Uyuz kremi bize cildiye doktorunun verdiği krem.Ben de sizin gibi düşündüm.Onun hastalığı daha ağır bence.Ellerini ve bacağındaki ufak bir kısmı gördüğüm kadarıyla bunu söyleyebilirim.Belki tedavisi daha ağır ilaç gerektirir.Ben olsam alerji için randevu aldım diye yalan söyler doktora götürür doktora bir bir anlatırdım şikayetlerini, ilaç kullanmadığını, herkese hastalık bulaştırdığını. Doktor artık karantinaya mı aldırır ne yapar bilemiyorum ama mutlaka alınacak bir önlem vardır sağlıkçı arkadaşlar belki bilir. Öyle krem sürmekle olur mu? Belki siz henüz başlangıç aşamasında tedaviye başladığınız için kremle iyileştiniz, bu cahil aylardır hasta belki de daha yoğun bir tedaviden geçmesi lazım? Mutlaka doktora götürmeli annesi babası. Hayatımda böyle saçmalık görmedim kız orda aylardır uyuz geçiriyor önüne gelene hastalık bulaştırıyor annesi neymiş krem sürecekmiş. Bu kadar da çocuğun ağzına bakılmaz ki.
Şimdilik verdiğimiz kremi kullanacak.Eger geçmezse, ki takipte olacağım, o zaman biz doktora götüreceğiz.Cunku kaynanam ve kayinpederim doktora diye acile goturebildi.Devlet hastanelerinde cildiye randevusu kalmıyor, özelde ise muayene bile 500 tl.Köyden gidip gelmek çok masraflı.Bizim de şuan buna ayıracak bir bütçemiz yok fakat hastalığı geçmezse mecbur bu durumu biz üstleneceğiz.
Yönlendirici yorumunuz için teşekkür ederim.