Gorumcemim bana karsi tuhaf davranislari, yardımcı olur musunuz?

Aslında var..en basiti kocasi oğlunu getireceği zaman hemen esimi arıyor aşağı inin oğlumu getiriyor alın diyor, ama kocasi esim asagi İnse bile eve çıkıyor, bence kocasinin bize çıkmasını istemiyor
Hasta mısınız?
Yengem çocuğunu bize bırakmaya geldiğinde çıkar evimize eşim ben yengem bir kahve içeriz sonra bırakır çocuğu gider işine
Ben çocuğumu yengeme yollarım eşimle, eşim çıkar eve yengeme hal hatır sorar bir kahve içer sohbet eder gelir eve
Ne var bunda?
Biri kadın biri erkek olunca ne oluyor insanlıktan mı çıkılıyor

Hala buradaki kendi diğer olaydaki geliiiiinnnn anladımmm

Tabi çıkılması munasiptir

Dedektiflik oyunu için mükemmel bir yer. İki saattir ben de olayları okuyorum. Aynen birebir olaylar aynı. Diğerindeki gelin burda kendisi. Öbür olayda gelinimiz kocamı yönetiyor mu diyordu. Yöneten kendisiymiş

Yani ne diyelim herkesin kendi ilişkisi sizi alakadar edecek bie durum göremedim önceki başlıklarınızı okudum, hep gelininizle eşinizin ilişki içerisinde olduğunu iddia etmişsiniz. Şimdi de siz görümcenizin eşinin davranışlarını kendinize yormaya çalışıyorsunuz. Herkes sizin kocanız gibi karaktersiz değil. Bilginize.

Her ne olursa olsun.Kocasi öyle asagilanmayi haketmiyor.Anlasamiyorsa bosansin.

Kendisi de öyle adamla evli ha.Sikintili aileye gelin olmuşlar.

Bende anlayamadım ve muhtemelen gerçek bile değil..Benim de 3 tane görümcem var eşleriyle gerekmedikçe muhattap olmam
Kaldı ki beni arayacak çocuğunu bize bırakacak herkes sınırını çizmeli kendi olmadığım yere çocuğumu göndermem kimsenin göndermesini de istwmem büyük sorumluluk

Görümcen çok agresif kocasına acıdım.Ama belli ki adamı iyi demorilize ediyor..

Böylesi, etrafında mutlu insan, keyifli durumlar istemez o yüzden mümkün mertebe mesefeli olun ve uzak durun.

Bütün bunların sizle ne alakası var . Sizi geçtik bizle ne alakası var icinde olmadığınız konuyu bize anlatıyorsuniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…