Görümcemi dövdüm :(

korktuğunuz birşeymi var insan namusuna dil uzatılmış nasıl susar ben şimdiye kayınvalidemin evinde soluğu almıstım bırakın eşimi yaaa

Er yada geç öğrenecek. Yalan yanlış kimbilir neler anlatır. İlk doğrusunu duymalı bence.

anlamadığım eşine söylememekte neden bu kadar diretiyorsun?

eşin onun yüzüne bakmıycak diye..eee bakmasın..karısına o....diyenin yüzüne bakmayacak tabii..Ya da uzlaşmacı olarak arayı bulacak yüzleştirecek özür dilettirecek vs vs vs..

Bunlardan neden çekiniyorsun ki? sanki sen ona o...dedin gibi olayın örtbas edilmesini istiyorsun gibi algıladım..kusurabakma
ya da fazla mı iyiniyetlisin anlamadım ki?:26:

ben olsam hemen eşime anlatırım..

Görümcenin psikolojisi ortada...o tokatı unutacağını sanmıyorum..
Mutlaka bir planı vardır..

Sen ilk ağız olarak anlatırsan, yanii..ilk benden duy böyle böyle oldu..diye, sonrası başın ağrımaz..

ben böyle bişey yaşasaydım zangır zangır tıtreyerek eşime koşardım anlatmak için

küçük bişi değilki bu nasıl susabılıyorsunuz hayret

ayrıca bu tokat haddını bılmeyen butun görümcelere gelsin

Terbiyesiz...

Söyle düşündüm bi an benim kardeşim eşime hakaret küfür falan etse ve ben bilmesem ? Bence söylemelisin.

eşinden, hayat arkadaşından iyi de olsa kötü de olsa, hele ki böyle rahatsız edici birşeyi saklamamalısın arkadaşım. eşinin yerinde olsam ve senden değil de başkasından duysam böyle birşeyi, sanırım güvenim de kırılırdı. yoldan geçen biri olsa söyleme, gerek yok bence de huzur kaçırmaya. ama çok yakın birinin sana bu davranışını saklayamazsın. birgün anlatmak istesen de sırf bugün anlatamadın diye susmak zorunda kalırsın.

önemi olan eşinin ve senin aile mutluluğun, bunu kim bozmak isterse, isterse feriştahı olsun. taviz verme.

oh elinize saglık ilk defa şiddete hayır dıyemıcem haketmiş bunun gibi hakaretlere verilcek tek cvb bir tokat.laftan anlayacagını düşünmüyorum.insan yengesıne böyle dermi nasıl bir mantık bu.eşinede söyle ayrıca sonra kendi anlatırsa ballandıra ballandıra daha kötü.aynen böyle oldu refleksten tutamadım yapıstırdım bi tane de.

boylesini laf söz paklamaz valla, bi güzel evire çevire döveceksin bak bakalım bi daha ağzını açıyor mu.
terbiyesiz şey.
aklı sıra laf söyledi adam oldu zannediyor heralde.
otursun aşağı şimdi almıştır ağzının payını.

Ay kzlar soyledim simdi

Ben ona yarin soracam dedi
simdi telefon edecekti
ettirmedim saat olmus 12...

Cok kizdi ya gitti internetin basina
Oda kotu birsey yapmaz insallah

niye isten geldigimde soylemedin giderdim giderdim yanina o bu aralar azitti , sen direk bana solicektin o lafi ettiginde
bak ben ne yapiyordum dedu
mahalle kavgasi etmissiniz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…