bu konu benim sinirimi tepeme çıkarıyor dünden beri sanki haksızlık bana yapılmış gibi üzülüyorum özellikle eşin kendini savunmak için oırtaya attığı laflar daha beter sinirlendiriyor
tonla haksızlık, birey olamamış bir adamcık, kendinde ne hakkı görüyorsa gelinin parası üstünde söz sahibi bir kayınpeder, biz doğuralım elbet bakan bulunur diyen ayağını yorganına göre uzatmayan hiç bir lüksünden vazgeçmeyen bir görümce damat
ama her zaman ki eş suçlu ya baba bizim durumumuzu bilmiyor musun biz kendimize borcumuza yetemiyoruz bir şey alınacaksa durumumuza göre alırız ama her ay yardım falan yapamayız dese ne bu kadar laf söz olur ne de huzursuzluk çıkardı
ama adam ne yapacak tabi ki karısının parasıyla babasının emirlerini uygulayacak kahramanlık yapıcak
bu konuyu okudukça sinirleniyorum deminde görümcenin eşinin 1600 lira maaş aldığını bunca zaman kira ödemediklerini üstüne ayda 500 lira kayınpederden yardım aldıklarını okudum
asgari ücrete iki çocuk bakanlar var onlar nasıl yapıyor
üç sene kira ödememişler kalkıp bir dört ay kira ödediklerini düşünüp eve bir sistem yaptırsalardı kalkıp boyatsalardı bunca zaman rutubetli eve ama olur mu eve yemekler söylenecek ,hanımefendi sigara keyfinden vazgeçmeyecek
sonra apartman satılır nasıl olsa masraf yapmayalım kiraya çıkalım bebek geliyor
eee üç yıl o apartman satılmazsa üç yıl boyunca her ay sizden yardım mı alacaklar
eşinle de kavga edip etmeme konusunu düşünme bence canım adam kendi doğabilecek çocuğunu düşünmeyip kızkardeşinin bebeğine hazırlık yapıyor ailesi olarak seni görmüyor
eğer böyle devam ediyorsa babanın borçlarını ödemeye yanaşmayıp son raddine kadar senin maaşını kullanma peşindeyse evliliğini toptan gözden geçir bence