- 13 Haziran 2019
- 1.150
- 1.453
- 133
- 28
Demez çünkü bende onun çocuklarına seve seve bakıyorum :))Ablanızın eşi derse ki ben evımde çocuk ıstemıyorum sorumluluk alamam bır yer kırılcak senın kardesın yuzunden para ödeyemem bla bla derse ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Demez çünkü bende onun çocuklarına seve seve bakıyorum :))Ablanızın eşi derse ki ben evımde çocuk ıstemıyorum sorumluluk alamam bır yer kırılcak senın kardesın yuzunden para ödeyemem bla bla derse ?
İşte bakın karşılıklıDemez çünkü bende onun çocuklarına seve seve bakıyorum :))
Alakası yok. Görümcemin çocuklarına şunu yapma desem görümcem ağlayacak duruma geliyor zoruna gidiyor. Eşim de yeğenlerine dur dese ablası hemen kızıyor çocuğuma böyle diyemezsin diye. Böyle olunca çocuk bize saygı duymuyor ve geldiği zaman bizi adam yerine koymuyor. Ama ablam ve eniştem öyle değil. Yeğenim yaramazlık yaptığı zaman annesi gibi müdehale edebiliyorum çünkü onlarla öyle bir bağım var. Ve ablam asla çocuklarıma böyle deme kızma bağırma demez aksine teyzenizi eniştenizi dinleyin der. Ben A dediğim de B anlayan görümcemin çocuklarına bakmak ve evimin huzurunu bozmak zorunda değilim. Herkes kendi düzenine ve insanına göre konuşsun lütfen.İşte bakın karşılıklı
Ee o zaman sız de kendı düzenınıze göre bu konuya yorum yapmış oluyorsunuz burda görümce sızın görümceniz gıbı değilde neyseAlakası yok. Görümcemin çocuklarına şunu yapma desem görümcem ağlayacak duruma geliyor zoruna gidiyor. Eşim de yeğenlerine dur dese ablası hemen kızıyor çocuğuma böyle diyemezsin diye. Böyle olunca çocuk bize saygı duymuyor ve geldiği zaman bizi adam yerine koymuyor. Ama ablam ve eniştem öyle değil. Yeğenim yaramazlık yaptığı zaman annesi gibi müdehale edebiliyorum çünkü onlarla öyle bir bağım var. Ve ablam asla çocuklarıma böyle deme kızma bağırma demez aksine teyzenizi eniştenizi dinleyin der. Ben A dediğim de B anlayan görümcemin çocuklarına bakmak ve evimin huzurunu bozmak zorunda değilim. Herkes kendi düzenine ve insanına göre konuşsun lütfen.
Sadece hastane ye giderken bırakıyor değil diğer işlerinde de bıraktı yanlış aktatamayn lütfen. Ayrıca madem konumla bu kadar ilgilendinz tam okuyunuz ailesi rahat yetiştirmiş ten kastım kendisinin rahatça yapabileceği işleri bile yaptırmamışlar hal böyle olunca kendi çocuğu ile bile ilgilenemez halde şuan ödev sadece bir örnekti. Şuan onun ailesi yok ee ne oluyor en basit yapılacak bişe yi bile yapamıyor. Engel durumundan beni eleştirmeyniz gereken yardım yapılıyor zaten.Şöyle düşünün anneniz babanız ayrı şehirde bınalarınız yakında bir kardeşiniz var. Ki sizin duyma konuşma engeliniz var sayalım.(hastaneye gidiyorda bırakıyor bu arada ) kimden yardım alıcaksınız kardeşinizdir dımı . Konu sahıbını haksız bulmamız engellerı olan bır kadın ıcın sırf bu sebebten rahat yetıştırmış ailesi cümlesini kurabiliyor. Eşime ödevlerını atıyor sorular soruyorlar bır konu bılmedığımızde zamanında bızde bırılerıne sormadık mı yardımcı olmadık mı ? Kardeşine atmış . Tv bozulmuş arıyor kadın engellerı olan bırı yapamıyordur bırını arayamıyordur çekınıyordur eşide hödüktür kardeşini aramış bunlar çeteleniyor. Bunlar hoş değil kardeşler arasında ki iletişime eşte olsa kendıne yansıyan bır şey yoksa karışma lüksü yoktur
Sizin bu konu bu kadar zorunuza gittiğine göre çocuğunu her daim birilerine paketleyen tiplerden olmalısınız. NeyseeeeEe o zaman sız de kendı düzenınıze göre bu konuya yorum yapmış oluyorsunuz burda görümce sızın görümceniz gıbı değilde neyse
Diğer işler ne ? Ben ılla bakın demedım burda sıze kımse demezde bız ılerde ılla kı bır sızınde herhangı durumumuz olduğunda bırakacağınız zamanlar olabılır dedık sizi düşünüyoruz. Çalışmıyorum ben kendım bakarım dıyorsunuz tamam ama emın olun öyle olmayacak en basıtı eşinizle başbaşa kalmak isteyeceksınız sızde görğmcenize bırakabılırsınız dıyoruzSadece hastane ye giderken bırakıyor değil diğer işlerinde de bıraktı yanlış aktatamayn lütfen. Ayrıca madem konumla bu kadar ilgilendinz tam okuyunuz ailesi rahat yetiştirmiş ten kastım kendisinin rahatça yapabileceği işleri bile yaptırmamışlar hal böyle olunca kendi çocuğu ile bile ilgilenemez halde şuan ödev sadece bir örnekti. Şuan onun ailesi yok ee ne oluyor en basit yapılacak bişe yi bile yapamıyor. Engel durumundan beni eleştirmeyniz gereken yardım yapılıyor zaten.
Bekarım tatlım. Hee şu klişe bekarsın ne anlarsın deme acayıp klişedeSizin bu konu bu kadar zorunuza gittiğine göre çocuğunu her daim birilerine paketleyen tiplerden olmalısınız. Neyseeee
Bu arada sızde ablanıza paketlemış oluyorsunuz neyse muhattap olmaya gerek yok herkes yorumunu ıstedığı gıbı yaparSizin bu konu bu kadar zorunuza gittiğine göre çocuğunu her daim birilerine paketleyen tiplerden olmalısınız. Neyseeee
Valla şimdiye kadar işim düştü hep kaçtı kendiDiğer işler ne ? Ben ılla bakın demedım burda sıze kımse demezde bız ılerde ılla kı bır sızınde herhangı durumumuz olduğunda bırakacağınız zamanlar olabılır dedık sizi düşünüyoruz. Çalışmıyorum ben kendım bakarım dıyorsunuz tamam ama emın olun öyle olmayacak en basıtı eşinizle başbaşa kalmak isteyeceksınız sızde görğmcenize bırakabılırsınız dıyoruz
O zaman istediğiniz gibi ister bakarsınız ister bakmazsınızValla şimdiye kadar işim düştü hep kaçtı kendi
Sadece bırakmak olarak bakmayın olaya bebeğiniz size yapışık olur banyoya girmek lüks olur var öyle anneler sonra bakmak istemediğiniz çocuk gelir bebeğinizi oyalar sizde rahatcana ev işlerinizi bakiminizi halledersiniz :)Ha şunu da söylim gelirken
Aynı fikirdeyim bende büyük konuşmayalmda bırakmayı düşünmüyorum.. Haa işim oldu da kaçım kaçım kaçtı elini eteğini çekti tek başıma yaptım önemli işlerimi
Düşün düşün aynen bende çok düşünürüm aslında da bu zamana kadar hep kaçtılar ama işim düşünce ona ne demeli2. Bebeğe hamile olursunuz hastane işleri alışveriş vs olur yine işiniz düşer ..şimdi işiniz dusmeyebilir ama iyi düşünün.. Allah korusun engellide olabilir vs vs hayat müşterek haftada 1 in lafı yapılmamalı heleki 9 yaşında
Bu yüzden çoğu işimi tek başıma yaptım. Karşılık sa, evet benim yaptığım halde karşılığı gelmediDüşün düşün aynen bende çok düşünürüm aslında da bu zamana kadar hep kaçtılar ama işim düşünce ona ne demeli
Evet bazı ınsanlara yuz verdıkce astar ıstıyorlar.cocuklarımı amelıyat olurken borakacagım kımsem olmadıgı gunler oldu. Sımdı var sukur bı kac arkadadım kv falan ama gerekmedıkce bırakmıyorum onlemlerımızı alıp goturuyorum cocukları. Arkadaslarımında cocuklarına bana ıhtıyacı oldugu zaman bakıyorum. Sen sımdı esın kv de onlardan cekınıyorum dıyorsun esınle konus burda anlattıgın gıbı anlat bı es yegenıne bakmıyor dıye aranızı bozacaksa bozdun kv yı zaten ılgılendırmez. Napacak esın senımı bosayacak belkı bır ıkı kavga edeceksınız surat yapacak sonra alısacak. Yapmaya devam ettıgın surece bu korkuyla daha cok yuklenırler. Kocaman kadınsın ne yapıp ne yapmayacağına sen karar verırsın.Bi kaç yerde resmi işleri vardı hastaneye gitti ama hasta olduğu için değil imza vs resmi işere gitti yani. Bende senin gibi diyebilsem buraya yazmazdım da işte ne yapacağımı bilemedim. Bazı üyeler ne var bunda insan insnaa muhtaç falan yazmış ama işte mesele hem sorumluluk hemde basit işlerde bile bana yıkına mesela çocuğunun ödevi gibi bende açıkcası kendimi çekmek istiyorum. Ha hastalık olur Allah korusun başka şey olur bakmazsan ayıp..
Tuvalete gitmek bile lüks oluyor bazen bacııııııım , çok çektim bu konuda :)Bunlar beylik laflar, ben de ettim
Ettiğimi de çekiyorum maalesef.
Bir kere görümcemin kızı kendi kendine bizde kalmaya karar vermişti, ne sinirlenmiştim hatırlıyorum da...
Halbuki koca 12 yaşında kız, kalsa ya işte.
Çünkü sonra ben evladımı kimseciklere bırakmam diyen bir anne olarak, çalışan olarak tuttuğum bakıcıya bile türlü türlü şirinlikler yaparken buluyordum kendimi.
Siz düşünün, o doğumdan sonra neler oluyor, insan duşa mı hasret, wc doğal bir ihtiyaç mı lüks mü kısmında ‘bakarım’ diyen insana ardınıza bakmadan, tozu dumana katarak bırakıp kaçıyorsunuz
Ha yine de tercih işte, istemiyorsunuz ve zorla değil.
Nacizane öneriler bizimkiler sadece.
Sizin bakmaya gonlunuz yok. Apaçık belli. Cocugun whatsapptan sorduğu soru bile rahatsiz etmis sizi.Tek bi konuyla yargılammak lazım zamanında çok baktıkkkk ama duran biri değil kendine zarar verse ben sorumlu olmuyormuyum. Sorumluluk tan kastım bu nüfusuma vermeyeceğini bende biliyorum
Şimdiye kadar düşen işlerimde kendisi hep kaçtı ama.ben ona rağmen başka konularda da olsa destek oldum neyse bakmazsa bakmasın Allah büyük anam var bacım var kendileri bilir kimse yoksa kendim başımın çaresine bakıcam şimdiye kadar hep öyle oldu çünkü. Mesele görümce olarak algılanmasın burda ki bütün görümcelerin fikri aynı yönde çünkü.Sizin bakmaya gonlunuz yok. Apaçık belli. Cocugun whatsapptan sorduğu soru bile rahatsiz etmis sizi.
Bakmak zorunda da degilsiniz zaten. Bunlar insanin kendi inisiyatifinde olan seyler. Yarin da siz cocugunuzu birakip acil bir yere gitmek zorunda kalırsınız, belki o zaman anlarsiniz.
Sorumluluk konusunda haklisiniz. Kendi kiz kardesinizin cocugu olsa da aynisini dusunur muydunuz?