• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gorumcemi arayip soyledim

sumeyra567

Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2023
189
32
13
23
Hanimlar kisa ve net yazcam sadece fikir almak icin daha once iki kaybim oldu tedaviler fln derken klomen tedavisi gordum olamdi doktora gittim igne verdi 1 hafta ignelerimi kullandim dun catlatma ignesi yaptim bugunle berbaer doktor uc gun iliski olsun dedi. Sansada kayinvalodem aradi ayni sehirdeyiz aramizda 15 dk mesefa tek var gorumcem de yakim bana kayinvalidem de. Gorumceme gelmis sonra esimi aradi dedi oraya gelcm kalmaya ben esime kas goz yaptim ama esim soylemedi. Dedim deseydin anne yanlos anlama tedavideyiz bugun gelmssen olurmu diye. Esim de ben diyemem ayiptir bisy olmaz gelsin kalsin dedi . Bnde dedim gelsun gelsinde odalarimiz ic ice ben nasil yapcam yani oturma odamin karsisi yatak odam kv de oturma odasinda yatmis olck. Bnde gorumcemi aradim dedim abla boyle boyle ben cekiniyorum annene diyemiyorum beni yanlos anlamaz demi iste iliski gunlerim fon dun catlama ignesini vuruldum. Ki kv de soyledim doktor boyle boyle dedigini herlade yasliliktan unuttu . Hersyense gorucmemde tm canim sorun degik ben soylerim guzelce dedi. Sizce ayip olmsumudur icten ice acaba yanlismi yaptim diyorum

Hanimlar kisa ve net yazcam sadece fikir almak icin daha once iki kaybim oldu tedaviler fln derken klomen tedavisi gordum olamdi doktora gittim igne verdi 1 hafta ignelerimi kullandim dun catlatma ignesi yaptim bugunle berbaer doktor uc gun iliski olsun dedi. Sansada kayinvalodem aradi ayni sehirdeyiz aramizda 15 dk mesefa tek var gorumcem de yakim bana kayinvalidem de. Gorumceme gelmis sonra esimi aradi dedi oraya gelcm kalmaya ben esime kas goz yaptim ama esim soylemedi. Dedim deseydin anne yanlos anlama tedavideyiz bugun gelmssen olurmu diye. Esim de ben diyemem ayiptir bisy olmaz gelsin kalsin dedi . Bnde dedim gelsun gelsinde odalarimiz ic ice ben nasil yapcam yani oturma odamin karsisi yatak odam kv de oturma odasinda yatmis olck. Bnde gorumcemi aradim dedim abla boyle boyle ben cekiniyorum annene diyemiyorum beni yanlos anlamaz demi iste iliski gunlerim fon dun catlama ignesini vuruldum. Ki kv de soyledim doktor boyle boyle dedigini herlade yasliliktan unuttu . Hersyense gorucmemde tm canim sorun degik ben soylerim guzelce dedi. Sizce ayip olmsumudur icten ice acaba yanlismi yaptim diyorum
Niye ayip olsun ayıplık bisey yok ki cok iyi yapmışsın.

Yok yaa görümcende yeğen sevmek istiyor ki anlayışla karşılamış ne güzel işte

Canım neden yanlış olsun ya. Hayatta hayır demeyi öğrenmişsin. Ne güzel. Neden pişman oluyorsun. Gayet geçerli bir sebep. Takma

Cok tessekur ederim icim ferahladi. Esimde simdi sordu annem gelmoyormu diye yok dedim arayip soyledin mi dedi ablani aradim dedim bisy demedu tm dedi insallah trip atmaz
Niye trip atsin ki canim bak sen bunun stresine hiiicc girmee rahatla biraz bosverrrrr kimse umrunda olmasin. Kendini düşün şu an onemli olan sensin ❤️ insaAllah guzel.sonuc alirsin kayinvalidenle gorumcen bebiş sever ne guzel iste

Takmayın bence kafanıza, anlayışlı insanlarsa zaten problem etmezler.

Düşükleriniz nedeniyle pıhtılaşma testi yaptırdınız mı acaba?

Takmayın bence kafanıza, anlayışlı insanlarsa zaten problem etmezler.

Düşükleriniz nedeniyle pıhtılaşma testi yaptırdınız mı acaba?
Dusuk olmadi hic canim ilki diz gebelikti sezaryanla aldilar tupumle ikinci hamileligim klomenle oldu gecen nisanda oda kalbi durdu kurtaj oldum gentik test yaptik bnde pihtialsama cikt8

Ya anlasiylalilar ama ben tedavimi takip ediyorum diye kv m heo bana cok takma ilaca niye 6 bin verdim diye diyor allaha birak olur fln
Gerekli gereksiz yorum yapan illaki olur; o yüzden en temizi kimseye hiç bir şey söylememek ama söylemeyince de hep o zamanlarda birileri size gelmek, kalmak ister aksi gibi.
Dusuk olmadi hic canim ilki diz gebelikti sezaryanla aldilar tupumle ikinci hamileligim klomenle oldu gecen nisanda oda kalbi durdu kurtaj oldum gentik test yaptik bnde pihtialsama cikt8
Kalp durması sonucu kürtaj oldugunuz icin o da düşük olarak adlandırılıyor bildiğim kadarıyla. Pıhtılaşma eğilimi bende de çıkmıştı onu kafanıza takmayın, hamileliginiz boyunca iğne kullanırsıniz muhtemelen. En kısa zamanda müjdeli haberlerinizi duyarız inşallah

Gerekli gereksiz yorum yapan illaki olur; o yüzden en temizi kimseye hiç bir şey söylememek ama söylemeyince de hep o zamanlarda birileri size gelmek, kalmak ister aksi gibi.

Kalp durması sonucu kürtaj oldugunuz icin o da düşük olarak adlandırılıyor bildiğim kadarıyla. Pıhtılaşma eğilimi bende de çıkmıştı onu kafanıza takmayın, hamileliginiz boyunca iğne kullanırsıniz muhtemelen. En kısa zamanda müjdeli haberlerinizi duyarız inşallah
Amin insallah doktorum 29 araljkta kan ver dedi insallah cikarsa buryaa yazicam

İnşallah canım bende vuruldum 2 gün üst üste değerlendirdik bekliyorum artık hayırlısı ile olumlu haberleri alırız
Merhaba canim bisy sorucam cuma aksami saat 10 da catlatma ignesi vuruldum bugun ovu testi yaptim boyle cikti ve sag sol kasiklarim cok agriyor acaba hyla catlamadi mi kist yapti diye korkuyorum doktora guttigimde solda 3 tane gelismiti sagda iki fane 18 20 m olusmutu

Eklentiler

• 20231210_215050.jpg
    20231210_215050.jpg
    103,6 KB · Görüntüleme: 41
Back