Görümcemin bebişi

Aglamak istiyosan agla bu kiskanmak degil tabiki duygulanabilirsin halden anlamazlarsa anlamasinlar ne dusunurlerse dusunsunler. Ama gorumcen seni seviyorsa senin icin uzulecekse onun yaninda aglamamaya calis, lohusa sonucta. Allah sana da nasip eder en yakin zamanda insallah uzulme bi kere hamile kalmissin bi daha olur bu sefer saglikla dogar insallah.

Evet o ben üzülüyorum diye hamileyken bile göbeğini saklamaya çalışırdı, onu üzmemek için sakin olmam lazım. Teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip eder inşallah

allah tez zamanda dıledıgınızce sağlıklı bir evlat nasip etsın inşallah....çok hassas bir durum ben sizin yerınızde olsam gtmezdım canım. cunku ınsanız ben mesela duygularını yuz hatlarından cok cabuk bellı eden bırıyımdır. sızde benım gıbıysenız ve herseyden anlam cıkaran gorumce kayınvalıdenız veya cevrenız varsa problem olabılır.

allah tez zamanda dıledıgınızce sağlıklı bir evlat nasip etsın inşallah....çok hassas bir durum ben sizin yerınızde olsam gtmezdım canım. cunku ınsanız ben mesela duygularını yuz hatlarından cok cabuk bellı eden bırıyımdır. sızde benım gıbıysenız ve herseyden anlam cıkaran gorumce kayınvalıdenız veya cevrenız varsa problem olabılır.
İnşallah çok teşekkür ederim, gitmek zorundayım yoksa daha fena anlamlar çıkarırlar

Seni cok ama cok iyi anliyorum.Benzer durumu 3 kere yasadim.Kuzenlerim ve arkadaslarimla ayni zamanlarda hamile kalip benim bebeklerim dustu:( onlarin hamileligi,as ermeleri,dogumu hepsini yasadim.Tabi ki kiskanmadim bu benim imtihanim.Onlara hic hissettirmedim.Hastaneye de gittim evede.zor oldu ama napcan hayat bu

Seni cok ama cok iyi anliyorum.Benzer durumu 3 kere yasadim.Kuzenlerim ve arkadaslarimla ayni zamanlarda hamile kalip benim bebeklerim dustu:KK43: onlarin hamileligi,as ermeleri,dogumu hepsini yasadim.Tabi ki kiskanmadim bu benim imtihanim.Onlara hic hissettirmedim.Hastaneye de gittim evede.zor oldu ama napcan hayat bu

Başın sagolsun canım, haklısın hayat bu.. inşallah sen de en kısa zamanda sağlıkla kavuşursun bebeğine

başın sağolsun..bu kıskançlık değil başka bir duygu..bebeği kucağına alınca rahatlarsın inanki..kv veya başkaları sana o olayı hatırlatmaya çalışırsa lütfen bu konuyu birdaha açmayın diye uyar...

keşke tutabilse, hastaneye ziyarete gittiğimizde hemşireye söyledi ya iki gün sonra bunun da olacaktı diye kızcağız dehşete düştü ben ne yapacağımı bilemedim
ne kadar patavatsız bir kv den var

benim kardesımın de cocugu düştü, bir kere konusunu dahi açmadık

açılmaz

birdaha soylerse kv dene cevabını ver bence. çok hadsiz

Kayınvalide dengesiz. Ağlamak refleks canım ağlama diyemeyeceğim.ama kendini tutabilirsen k.valide konuyu açarsa unutturmadınız bir türlü de.
İnşallah sağlıkla bebişini alırsın sende kucağına.

Kayınvalidenle yüz göz olmak istemiyorsun ama o nasıl böyle hassas bir durumda senin üzülmeni düşünmüyorsa sende cevabını verirken onun ne düşüneceğini önemseme. Benim böyle bir durumda gözüm dönerdi muhtemelen ağzıma geleni sayardım. Acıma saygı duymana ben hiç saygı duymam. Ağlamak istiyorsan ağla içinden ne gelirse onu yap bırak kim ne düşünürse düşünsün sen seni biliyorsun gerisinin bir önemi var mı ?

Ablamla aynı zamanda hamile kaldık.ayni hafta doğuracaktık.ama nasip olmadı.ben düşündüm.yegenim doğdu.hic zorlanmadım.henuz vakti zamani degilmis dedim.simdi yakında doğumun var..zaman çok çabuk geçiyor inanın.iyi şeyler düşünüp gidin.rabbim tez vakit kucağınızı doldursun dilerim

Bana kv de kötü niyetli gelmedi.
Hani bazı insanların düşünmeden yaptığı hareketlerden ama kesinlikle art niyetli degil.
Gidin bebeği sevin, içinizden gelirse de ağlarsınız ne var bunda? Ayıp mi?

başın sağolsun. görümce anlayışlıymış ağlasanda kıskandığını düşünmez. ama kvnin çenesini kapatman lazım, her yerde üzer seni

Kayınvalidenize "Anne yeğenimiz oldu, çok mutluyum, ama sürekli bunu hatırlatırsan mutlu kalamayacağım." gibi bir cümle kurun önce usulünce.

Ağlamak istiyorsanız çok kasmayın.
Ağlamak dediğiniz iki damla yaş dökmek, sonrasında surat asmadıktan, güleryüzlü olduktan sonra iyi niyetli hiçkimse sizi yanlış anlamaz.

Basın sağolsun canım ... Kiskanmadigin burdan belli kiskandigini ima ederlerse onların ayıbı

Hayırlı olsun de cik yenidoğan bebeğe bakmaya bile kıyamam yazık kendi halinde kalsın dinlensin kuzu de hiç bakma bile sen gorumceni ziyarete gidiyorsun onada çok iyi göründüğünü soyle

İçini ferah tut Allah sana sağlıklı sıhhatli evlat nasip edecektir....

Kayınvaliden de bidaha hatirlatirsa eğer Allah bu kuzuya sağlıklı uzun ömür versin ateş düştüğü yeri yakar acımı hatırlatıp durmak size nasıl bı haz veriyor bilmiyorum ama yaptığınız hoş değil de.

Kv 'e artık susması gerektiğini söyleyerek başla..
Ne o öyle yara kaşır gibi sürekli aynı şey söylenir mi?

İki gün sonra olacaktı kısmı gerçekten komik. Sat arasında 2 gün fark olması 2 gün arayla doğum yapacağınız anlamına gelmiyor. Fazla duygusalsınız bence,abartıyorsunuz. Allah böyle uygun görmüş,aylar önceki yaşanan şeye ağlamayın hala.

iyi geceler kızlar, görümcem Doğum yaptı bir ay önce hastanede bebeği görmeye gittik ama yarın evine gideceğiz eee ne var bunda diyeceksiniz, benim bebişim düşmeseydi ^2 gün ara ile Doğum yapacaktık^, kayınvalidem durup durup bu cümleyi kuruyor çünkü.. asla bebeği kıskanmıyorum ama aklıma kendi bebeğim geliyor çok üzülüyorum. Yarın bebeği görünce ya ağlarsam endişesindeyim. Nasıl davransam sizce, nasıl yapsam da etkilendiğimi belli etmesem? Vakit ayırdığınız için şimdiden teşekkür ederim :)
Bence ağlaman çok normal sen bir evlat kaybetmissin tabikide kiskanma gibi bir şey konunolamaz allah sabır versin sana inşallah yeniden sağlıkla bebeğini kucağına alirsin canm benim bence onlarda anlayışla karşılar insallah

Back