Hanimlar kisa ve net yazcam sadece fikir almak icin daha once iki kaybim oldu tedaviler fln derken klomen tedavisi gordum olamdi doktora gittim igne verdi 1 hafta ignelerimi kullandim dun catlatma ignesi yaptim bugunle berbaer doktor uc gun iliski olsun dedi. Sansada kayinvalodem aradi ayni sehirdeyiz aramizda 15 dk mesefa tek var gorumcem de yakim bana kayinvalidem de. Gorumceme gelmis sonra esimi aradi dedi oraya gelcm kalmaya ben esime kas goz yaptim ama esim soylemedi. Dedim deseydin anne yanlos anlama tedavideyiz bugun gelmssen olurmu diye. Esim de ben diyemem ayiptir bisy olmaz gelsin kalsin dedi . Bnde dedim gelsun gelsinde odalarimiz ic ice ben nasil yapcam yani oturma odamin karsisi yatak odam kv de oturma odasinda yatmis olck. Bnde gorumcemi aradim dedim abla boyle boyle ben cekiniyorum annene diyemiyorum beni yanlos anlamaz demi iste iliski gunlerim fon dun catlama ignesini vuruldum. Ki kv de soyledim doktor boyle boyle dedigini herlade yasliliktan unuttu . Hersyense gorucmemde tm canim sorun degik ben soylerim guzelce dedi. Sizce ayip olmsumudur icten ice acaba yanlismi yaptim diyorum