- 10 Temmuz 2021
- 225
- 244
- 18
- Konu Sahibi maydanozca06
Gece gece canım sıkıldığı için yazıyorum. Bu öfkeyi kini atamıyor olmak , beni ya hasta edecek ya öldürecek az kaldı. Eşimin telefonunu aldım karıştırdım. Daha doğrusu sadece görümcemle yada annesiyle olan mesajlarına bakıyorum ama çoğunlukla sadece görümce pisliğine bakıyorum. Neyse. Görümcemle biz üç aydır falan konuşmuyoruz ne o bana yazar ne ben ona mesafeliyiz bin şükür. O da eşimin ( geçmiş sohbetlerinde, karım her kavgamızda senin söylediklerini yüzüme vuruyor kavga sebebi yapıyor demesinden ötürü) çizgiyi net çekti. Benim de beklediğim buydu kaldı ki 15 Güne bir ikili oynardı. Muhakkak yazardı. Ama arkamdan söyledikleri, nikahta yüzüme karşı söylediği sana çok doluyum cümlesi, çerezi niye biz aldık demesi (bu da nişan zamanıydı) düğünde tartışma, düğün sonrası iftira yalan, hepsi ayaklarına dolandı binlerce şükür. Eşimle 4 sene oldu inanılmaz yıprandık. 4 senenin haftada üç günü aile tartışması abartmıyorum. Neyse düğünden sonrada arkamdan cahil şizofren kelimeleri vs. Annesine sürekli paylaşımlarımı göndermesi ( paylaşımlarım ergence şeyler değildir. Paylaşımlarıma diyor daha çok o kelimeleri. Özellikle dikkat ederim ama paranoyak olmuşlardı artık ailemle bi şeyi paylaşmam bile onlar için bir malzemeydi. Her neyse telefonu kurcaladığımda mesajlarda, abisine her şeyi haber vermek zorunda hissediyor kaldı ki kendisi evli şuraya gidiyorum istediğin bi şey var mı, yada yeğenimin istediği bi şey var mı yakındasınız gelemiyorum(aramız 3 saat) Gibi şeyler yazmış eşimde onu mutlu edecek kelimeler yazmış gerizekalı. Ayrılayım da kardeşi baksın bence buna. Kuzu kuzu yaşarlar birlikte. Beni oğullarına asla yakıştıramadılar. Onlara hiç saygısızlığım olmamıştı ta ki düğünde benim damarıma felaket bastılar. O günden sonra işimiz gücümüz birbirimizin kuyusunu kazmak oldu. Ben daha çok mesafe koymayı seçtim orası ayrı. Şimdi bile şöyle eşim normalde asla kavgamızı anlatmaz ama birinde boşanma aşamasındaydık ve o gün aradığında anlatmış, kayınvalidem demiş ki gel ben sana kız bulurum.Aramızda 20 saat mesafe var. Ama telefon yetiyor tabi. Görümcemden kaynanama geçtim kusuruma bakmayın. Sonuç olarak tekrar mesajlaşma kısmına değineceğim hem abim abim yeğenim yeğenim beni bi kere sormayan insanın benim evime gelme hayalleri kurması (beni ayrılmaya yitiyor) tabi başka sorunlara sadece bu durumlar ekleniyor. Eşimde mükemmel değil mükemmellik beklemiyorum tabi ama çizgiyi asla çekmedi. Yengene saygısızlık yapmıcaksın diyemedi. Kendin söyle diyor bana dengesiz. Kaç kere söylicem acaba.
Not evet balık baştan kokmuştu yaşım 22ydi anlayamadım. Pişmanım. Bu evlilik değil ama bu görümce belasından psikolojim bozuldu. İnanın sandığınız kadar uzaktan basit göründüğü kadar değil.
Not evet balık baştan kokmuştu yaşım 22ydi anlayamadım. Pişmanım. Bu evlilik değil ama bu görümce belasından psikolojim bozuldu. İnanın sandığınız kadar uzaktan basit göründüğü kadar değil.
Son düzenleme: