Görümcemi kaynanami öldürsem kac yil yerim? :)

Benim BDVde anlamadığım şeylerden biri karşıdaki size kötü davranıyorsa, uzaksa niye kendinizi paralıyorsunuz onun iyiliği için
Bırakın ne hali varsa görsün hiç bir şeyde yardım falan da istemeyin, onlar istemeden yardım da etmeyin yardıma da gitmeyin
İyi niyet gösterecek olan zaten gösterirdi en başından

fazla muhabbet tez ayrılık getirirmiş diye boşuna dememişler
mesafe koymanın zamanı gelmişte geçmiş bile

hazır seninkileri öldürmüşken gel bendeki kaynanayı ve görümceyide ortadan kaldıralım...vatana millete en önemli kendimize büyük hayır ve iyilik yapmış oluruz..şaka yapmıyorum..

Bence esinizin uyarmasini soyleyeceginizi soylemekle iyi yapmissiniz
Fazla iyisiniz bu kadar yuz vermeyin

samimi olmaya çalışmayın mesafe koyun arada bayramda seyranda arayın ki tavrınızı bilsinler

Allah aşkına bunuda kaçtır görüyorum bu sitede.Yahu size insan gibi davranmayan insanlara bu iyilik yapma ısrarla onları düşünme ve muhattap olma çabası nedendir.Sizde sonuçta kaç yaşında insansınızdır ne bu terbiyesizlik bu hadsizlik o kadındaki.ALlah aşkına üzüntüsünden geberse rica edicem değil tatlı , su vermeyin.İyi olmayada çalışmayın hiç.Allah aşkına bi beklenti içinede hiç girmeyin.Herkes kendi işine baksın millet iyi niyeti suistimal etmekte hadsizlikten ölecek artık.

Evet akillandim bir degil iki degil 3 senedir bu hep boyle. Sildim faceten falan sorarsa,yazarsa falan bundan sonra bambaska biriyle karsilasir.

samimi olmaya çalışmayın mesafe koyun arada bayramda seyranda arayın ki tavrınızı bilsinler
Dayim oldu basin sag olsun demedi nankor. Dibimdeki binadaydi bir de. Aman neyse buraya yazdim attim icimdekini simdi eski imagine i mumla arar

Mesafeni koy huzurlu yaşa

Bir de şükret kendi evi varmış ya okul zamanı sende kalsa

toplumun çoğunda böyle olur ayrı eve ne gerek var zaten tatilde evine gidiyor derler

Ayrıca ben tadilatı da anlamadım evde kanserli hasta var her zaman sizde olmadıklarına göre ya tedaviye ya ziyarete gelmişler tadilat niye bu kalabalığa sıkıştı ki

Kanser tedavisi gormeye basladi. Dolaplar onlardan once siparis verilmisti montaji varliklarina denk geldi. 1.5 ay bizde kaldilar.
Gorumceye gelince inanir misiniz ben cok israr ettim gel bizde kal bebek odasini sana yapalim falan diye :) manyak miyim neyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…