- 29 Ağustos 2011
- 1.440
- 292
- 173
- Konu Sahibi buzmavisi06x
-
ya ben aslında oğlanı kötü nıyetlı bulmadım ama bılemem yınede ama karısmıyacagımkayınvalidenin atikliğine bayıldım kadına helal olsun. ayıp olur felan diye düşünmemiş hemen polisi çağırtmış çok da iyi yapmış. kaynanan çakal karşıdakiler ondan çakal.
kızın hırsızlık huyu oldugunu biliyolar, madem etrafa belli etmek istememiş, çağırmasaydı hiç?? hadi çağırdı diyelim kızı gözünün önünde tutsaydılar çalmasına izin vermeseydiler. buna göz yuman da çalan kadar hırsızdır kusurabakmasınlar görümcen de haklı, nişanlısı bi tavır koyamadıysa onun da erkekliğine yazıklar olsun. kaynanan olmasa görümcenin adı iftiracıya çıkacaktı demek. sen neden aralarını yapmaya çalışıyosun ki ısrarla
benım kv dem acık göz olmasa tecrube sahıbı olmasa görümcem yanmıstıya ben aslında oğlanı kötü nıyetlı bulmadım ama bılemem yınede ama karısmıyacagım
oha yani ağzım açık kaldı polis çagırmışlar resmen yahu benim başıma öyle birşey gelse beni polis arasa varya , agzıma geleni sayıp söver tüm mahalleye rezil eder giderdim o evden herkesi hırsız yerine koymuşlar resmen bizim sülalede yapmak sıkar onu hele yapsın yani birdaha kimse yüzüne bakmaz bizim adetlerimiz böylemi ya ne oldu bize böyle,, ayıp ortaya dökülmez çaldıysa çalmıştır bir altın için degermiydi okadar tantanaya, ya kaybolmuş olsaydı kimse almamış olsaydı o altın kıyıda kösede çıksaydı ne olacaktı herkesi hırsız yerine koycaktınız o utanmıycakmıydınız ne büyük cesaret allah kimseye böyle bir cesaret vermesin....
bence de canım sen desteğini eksik etme yeter onun dışında özellikle gidişatı değiştircek şekilde karışma.ya ben aslında oğlanı kötü nıyetlı bulmadım ama bılemem yınede ama karısmıyacagım
ya canım kadın madem yegenını huyunu biliyor ne dıye gelinini suclar gibi davrandı görümcem içinden atamıyor bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?