görümcemin altınları çalındı

Bence hiç karışma. Hem kendi tarafları hırsızlık etmiş hemde damadın annesi yani görümcenizin kv.si görümcenizi suçlar gibi davranmış. Ne yani gelin kendi altınlarını kendinden mi çalacak. Daha nişan zamanı çok çirkin şeyler olmuş, ayrıca damadın kuzenini annesinden için "ne yani kendi yeğenini mi rezil etsin" demesi çok çirkin, gelin mi rezil olsun. Hırsız kimse o rezildir ve suçludur. Eğer görümcenizin içinden gelmiyorsa ona destek olun, evlenmek istemiyorsa evlenmesin.

ya canım kadın madem yegenını huyunu biliyor ne dıye gelinini suclar gibi davrandı görümcem içinden atamıyor bunu

Hiçbir zaman da atamaz bunu içinden. Dedim ya gelin kendi altınlarını kendisinden mi çalacak. Komik olmasınlar lütfen. Ayrıca kv nin aklı polis çağırmaya eriyor da, yeğeninin böyle hırsızlıklar yaptığını bilmesine rağmen olayı çözmeye aklı nasıl ermiyor hayret ettim.

polis çağıran konu sahibinin kayınvalidesi yani görümcesinin annesi. yeğeninin suçunu örtbas etmeye çalışansa görümcenin kayınvalidesi canım. damadın ailesi kızın çalma huyunu biliyolarmış ama görümce tarafının haberi yokmuş böyle haberleri olmuş oldu

Ben yanlış anlamışım. Vay be konu sahibinin kayınvalidesine. Afferim gelinin annesine. Dinsizin hakkından imansız gelirmiş. Damadın annesi, yeğeninin huyunu biliyormuş madem, olay büyümeden altınları bulsaymış. Kızın annesi ne polisi ararmış, ne de iki aile arasında tatsızlık çıkarmış.

bugun görümcemle konuştum ben karışmak artık kendın karar ver dedim birde kocama hafıften cıtlattım sonra gelin bızden bır seyler saklamıs demesınler bakalım neler olcak görümcem ıstemıyorum annemlere söyleyecegım nişanı atacagım benım bunlardan midem bulandı dedı hayırlısı bakalım

tam olarak nasıl olmuş? bence ıyı yapmış görumcenız.. nıye şok oluyorlarsa anlamadım.

Eve bayan polis ..harikasınız...ve kilotta bulunan altın..cok şaşırdım ne insanlar var..ama sizi gercekten cok tebrik ettim .bulunduğunAda sevindim

tam olarak nasıl olmuş? bence ıyı yapmış görumcenız.. nıye şok oluyorlarsa anlamadım.
valla canım sanırım beklemıyorlardı yanı senın sorunun nedır dıyrlar görümceem ama oda acık acık söyledı yanı madem bu hırsız yeğen tescilliydi dedi neden bıze o gun bız çalmışız gibi trip atıldı yani ben sizden soğudum benı nedne kayırmadınız yegenınız için benı harcıyrdunuz o gün dedi

bencede aynen canım zaten göümcemde acıkca söyledı yuzlerıne

Ay benim de gorumcemin altinlari calindi
Düğünden sonra erkek tarafında aksam oturmasinda
Ama evde unuttun vs demisler
Sonra evinde de cikmadi gitti altinlar

İnek gibi sahibi gelince süslemek falan gülesim geldi hee. :) Kaynanaya helal olsun valla, işi halletmiş.

tam söylenmesi gerekenleri söylemiş,aferın görümcenıze.tebrık ederım. ne cevap vermişler,savundular mı bunun üzerine kendilerini?

Helal olsun kayınvalidene akıllı kadınmış vesselam. .
Bence kimseyi evlilik için zorlamayın. . Sonrasında mutsuz olursa şayet hem siz kendinizi suçlarsınız hemde görümceniz sizi. .
Evlilik önemli bir karar evlenecek kişi doğru kişi değil diyorsa olay bitmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…