Aglamak istiyosan agla bu kiskanmak degil tabiki duygulanabilirsin halden anlamazlarsa anlamasinlar ne dusunurlerse dusunsunler. Ama gorumcen seni seviyorsa senin icin uzulecekse onun yaninda aglamamaya calis, lohusa sonucta. Allah sana da nasip eder en yakin zamanda insallah uzulme bi kere hamile kalmissin bi daha olur bu sefer saglikla dogar insallah.
İnşallah çok teşekkür ederim, gitmek zorundayım yoksa daha fena anlamlar çıkarırlarallah tez zamanda dıledıgınızce sağlıklı bir evlat nasip etsın inşallah....çok hassas bir durum ben sizin yerınızde olsam gtmezdım canım. cunku ınsanız ben mesela duygularını yuz hatlarından cok cabuk bellı eden bırıyımdır. sızde benım gıbıysenız ve herseyden anlam cıkaran gorumce kayınvalıdenız veya cevrenız varsa problem olabılır.
Seni cok ama cok iyi anliyorum.Benzer durumu 3 kere yasadim.Kuzenlerim ve arkadaslarimla ayni zamanlarda hamile kalip benim bebeklerim dustuonlarin hamileligi,as ermeleri,dogumu hepsini yasadim.Tabi ki kiskanmadim bu benim imtihanim.Onlara hic hissettirmedim.Hastaneye de gittim evede.zor oldu ama napcan hayat bu
Amin canim senin de basin sagolsun.Umarim senin de ,benim de ve butun isteyenlerin de en kisa zamanda saglikli bebeklerimiz olur.Başın sagolsun canım, haklısın hayat bu.. inşallah sen de en kısa zamanda sağlıkla kavuşursun bebeğine
Amin inşallah canım benimAmin canim senin de basin sagolsun.Umarim senin de ,benim de ve butun isteyenlerin de en kisa zamanda saglikli bebeklerimiz olur.
ne kadar patavatsız bir kv den varkeşke tutabilse, hastaneye ziyarete gittiğimizde hemşireye söyledi ya iki gün sonra bunun da olacaktı diye kızcağız dehşete düştü ben ne yapacağımı bilemedim
Bence ağlaman çok normal sen bir evlat kaybetmissin tabikide kiskanma gibi bir şey konunolamaz allah sabır versin sana inşallah yeniden sağlıkla bebeğini kucağına alirsin canm benim bence onlarda anlayışla karşılar insallahiyi geceler kızlar, görümcem Doğum yaptı bir ay önce hastanede bebeği görmeye gittik ama yarın evine gideceğiz eee ne var bunda diyeceksiniz, benim bebişim düşmeseydi ^2 gün ara ile Doğum yapacaktık^, kayınvalidem durup durup bu cümleyi kuruyor çünkü.. asla bebeği kıskanmıyorum ama aklıma kendi bebeğim geliyor çok üzülüyorum. Yarın bebeği görünce ya ağlarsam endişesindeyim. Nasıl davransam sizce, nasıl yapsam da etkilendiğimi belli etmesem? Vakit ayırdığınız için şimdiden teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?