• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcemin abisine beni şikayet etmesi

Umarım zorundamıydım anlamadım ya da size haber vermem mi gerekiyordu diyw çıkışmam 🤣🤣
Yüz verme bence surat ifadenden anlasınlar, öyle öyle alışacaklar, mesafeni hep koru, saygını ve ciddiyetini bozmadan ilerle , eşini her zaman bilgilendir ve iletişimini güzel tut , önemli olan eştir her zaman...

Evet damdan yorumların çok kıymetli. Bende çok sıkıntı göremedim fakat durum sadece hoş değil hatta görümcem “lan daha dün dedi dün çalışcak diye neyse uğrasaydı” kelimesi çok kötü. Öyle düşünceklerini hissetmiştim sanırım Rabbim gösterdi. Görümcem de gelin neden insanlar böyle kötü ? Kayınvalidem de evet o konuyu eşimin yanında söyledi şok oldum mutfağa gidiyordum döndüm akşam 5 de neden çay içeyim kaynanamda.
Lan mı çok terbiyesizler , abisine lan diyor, geçen kaynım abisine yani eşime lan dedi diye onu bir bozdum utancından yerin dibine girdi, nefret ederim böyle insanlardan..

Yüz verme bence surat ifadenden anlasınlar, öyle öyle alışacaklar, mesafeni hep koru, saygını ve ciddiyetini bozmadan ilerle , eşini her zaman bilgilendir ve iletişimini güzel tut , önemli olan eştir her zaman...
Ne kadar önemliymiş eşle iletişim ya . Bi kerede laf sokmuştu kaynanam aramadım diye ikinciye yapınca eşime anneni yine aradım yine laf soktu saygımdan sustum demiştim. İyiki demişim kimbilir neler diyorlardır arkamdan.

Lan mı çok terbiyesizler , abisine lan diyor, geçen kaynım abisine yani eşime lan dedi diye onu bir bozdum utancından yerin dibine girdi, nefret ederim böyle insanlardan..
Ne dedin ? Ben dersem sanane abimle aramdaki konuşmadan der bağırır. Özellikle dikkatimi çekip sinirlendiren oydu eşim uğramadı ben söylerim uğrar falan demediği için lan dün lan dün çalışcam demiş yazmış. Ay bak yine bi sinir geldi şeytan diyor git sor beni mi takip ediyorsun diye

Umarım zorundamıydım anlamadım ya da size haber vermem mi gerekiyordu diyw çıkışmam 🤣🤣

Görümcen kötü niyetli kanarya
Seni özlediği için bir gelseydi de görseydik dediğini sanmıyorum.
Bildiğin kötü.
Yorumlarından anladığım kadarıyla tek dünyası iki ev arasında gidip gelmek
İstiyor ki senin de sosyal hayatın olmasın, sende tüm gün onlarla 4 duvar arasına tıkıl
Bunu eşin üzerinden sana yaptırtmaya çalışıyor.
Ayıp mı diye sormuşsun, hayır hiç de bile değil.
Her dışarı çıkarken uğramak zorunda değilsin.
Ha belki markete giderken sorarsın, ihtiyacı varsa alırsın ama diğer türlüsü icazet almak oluyor.
Bunu da hiçbir kadın kendine yakıştırmamalı

Görümcen kötü niyetli kanarya
Seni özlediği için bir gelseydi de görseydik dediğini sanmıyorum.
Bildiğin kötü.
Yorumlarından anladığım kadarıyla tek dünyası iki ev arasında gidip gelmek
İstiyor ki senin de sosyal hayatın olmasın, sende tüm gün onlarla 4 duvar arasına tıkıl
Bunu eşin üzerinden sana yaptırtmaya çalışıyor.
Ayıp mı diye sormuşsun, hayır hiç de bile değil.
Her dışarı çıkarken uğramak zorunda değilsin.
Ha belki markete giderken sorarsın, ihtiyacı varsa alırsın ama diğer türlüsü icazet almak oluyor.
Bunu da hiçbir kadın kendine yakıştırmamalı
Hemde kendime hiç yakıştırmıyorum ne münasebet izin almak ben eşimden de almam ki gitmem gerekiyor derim. Tam dediğiniz gibi yapıyor görümcem kayınvalidemde. Ya bi kere nezaketen gittim akrabası vardı bizde kısır yedik saat 6 da gittiler. İzin günüm çöp. Bırakmıyorlar rahat takılayım. Eşimle gezmeyede gittiğimizdede başlıyor görümcem beni neden götürmedin çağırmadın demeye. Gelen misafirde de çağırcakmışım hanfendiyi. Oldu canım başka ? Sırf karıştı diye çağırmadım kendi kuzeni geldi çağırmadım. Buna o karar veremez çünkü. Bilmiyorum ya çok mu aksiyim kötü mü yapıyorum bilmiyorum ama abisi ve oğullarıyla alakalı herşeye yorum yapabilirler ama beni alakadar eden çift konularında karışamazlar.

Ne kadar önemliymiş eşle iletişim ya . Bi kerede laf sokmuştu kaynanam aramadım diye ikinciye yapınca eşime anneni yine aradım yine laf soktu saygımdan sustum demiştim. İyiki demişim kimbilir neler diyorlardır arkamdan.
Tabiki çok önemli, eşle iyiysen herkes senle iyi olmak zorunda kalıyor, kötüysen herkes saldırıya geçiyor maalesef..

Ne dedin ? Ben dersem sanane abimle aramdaki konuşmadan der bağırır. Özellikle dikkatimi çekip sinirlendiren oydu eşim uğramadı ben söylerim uğrar falan demediği için lan dün lan dün çalışcam demiş yazmış. Ay bak yine bi sinir geldi şeytan diyor git sor beni mi takip ediyorsun diye
Ben dedimki o mu senin abin yoksa sen mi onun kardeşisin, bizde kimse büyüğüne böyle yapmaz gerçekten ayıp dedim , o sırada hemen odasına gitti , annesi de savunmaya geçti şaka yapıyor falan dedi , ben de dedim öyle şaka olmaz , konu kapandı.. Eşim de bana hak verdi

Ben dedimki o mu senin abin yoksa sen mi onun kardeşisin, bizde kimse büyüğüne böyle yapmaz gerçekten ayıp dedim , o sırada hemen odasına gitti , annesi de savunmaya geçti şaka yapıyor falan dedi , ben de dedim öyle şaka olmaz , konu kapandı.. Eşim de bana hak verdi
Bana görede saygısızlık ama neler yapıyor neler ne lan demesi bağırıyor hesapta soruyor emir de veriyor tuhaf yani belki eşime yalnızken ben abimle hiç böyle konuşamam derim. Belkide yanlarında demeliyim.

Bana görede saygısızlık ama neler yapıyor neler ne lan demesi bağırıyor hesapta soruyor emir de veriyor tuhaf yani belki eşime yalnızken ben abimle hiç böyle konuşamam derim. Belkide yanlarında demeliyim.
Eşine açıkça bunun yanlış olduğunu söyle, abiye lan diyor yaaa bu nasıl Kız kardeş, biz abimize desek bizi siler valla 😅

Eşine açıkça bunun yanlış olduğunu söyle, abiye lan diyor yaaa bu nasıl Kız kardeş, biz abimize desek bizi siler valla 😅
Yeminle ya abim kes der hemen ne biçim konuşuyorsun der kardeşinin deli olduğunu bildiği için sesini çıkarmıyorsun sanırım ben bi ara bu konuya el atayım ama yanında söylersem sana mı sorucam abimle nasıl konuşucağımı der 🤣🤣

Aynı apartmanda mısınız ?
15 yıla yakın oturduk , bizim aramızda öyle fitne fesat durumlar yoktu ama izlenmek, takip edilmek, dinlenmek, kontrol etme teşebbüsleri bilmem ne... Etkisi yıllar içinde azaldı ama sanırım ben çok doldum en ufak şeyi iyi niyetli bile olsa saldırı olarak algılıyorum . Aşırı duyar geliştirdim sanırım. Hiç beklenmedik bir sebepten taşındık, pandemi başladığından beri görmüyorum memleketteler ama her an beynimin içindeler asla gitmiyorlar.

Back
X