Başın sagolsun canım Rabbim sana da saglikli sihhatli evlatlar versin. Sen icinden geldigi gibi davran.
Agla canim. Bunda cekinecek ne var suc degil ki. Yavrunu kaybetmissin sonucta. Biri utanacaksa da bosbogaz kv utansin. Utanabiliyorsa tabi...iyi geceler kızlar, görümcem Doğum yaptı bir ay önce hastanede bebeği görmeye gittik ama yarın evine gideceğiz eee ne var bunda diyeceksiniz, benim bebişim düşmeseydi ^2 gün ara ile Doğum yapacaktık^, kayınvalidem durup durup bu cümleyi kuruyor çünkü.. asla bebeği kıskanmıyorum ama aklıma kendi bebeğim geliyor çok üzülüyorum. Yarın bebeği görünce ya ağlarsam endişesindeyim. Nasıl davransam sizce, nasıl yapsam da etkilendiğimi belli etmesem? Vakit ayırdığınız için şimdiden teşekkür ederim :)
keşke tutabilse, hastaneye ziyarete gittiğimizde hemşireye söyledi ya iki gün sonra bunun da olacaktı diye kızcağız dehşete düştü ben ne yapacağımı bilemedimBurdan bile hissedildi kiskanmadigin
Yani ilk defa buna sahit oluyorum...
Normalde su durumda kaynanaya gorumceye veryansin ederlerdi ...
Bence gitmelisin...sonucya bebisi 5 yil sonra da gorsen aklina gelecek...biran ince kabullenmelisin tabi kv cenesini tutsa daha şık olur
Başın sağolsun canim...kv ağzını actiginda 'Anne lutfen' diye sustursan susmaz mikeşke tutabilse, hastaneye ziyarete gittiğimizde hemşireye söyledi ya iki gün sonra bunun da olacaktı diye kızcağız dehşete düştü ben ne yapacağımı bilemedim
Başın sağolsun canim...kv ağzını actiginda 'Anne lutfen' diye sustursan susmaz mi
Bize ne guzel anlatmissin gorumcen kayinvaliden de elbette anlar seni. Ikisinin yeri ayri. Gorumcen adina ne kadar sevindigini kucagina aldigi icin cok sansli oldugunu ama aklina kendi bebegin geldigi icin huzunlendigini bunu yanlis anlamamasini soyle ona. Insan olan herkes anlar. Ve tabi ki icinden geldigi gibi davran.
Hikayemi okudum biran:)
Benimde düşük oldu gorumceyle aynı ayda kalmıştık doğurdu gittik ziyarete sonrasında eve gittik
Sağol canım tez zamanda sağlıklı uzun ömürlü evlatlarmz olur inşallah..
Ben duygularımı belli etmem yani zayıflık olarak gördüğüm için değil mizacm öyle
Aklımın bir köşesinde duruyordu ziyarete gittigimde ama merkeze tasimadim
Ilk dusugum değildi
Karşı taraf düşünceli değil aslında ama kısa kaldık falso gormedim
Teşekkür ederim canım 17 haftalıktı böbrek gelişimi olmadığı için suyu bitmişti, kürtaj da yapamadılar, suni sancı ile normal Doğum yaptım, lohusa moduna girdim 40 gün.. çok zor zamanlardı, inşallah Güzel allahım yeniden sağlıkla kucağıma almayı nasip eder evladımıBasin sagolsun canim cok uzuldum kac haftalikti bebegin yenimiydi insallah Allah yine kismet eder sag salim alirsin kucagina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?