]()
Evet altınınızın olması iyidir ama düğün hatırası bir setinin olması da senin hakkındır. O yüzden bir daha aynı şeyi derse "ben altınında parasında değilim, en mutlu günümün hatırası olsun, bir ömür boyu Allah sattırmasın, satmak için kötü gün göstermesin işallah" de.
ben taşlı seviyorum de, kestir at.. peki o taşlı diye satmış mı setini,zarar mı etmiş..?
bırak bu görümceyi ,keyfini kaçırmasına izin verme, yine beğendiğini al..
görümce,yanınızda yine gelecekmi yenisini almaya?sözlüne söyle getirmesin yanında..
Değiştirmeye gitmekle prim vermişsiniz görümcenize.
Bundan sonra karışır da karışır artık.
Açıklama yapmak zorunda değilken siz bir de onun sözünü dinlermiş gibi değiştirmeye gitmişsiniz.
Tavrınızı koymalıydınız aslında
Evet altınınızın olması iyidir ama düğün hatırası bir setinin olması da senin hakkındır. O yüzden bir daha aynı şeyi derse "ben altınında parasında değilim, en mutlu günümün hatırası olsun, bir ömür boyu Allah sattırmasın, satmak için kötü gün göstermesin işallah" de.
zaten dün eve gidince sözlüm kizdiginda bidaha karismam isinize demis. Kuyumcudan cikarkende benim baska zamanim yok gelemem sizle dedi :) sanki cok istedim gelmesini..
kendisi 6senede belki 6kere takmis setini.. yani cok takilmiyor o yüzdende pahali alma demek istedi heralde.. ama o takmadi diye bende takmicam diye bisi yok..
Canımm al karşına görümceni guuuzellllllll dılleeeeeeeeee pohpohlayarak bı konuş bakalımmm..Ablacığım neden böyle dedın bılırsınız sızı severım ama malum ben nişanlanıyorum bıraksanızda kendı zevkıme göre biişiler seçsem falan gıbılerınden..
Eminim ki yumuşak konuşursan oda yumuşamaya başlayacaktır....
aman ne güzel demiş..vakti yokmuş heee..
takasın olmasa bile hergün tak..![]()