Görümcemi dövdüm :(

niye gülüp gececektiniz namusuma dil uzatanın dilini koparırım az yapmısın dahi ben olsam saçını başını yolardım.ömrüm boyuncada bırakın aynı ortamda bulunmayı evimin önünden geçirmem

vallahi ben daha sözlüyüm
5 görümcem var benim sadece en küçüğü kardeşim yaşında onun benle ilgili bazı yorumlarını öğrendim fitil oldum sözlümle konuştum haklısın sana saygı duymalı dedi. Bir daha olmaz böyle bir şey.

Bakalım evlendikten sonra neler yaşarım Allah büyük.

Ama gördüğüm sizinde görümceniz 20 yaşındaymış bnmki ufak olanda 19 yaşında sanırım ufaklıkları toylukları ve görümce olmanın verdiği bir değişim bu. He diyebilirsiniz görümce olunca ille çile çektirmek mi lazım ama toplumda öyle bir izlenim var ya bazıları da bu söylenimlerin hakkın vermek için sanki evrimleşiyor :1: Bir de benim kv ve kp aşırı derece de benimle ilgili konuşup bnmle yatıp bnmle kalkıyormuş evlerin de de sürekli bnm adım geçiyormuş üstüme çok düşüyorlar ilk gelinleri ben olucam kıskançlıktan da olabilir hani evin enküçük çocukları biraz şımartılır ya ilgi geline kayınca kıskançlıktan da böyle yapabilir bnmkisi için diyorum .

Hee sizin olayınızda ise banada öyle dese bende patlatırdım iki tokat ve direk abisine söylerdim.
Kayınvalideye fln demezdim gerek duyarsa zaten eşin söyler annesine görümcene biraz terbiye öğretmesi için.
Ama sen kendin gidip k.validene abisinin nie gelmesini engelleyesin; bu durum mantığa ters düşüyor saçma bir sebepten seni suçluyor ki abini göndermesem benim ne işim var diyebilirsin ona. Abisi senin aklınla mı ailesine karşı davranacak bunu da bence çok iyi biliyordur ama böyle seni suçlamak ve diş bilemek sana karşı onun işine geliyor dikkat et canım Allah akıl fikir versin görümcene de kendisine de aynı kendi gibi yapan bir görümce düşerse seni çok iyi anlar :34:

İyi yapmışsın..Aferin..

Laftan anlamayanın hakkı kötektir..diye boşuna dememişler.

Kimse de çıkıp..aaa ayıp etmişsin kötülüğe kötülükle karşılık vermemek gerekir..demesin.

Sakın bir daha görüşme..

Amacı bu olabilir yani bana vurdun dövdü diye eşini senden uzaklaştırmak istemiş olabilir..

Sana o..diyen birisinin suratına asla bakma bir daha.

İnzar cnm seninki kiskanmis heralde seni surekli senin adin gecince.
5 tane gorumce ha..
10 tane olsun dost olsun yeter.

canım bnde senin gibi derdim hep eşimin ailesine onun bnm aileme davranmasını istediğim gibi davranmalıyım tabiki ailesi görüşecek derdim hep senin gibi adaletli olmadan yanayım ama sözlendim büyükler tecrübelerini patırpatır anlattı ya eşler herşey demektir eşte bitiyor olay ailesiyle iyi olmanda kötü olmanda onunla ilgili sen ki hiç kısıtlamaz ve kötülemezken ailesini eşinin keyfi durumu yüzünden duyduğun söze bak büyük saygısızlık. O yüzden eşinle bu işi konuş ve kardeşinin senin onlar çağırınca gitmemelerini uzak durmalarını bnm suçum gibi algılaması seni onlardan ayırdığımı düşünmesine yol açıyor lütfen ailene açıklama yap fln de.

Benim 5 görümcem var diyince herkes duyunca yandın sen diye tepki veriyor ama bnce önemli olan sayısı değil insanlığı kişinin, 1 olur öldürür 5 olur zararı olmaZ karşıdakinin insanlığına bağlı herşey. RAbbim kimseyi ne eşiyle kötü etsin ne de aileleriyle.

Görümcen de eşinin senle evlendikten sonra onlarla iletişimini azaltmasını kıskanmış olabilir yada bnmkiler gibi evlilik sürecinde ki birikim üstüne abisinin uzaklaşması da eklenince patlamış olabilir ama cesaret bak 20 yaşında ama yengesine dediği lafa bak şok oldum resmen :53: Allah yardımcın olsun canım ama muhakkak eşinle paylaş durumu sakin susma susunca daha çok cesaret alıp tepeye çıkıyor insanoğlu.

Haklısın canim.
Ki bu sitede gorumceye kaynanaya bi laf soyliyene ben 5 laf saydiriyodum.
Eslerin anasina bacisina karismayin diye
ama en nefret ettiyim seyle suclandim olaya bak.
Esim birazdan gelcek anlaticam bakalim sonra sizede bildiririm ne oldunu.

Haklısın canim.

inşAllah ummadığın bir tepkiyle suçlamayla karşılaşmazsın eşin tarafından da.
BAzen böyle tipler gidip gelmese de ailesine senaz kötü bişi desen yada hatasını söylesen seni suçlar çok okuyup görüyoruz çevreden. Cvbını bekliyorum bakalım enişte ne tepki verecek :1:

esinizin bilmesi en iyisi bencede
hemde o bana oyle soylese ben tokatimida atardim ve biraz yuksek sesle aaaa neden? senmi yaptin? utanmiyormusun? filan derdim rezil olurdu millet acaba ne yapmis diye bakardi ona
ne yuzle geline o sozu diye bilir ya utanmaz hakikaten:47:

Haklısın canim.

Konuştun mu eşinle canım?
Nasıl bir tepki verdi?
Merak ettim de.
:17:

Az bile yapmışsın. Keşke alışveriş sepetinden bir iki şey daha indirseydin kafasına...

Böyle birşeyi neden yaptın? Yaptığın şey çok yanlış. Bi tokatla gönderilir mi o? Ben olsam saçlarını yolup eline vermeden yollamazdım.

bu raddeye nasıl geldiniz
çok çirkin onunki de senin yaptığın da
bunun mutlaka öncesi vardır
eşinle kayınvaliden ile paylaş bence.
çok çirkin şeyler bunlar
nasıl tekrar yüzyüze bakacaksınız.
seviye sıfırın altı a inmiş.
Allah kolaylık versin.

Kzlar bana kizcaksiniz ama
ben soylemedim..

Oda soylememis zaten,
Cunki biliyorum ki soylesem esim
onun yuzune asla bakmaz birdaha

boyle birseyi yapmak istemedim
o soylemis olsa kendimi savunurdum
ama bu saatten sonra oda soylemez artik bence
Tekrar cok tesekkur ediyorum

ben soylemedim..

Oda soylememis zaten,

bence ilk senden duymalı eşin. ileride söylerse eşin ona değil, sana kızar:34:

ben soylemedim..

Oda soylememis zaten,

son kararı eşin versin sen değil...
emin ol ne kadar susarsan ilerde fazlasını yapacak sana ve seni haksız gösterecek.
yol yakınken gerekeni yap.
susmakla hata yapıyorsun yapma bence :45:

Back