Hahaha isin sakasi bile kotu de fena da olmaz hani hahaha tovbe yarabbi sesli guldum vallaGel bi plan yapalim burda, kim vurduya gitsinler, oooh miss tertemiz! : D
Benden 6 yas abisinden 16 yas kucuk. Uzak degil okulla ev arasi 10 dk :) bana gelemeyecegim dedi bende tamam sorun degil dedim. Baktim sabah gelmis megerse esim aramis o da ben arattim sanmis. Karakter olarak boyle biri. Ne yapsam yaranamadim en basindan beri. Saygisiz ukala.. kafasi atsa hemen cemkiren bir tip. Bizim alma durumumuz yoktu bebek var evde amcalari var kanser ustalar var. Zaten kendi teklif etti ben ilgilenirim parka ineriz falan diye yoksa ben kimseye minnet etmem.. garip tipler anlayacaginiz. Anne konusuna da savunmaya gecmesi normal ama ben arkadas gibi goruyorum onlari hic ustunlum yengelik falan taslamadim. Hizmet hurmet beklemedim. Annesini incitmeden uyarabilit diye dusundumsiz annesiyle ilgili konuşunca ister istemez savunmak isteyip komşulara suç atmış ama yanlış olmuş tabi
bide anahtar için nerden çağırdınız kadını orasını anlayamadım uzak bir yerden mi
siz gidip alsaydınız keşke.. belki yaşça büyükse buna kızmıştır..
Allah hep guldursun ; )Hahaha isin sakasi bile kotu de fena da olmaz hani hahaha tovbe yarabbi sesli guldum valla
Haha olur mu tekbasina :) amcasi kanser bziim evde esiyle. Esim ustalarin basindayken o orda yatar bende onun hanimiyla cocukla yanlarinda dururum uyursa onlar yaninda kalir bende aralarda eve gecer ustalara bakarim diyordum. Yoksa yalniz birakir miyim Allah korusunnnn. Ya ayrica ev ogrenci evi,esas evi ilcede. Hem kendi teklif etti ben bir sey istemedim ki. Ben evde olmayinca gorumceler kaynanalar ususuyorlar benim eve ben kimseye bir sey demiyorum valla bende oyle yapayim o zaman.Cocugu nasil tek basina baska evdr uyutuyorsunuz?
Ben bundan baska bir sorun gormedim.
Evde yokken evime baskalarinin girmesini ben de istemem.
Haha olur mu tekbasina :) amcasi kanser bziim evde esiyle. Esim ustalarin basindayken o orda yatar bende onun hanimiyla cocukla yanlarinda dururum uyursa onlar yaninda kalir bende aralarda eve gecer ustalara bakarim diyordum. Yoksa yalniz birakir miyim Allah korusunnnn
Aminn hep gulelim insallahAllah hep guldursun ; )
cok tinlamamak lazim, mesafeli olmak lazim.
Yav boyle baslik yazmissin allah korusun cinayete filan kurban gider, sizin ustunuze kalir mazallah..
Gazetelerde "gelinleri kk isimli sitenin uyesi olup, cinayetle ilgili konu actigi soylenmekte, birinci supheli olarak tutuklandi"
Allah korusun..Ben tirstim..
o zaman boşverin bir daha tatlı falan yapmayınBenden 6 yas abisinden 16 yas kucuk. Uzak degil okulla ev arasi 10 dk :) bana gelemeyecegim dedi bende tamam sorun degil dedim. Baktim sabah gelmis megerse esim aramis o da ben arattim sanmis. Karakter olarak boyle biri. Ne yapsam yaranamadim en basindan beri. Saygisiz ukala.. kafasi atsa hemen cemkiren bir tip. Bizim alma durumumuz yoktu bebek var evde amcalari var kanser ustalar var. Zaten kendi teklif etti ben ilgilenirim parka ineriz falan diye yoksa ben kimseye minnet etmem.. garip tipler anlayacaginiz. Anne konusuna da savunmaya gecmesi normal ama ben arkadas gibi goruyorum onlari hic ustunlum yengelik falan taslamadim. Hizmet hurmet beklemedim. Annesini incitmeden uyarabilit diye dusundum
21-22 yasinda. Evet hata ettim soylemekle..kaynananiz dedikleri ne adar aptalca olsada bence bunlari görümcenize anlatmicaktiniz. Ya kendiniz kv ile konuscaktiniz yada gidip kocaniza anlaticaktiniz. Görümceniz bunu yanlis algilayip annemi bana kötülüyor gibi birseyler düsünmüstür ...
Kac yasinda görümceniz?
Hahaha ay ne guldum ya hakkaten simdi bende korktum :)))Yav boyle baslik yazmissin allah korusun cinayete filan kurban gider, sizin ustunuze kalir mazallah..
Gazetelerde "gelinleri kk isimli sitenin uyesi olup, cinayetle ilgili konu actigi soylenmekte, birinci supheli olarak tutuklandi"
Allah korusun..Ben tirstim..
Fazla muhatap olmayin ... iyice simarmis cünkü ... yengesine anhatrlar atmak falan nedemek ya21-22 yasinda. Evet hata ettim soylemekle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?