• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gorumcemin daveti

• Konu Sahibi Konu Sahibi cadm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eşinizi en iyi siz tanırsınız, onunla aranızı bozmadan çözün.
Bak görümce nasıl politik oynuyor, kardeşine diyor mu ben karını istemiyorum diye, demiyor. Siz de aynı oyunu oynayın.
Eskiden dürüstlük taraftarıydım, böyle adamları gördükçe bunlara müstahak diyorum. Kocanız bir ipte oynayacaksa o ip sizin ipiniz olsun.
Davet bu akşam içinse, eşinize gidin senin hatırın için geliyorum deyin. Mesafeli şekilde oturup gelin, ama bundan sonra da o kadının oyununu siz bozun. Bazı hamleleri yapmak için geri çekilmek gerekir 😉
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim

Görümcemle aramız iyi değil eşimde ablam bzie gelip gitmiyor diye beni suçladı bende abalsini aradım yarın musitsen sana gelmek istiyorum dedim oda müsait olmadığını beni arayacağını söyledi ama aradan 6 ay geçti aramadi benim amacım arayı duzeltmekti ne kadar kendimi haklı gorsemde bugün de iftara çağırmış eşime demiş ben gitmek istemiyorum sizce abartıyor muyum kadın beni evinde istemiyor belli yani
Elinden geleni yapmışsın bırak. Eşine bunu anlatman yeterli ve eşin neden seni suçladı merak ettim bu raddeye nasıl gelindi?

Gitmem, benim aileme de gelmezse gelmesin. Kimseye zorla sevdirerem kendimi.

Ben de senin ailene gitmem sen tek gidersin ailene diyor
Ay nefret ediyorum şöyle beyin yapısına sahip erkeklerden🤯 ulan benim ailemin sana bir kötülüğü dokunuyorsa sende gitme ama ailem seni sevip sayıyorken, beni senin ailen dışlıyorsa arada ki farkı görüp aynı kefeye koymayacaksın. Vallahi bende aynı durumdan mağ

Eşiniz gitmezseniz size şiddet bu uygular mı?
Çünkü yapıyormuş bunu.
Bu olaydan bağımsız sizin yapacağınız şey belli.
Boşanmak.
Kendinize niyet eziyet ediyorsunuz arkanızda aileniz varken?
Piskojik şiddet kesin uygular

Ay nefret ediyorum şöyle beyin yapısına sahip erkeklerden🤯 ulan benim ailemin sana bir kötülüğü dokunuyorsa sende gitme ama ailem seni sevip sayıyorken, beni senin ailen dışlıyorsa arada ki farkı görüp aynı kefeye koymayacaksın. Vallahi bende aynı durumdan mağ
Mağdurum eşimin ailesi beni dışlamasına rağmen sırf eşim aileme sırt çevirmesin diye onun ailesine katlanıyorum

Kesinlikle benim ailem kendisini baş köşeye oturdur gidince nasıl ilgi gösterirler ama o iyilikten anlamz

Bu adamlar hep aynı tornadan çıkıyor sanki, şiddet eğilimli, anneye-görümceye düşkünlük, eşini böcek gibi hiçe sayma vs…Umarım bu adamdan bir an önce kurtulursunuz, o görümce biliyor ki eşiniz sizi tutmayacak ondan bol kepçeden sallıyor. Eşiniz kendisi gitsin iftara, siz çocuklarınıza bakın, o adamın çocuklara göz kulak olacağını düşünmüyorum.

Mağdurum eşimin ailesi beni dışlamasına rağmen sırf eşim aileme sırt çevirmesin diye onun ailesine katlanıyorum

Bu adamlar hep aynı tornadan çıkıyor sanki, şiddet eğilimli, anneye-görümceye düşkünlük, eşini böcek gibi hiçe sayma vs…Umarım bu adamdan bir an önce kurtulursunuz, o görümce biliyor ki eşiniz sizi tutmayacak ondan bol kepçeden sallıyor. Eşiniz kendisi gitsin iftara, siz çocuklarınıza bakın, o adamın çocuklara göz kulak olacağını düşünmüyorum.
Nokta atışları yaptınız yorumlarinizla 👍🏻

Kesinlikle benim ailem kendisini baş köşeye oturdur gidince nasıl ilgi gösterirler ama o iyilikten anlamz
Aynen öyle anneme gittiğimizde önüne kırmızı halı sermediği kalıyor eşime annemin ve bu durum beni çok mutlu ediyor ama eşimin annesi daha geçen gün görümcemin küçük kızı beni çok seviyor diye el kadar çocuğa o bizim kanımızdan değil dayını sev , gelini niye seviyorsun dedi. Gelde o gevşek ağzına bir tane çarpma di mi?

Aynen öyle anneme gittiğimizde önüne kırmızı halı sermediği kalıyor eşime annemin ve bu durum beni çok mutlu ediyor ama eşimin annesi daha geçen gün görümcemin küçük kızı beni çok seviyor diye el kadar çocuğa o bizim kanımızdan değil dayını sev , gelini niye seviyorsun dedi. Gelde o gevşek ağzına bir tane çarpma di mi?
Ay nasıl tahammül ediyorsunuz bir şey demediniz mi?

Neden katlanıyorsun?

Ay nasıl tahammül ediyorsunuz bir şey demediniz mi?
Demedim topluca iftar yemeğindeydik tartışma çıksın istemedim ama daha niceleri.. hamileyim kaşık istedi benden göremedim kaşığı hamilelikten sonra kör olmuşsun iyice dedi. Anneme anlatıyorum annem daha kötü şeyler yaşamış ve benim yaşadıklarımı küçümsüyor beterin beteri var sus diyor bende acaba abartıyormuyum diye kendimi sorgulamakla içime ata ata hastalanıcam diye korkuyorum

Neden katlanıyorsun?
Ben en ufak bir tepki verdiğimde insanlıktan çıkarak eşime bağrınıp süt helal etmemeye kadar getiriyor konuyu. Evliliğimizin ilk aylarında ses çıkarıyordum ama artık susuyorum onun o çenesini çekmemek için. Eşim bu sefer beş karış suratla dolanıyor hamileyim stresten uzak durmaya çalışıyorum ama sağolsunlar tam gaz devam

Bı açık açık soyluyor ha çocuklar ama masum oldukalri için kimi seveceklerini biliyor tabi

Bı açık açık soyluyor ha çocuklar ama masum oldukalri için kimi seveceklerini biliyor tabi
İlgileniyorum oyunlar oynuyorum bende onu seviyorum diye seviyor ama kayı validem onu bile kıskanıyor

İlgileniyorum oyunlar oynuyorum bende onu seviyorum diye seviyor ama kayı validem onu bile kıskanıyor
Bu kıskançlık da hastalık gibi bişey mi acaba Allah yardımcısı olsun bu kadar kıskançlık kendisi için de zordur

Yalnız başta senin davet etmen gerekmez miydi? Sana geleyim bana aşırı itici geliyor. Ben olsam gider ortamı bir görürdüm. Samimi değilse görüşmezdim. Neden konuşmuyorsun bu da önemli?

Back
X