Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Emri vakiyi kp yapması hiç olmadı benim yardıma muhtac oldugum zamanlarda onlar yoktu! Kendı basıma üstesınden geldım. Bendende kımse beklemesın Allah rızası için yapacagım yardımıda pekala yerını ve zamanını ben tayın edebılırım 10 yada 20 lira degil ki bukesinlikle çok haklısın canım en nefret ettiğim şey emrivaki zaten yapacağım varsa da emrivakiden sonra yapmam kp çok düşünüyosa kendi yardım etsin. siz zaten içinizden geleni yapardınız bunu bi göreve dönüştürüp düşünmek sinir bozucu. kardeşlerinin durumu kötüyse korunsaymış girip bi işe çalışsaydı o zaman! millet bellemiş zaten siz çift maaşsınız olayını herkes bi beklenti içinde ben ne koşulda nasıl çalışıyorum kimsenin umrunda değil. çalışıyosam size mi çalışıyorum!
ayrıca eşin maddi konuyu bahane edip çocuk olayını ertelemiş hepsi çok ayıp ya sen de ben içimden geleni yaparım beni zorlarsan çalışmam kredileri düşünmekten bebek aklına bile gelmez de. ya işte çalışan kadın olmak güzel de öyle hayallerdeki gibi olmuyor! herkes etinden sütünden faydalanmaya çalışıyo.
sen de ailene para gönder canım o zaman babam sıkışıkmış ben babama göndericem haberin olsun falan de
Cok iyi niyetliler onlardan beklentın olmayacak daha iyi niyetlisi varmı ben gelenek gorenek takan uygulayan bırı degılım minimum yasatıyorum hayatımdacanım benim 6,5 yıl bana evlilerin dahi çekmediği şeyi çektirdiler.2 yıl işsizdim adam bayramda telefonlarıma gelmiyordu.atandım ilk maaşımı aldım karı koca arayıp beni istemeye gelmek için ısrar ettiler.sence bunlar iyi niyetli mi?ben ve ailem maddi manevi nişanlımı el üstünde tuttular ama bunlar sırf maaşım var diye istediler beni ve örf adeti kendi işlerine gelince hatırlayıp uyguladılar.
sizde ,3 saatlik yolla işe gidip geliyorsunuz otobüslerde çekerek. var ya,delirir insan ya..Emri vakiyi kp yapması hiç olmadı benim yardıma muhtac oldugum zamanlarda onlar yoktu! Kendı basıma üstesınden geldım. Bendende kımse beklemesın Allah rızası için yapacagım yardımıda pekala yerını ve zamanını ben tayın edebılırım 10 yada 20 lira degil ki bu
Gidip çalışmak yerıne arkadasları ile buluşuyordu kekler borekler sosyal paylaşım sitelerınde fotograflar paylasılıyordu bende eglence olsın dıye calısıyorum
Evliligin ilk bir yılı cok calkantılı olur ya ben onun verdıgı rahatlıktayım tabıkı bazı seylerı tamamrn tuketmeden insanlığımı ve saygımı yitşrmeden bosanmak seceneklerımden bırı ama benım suan tercıh ettıgım sesler yukselmeden bırbırımızı anlamak dun aksam bırlıkte uyuduk buda bır ısaret demek ki yolunda gıtmeyen bırseylerın farkında
anlayamadımCok iyi niyetliler onlardan beklentın olmayacak daha iyi niyetlisi varmı ben gelenek gorenek takan uygulayan bırı degılım minimum yasatıyorum hayatımda
canım kayınpeder demiş zaten :)madem öyle anası baksın kızına
neden size diyor
kp yokmu
ayy evet ya benm yengemle aram çok iyi ama bende sinir oluyorum şikayet ettiği zaman evde istediğin saaatte kalkıp istediğin kişiyle görüşüyosun, istediğinde yatıp kalkıosun keyfin yerinde ama neymiş istediği çantayı almıyomuş abim. çalışsana o zaman sen de diyorum, kırk tane bahane. ohh ne güzel hayat yan gel yat yediğin önünde yemediğin arkanda olsun bişey eksik olunca kırk tane şikayet. anneme babama ha bire laf gönderiyo bilmemkimin kaynanası emekli maaşından harçlık veriyomuş gelinine yok mağazaya sokuyomuş istediğini al diyomuş. evli barklı kadının giyim kıyafetini kv mi alır? istese çok rahat çalışabileceği yerler var kreşlerde. maaşı beğenmiyo sorsan. oysa hazır önüne geleni varken niye zahmet etsin sabahın köründe kalksın işe gitsin, millet işini çok iyi biliyo herkes dayamış sırtını birine!!Emri vakiyi kp yapması hiç olmadı benim yardıma muhtac oldugum zamanlarda onlar yoktu! Kendı basıma üstesınden geldım. Bendende kımse beklemesın Allah rızası için yapacagım yardımıda pekala yerını ve zamanını ben tayın edebılırım 10 yada 20 lira degil ki bu
Gidip çalışmak yerıne arkadasları ile buluşuyordu kekler borekler sosyal paylaşım sitelerınde fotograflar paylasılıyordu bende eglence olsın dıye calısıyorum
Ordan ayrıldım okypete dayanamadım sürekli baş agrısı cekıyordum 3 aydır evıme yurume mesafesınde olan bır fırmada calısıyorumsizde ,3 saatlik yolla işe gidip geliyorsunuz otobüslerde çekerek. var ya,delirir insan ya..
sorada alın teriyle kazandığınız parayı ver bu görümceye
anlayamadım
İroni yaptım tabıkı atanmak dısında baska bır bahane sunmadılar ıse cok ayıp etmısleranlayamadım
Yuh yengede arsızmış emekli maaşına göz dikmek nedir yahu Allah başka dert vermesinayy evet ya benm yengemle aram çok iyi ama bende sinir oluyorum şikayet ettiği zaman evde istediğin saaatte kalkıp istediğin kişiyle görüşüyosun, istediğinde yatıp kalkıosun keyfin yerinde ama neymiş istediği çantayı almıyomuş abim. çalışsana o zaman sen de diyorum, kırk tane bahane. ohh ne güzel hayat yan gel yat yediğin önünde yemediğin arkanda olsun bişey eksik olunca kırk tane şikayet. anneme babama ha bire laf gönderiyo bilmemkimin kaynanası emekli maaşından harçlık veriyomuş gelinine yok mağazaya sokuyomuş istediğini al diyomuş. evli barklı kadının giyim kıyafetini kv mi alır? istese çok rahat çalışabileceği yerler var kreşlerde. maaşı beğenmiyo sorsan. oysa hazır önüne geleni varken niye zahmet etsin sabahın köründe kalksın işe gitsin, millet işini çok iyi biliyo herkes dayamış sırtını birine!!
canım eşin ne msjlar atıyorYuh yengede arsızmış emekli maaşına göz dikmek nedir yahu Allah başka dert vermesin
Ben haklıymısım kım olsa uzulurmus klasık erkek bahanelerı 'haklısın ama bana engel olamazsın' tavrını sürdürmüyor bazı seylerın ınat edılerek koru koru gıtnesının huzur vermedıgı anlayacakcanım eşin ne msjlar atıyor
kartlarını ara çaldırdım de kapattır yenisi sana gelsin
elektriği ve diğer şeyleri borç ödedikçe kapatcağınıda söyle gözü korksun
para var varda seni yiyip bitrme derdinde asalaklar