6 ay aramamış ben niye iftarına gideyim ki. Ben olsam gitmezdim.Görümcemle aramız iyi değil eşimde ablam bzie gelip gitmiyor diye beni suçladı bende abalsini aradım yarın musitsen sana gelmek istiyorum dedim oda müsait olmadığını beni arayacağını söyledi ama aradan 6 ay geçti aramadi benim amacım arayı duzeltmekti ne kadar kendimi haklı gorsemde bugün de iftara çağırmış eşime demiş ben gitmek istemiyorum sizce abartıyor muyum kadın beni evinde istemiyor belli yani
Oda eşimin hatrına yani geliyorsanız gelin demiş davet bile değil yani6 ay aramamış ben niye iftarına gideyim ki. Ben olsam gitmezdim.
Ben de senin ailene gitmem sen tek gidersin ailene diyorEşiniz önceki konuda anlattığınız gibiyse gitmediğinizde olay çıkarmayacak mı ?
O kadının yemeği boagumzdan bile geçmez kigit ye iç biraz dinlenmiş olursun. bedava yemek buldun ye demişler
Açıkça söyledim gitmek istemediğimi acaba dediğiniz gibi bı bahane mi bulsaydimSiz de aynı şekilde müsait değilim sonra gideriz deyin. Eşiniz sizi anlayacaksın dürüstçe söyleyin, anlamayacaksa ben çok hastayım, başım ağrıyor, tansiyonum düştü, cırcır oldum gibi şeyler sallayın.
6 ay sonra güllacını al iftara gitGörümcemle aramız iyi değil eşimde ablam bzie gelip gitmiyor diye beni suçladı bende abalsini aradım yarın musitsen sana gelmek istiyorum dedim oda müsait olmadığını beni arayacağını söyledi ama aradan 6 ay geçti aramadi benim amacım arayı duzeltmekti ne kadar kendimi haklı gorsemde bugün de iftara çağırmış eşime demiş ben gitmek istemiyorum sizce abartıyor muyum kadın beni evinde istemiyor belli yani
6 ay geç değil canım biraz daha bekle arar o seni sabır birazGörümcemle aramız iyi değil eşimde ablam bzie gelip gitmiyor diye beni suçladı bende abalsini aradım yarın musitsen sana gelmek istiyorum dedim oda müsait olmadığını beni arayacağını söyledi ama aradan 6 ay geçti aramadi benim amacım arayı duzeltmekti ne kadar kendimi haklı gorsemde bugün de iftara çağırmış eşime demiş ben gitmek istemiyorum sizce abartıyor muyum kadın beni evinde istemiyor belli yani
Süper bir öneri.6 ay sonra güllacını al iftara git
Daha ben kötü oldum eşimin gözünde gidince de kadın bana mobig uyguluyor benim hakim olmadigim konulardan bahseder hep ki ben konu dışı kalayımO seni sevmiyor sen onu sevmiyorsun e bu kocan ne demeye sizi biraraya getirmeye çalışıyor??
Eşinizi en iyi siz tanırsınız, onunla aranızı bozmadan çözün.Açıkça söyledim gitmek istemediğimi acaba dediğiniz gibi bı bahane mi bulsaydim
Kendini değersiz hissettiren kişilerle görüşme.Görümcemle aramız iyi değil eşimde ablam bzie gelip gitmiyor diye beni suçladı bende abalsini aradım yarın musitsen sana gelmek istiyorum dedim oda müsait olmadığını beni arayacağını söyledi ama aradan 6 ay geçti aramadi benim amacım arayı duzeltmekti ne kadar kendimi haklı gorsemde bugün de iftara çağırmış eşime demiş ben gitmek istemiyorum sizce abartıyor muyum kadın beni evinde istemiyor belli yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?