- 28 Kasım 2010
- 41.532
- 137.418
Aaa ben bunu dusunememistim, olabilir tabii ama abisinden cok korkar gorumcem cesaret edebilir mi inan bilmiyorumBence doğum günü bahane.Sizinle anne babasının arasını yapmak için yapmak istiyor olabilir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa ben bunu dusunememistim, olabilir tabii ama abisinden cok korkar gorumcem cesaret edebilir mi inan bilmiyorumBence doğum günü bahane.Sizinle anne babasının arasını yapmak için yapmak istiyor olabilir.
Eğer ailesiyle aranızdaki soğukluktan üzüntü duyuyorsa olabilir.Eşinizin de bu yüzden haberinin olmamasını ister,haberi olursa gelmez gibisinden.Benim aklıma direk o geldi.Aaa ben bunu dusunememistim, olabilir tabii ama abisinden cok korkar gorumcem cesaret edebilir mi inan bilmiyorum
genel olarak çocuğumla ilgili şeylerde başkalarının plan program yapmasını sevmem, dolayısıyla doğum gününü de kabul etmezdim, çok istiyorlarsa akşam gelsin bir minik pasta kesin, ama halasının çocuğuma parti düzenlemesi benim için çok sinir bozucu olurdu.
Degil mi? Yapmayacagimizdan o kadar emin demek kibence sorması gerekn bir düşünceniz var mı pasta kesecek misiniz vs olmalıydı parti yapacğm abim duymasın olur mu değil
Daha simdiden soyledim ama aramizda kalsin lutfen dedim,simdi kosa kosa gidip de hesap sormasin kardesine sana nooluyo diyeyapsa bile asla onun istediği gibi son dakikaya bırakmayın eşinize söyleme işini çünkü problem yaratırsa eşiniz haklı olarak problem yaratır
ben kv doguma nedeb gelmedı ona takıldım.Arkadaslar merhaba
Her zaman dogru sekilde bana akil verdiginiz icin tesekkur ederim oncelikle. Sayenizde daha olumlu dusunebiliyorum cogu konuda.
Bu seferki derdim gorumcem. Kendisiyle hic problem yasamadik cunku ben hep belli bir mesafede durmayi tercih ettim. Bilmeyenler icin aile hakkinda kisa bir ozet geceyim. Esimin anne babasiyla gorusmuyoruz. Kv 11 aylik oglumu daha hic gormedi. Kpi de ben uzaklastirdim diyebilirim cunku oglumu her gordugunde kvye nisbet yapiyordu ve kavgalar cikiyordu sonra yine esimle ben ugrasmak zorunda kaliyorduk.
Bir ay sonra oglum 1 yasina giriyor. Gorumcem bugun aradi ve oglum icin dogum gunu partisi yapmayi planladigini soyledi. Ben istemedigimi soyledim. Esimle de daha onceden konusmustuk ve yapmayacaktik cunku. Gorumcem israrla yapmak istiyor. Abimin son dakikaya kadar haberi olmazsa sorun cikmaz diyor.
Bu durum bana cok sacma geldi. Kendi oglumun dogum gunu partisini bir baskasi yapacak, kendisine gore davetlileri cagiracak ben de misafir olarak oglumla gidip oturacagim, sizce de mantiksiz degil mi?
Gorumceme kacma amaciyla o tarihlerde sehir disinda olacagimi da soyledim. Ya neden bu kadar gereksiz yere israrci bu aile anlamiyorum. Yanlis mi dusunuyorum? Bana akil verebilirseniz cok sevinirim. Olumlu veya olumsuz tum yorumlariniza acigim, tesekkurler
Onlara kutlama olsun pamuk sekercim, seviyorlar evlere dolusup pasta pogaca hamur yemeyiKendiniz de ifade etmişsiniz. Sizin çocuğunuzun doğum günü partisini siz istemediğiniz halde neden bu kadar çok organize etmek istiyor ki? Çok saçma.
Sizi kv ile barıştırmak istiyor gibi geldi.
Beni cok kiskirtiyorsun o tamamen ayri bir konu acmami gerektiriyor option tez yazabilirim onunla ilgili hahaha
Kv oglum ilk dogdugunda gelmedi, esim de gicik oldugu icin sonradan gelmesine (2ay sonrasi) izin vermedi. Oyle gidiyor olay. Kp zaten kvye gol atma pesinde o surede ayri yasiyorlardi zaten ve kp bunu firsat bilip bizden cikmadi. Sonra ben hastayim numarasi yaptiginda ipler tamamen koptu ve esim bas edemedigi icin babasini goturup annesine birakti ve yiyin birbirinizi bana bulasmayin dedi cunku biz o surede esimle cok gerildik daha dogrusu ben kpin numara yaptigini esime soyledim
İnanin cocugum buyuk olsa salivericem halasiyla takilsinlar ama su an cok kucuk ve mecbur ben de gorusmek zorunda kaliyorum ve zorunlu gorusmeleri de hic sevmiyorum elimde degil. Ozellikle emrivaki olanlari.Bence anne ve babasıyla aranızı düzeltmek istiyor olabilir. Niyeti iyiyse ne güzel bir davranış. Bu devirde böyle halaya can kurban. Benim çocukları mi halaları arayıp doğum gününü bile kutlamazlar sırf benim canımı acıtmak için. Yeğenlerini umurlarında bile değil. İnanın beterin beteri var. Bu halanın böyle düşünmesi çabalaması ne bilim bana hoş geldi belkide ben görmemişim ya bu tip şeyler ondan takdir ettim.
Böyle iyi kalpli halalar dostlar başına.
Abartarak anlatmadim inanin, kaldi ki gorumcemle bir sorunum da yok yani ona ozel olarak gicik kapmami gerektirecek sekilde. Bebege yapilan yetiskinlerle dolu dogum gunu partilerinden hazzetmiyorum sadece. Bir de samimi degiliz, onun yaptigi emrivakiler haric gorusmuyoruz bile. Kendisi yeni evlendi, evlendikten sonra surekli esi ile birlikte abisine gelip gitme derdindeler. Anlam veremiyorum+1
Sürprizler samimiyetle orantılıdır. Görümcenizle baya baya samimiyseniz size böyle bir teklifle gelecek yüzü bulması normal. Kötü bir düşüncesi de yoktur muhtemelen, maksat herkes bir araya gelsin, tatsızlıklar son bulsun falan fıstık. Ama altında bir emrivaki var bunun. Size ısrarla sorması, yol yapması... İtici geldi anlatışınıza göre görümcenizin davranışları.
Gorumcem alti aydir evli ve evlendiginden beri oglumu gormeye geliyor evimize. Kp de ilk iki ay gorebildi sonrasinda esimle konustum ben ve ya kv ile birlikte gelip gorsunler veya o da gelmesin cunku annenle sorun yasiyoruz dedim. İnanin olaylar bildiginiz gibi degil, dogumum ve lohusaligim kp ve kvmin kavgalari yuzunden esimle sorun yasamayla gecti. Ben de resti cektim bu yuzden. Ben her bayram esime teklif ederim al cocugu git annenlere diye. Veya kp kv birlikte gelip gorsunler diye sayisiz defa soylemisimdir. Esim istemiyor, ben de bir sey demiyorum artikYiğeni değil mi o bebek yapmak istemiş olabilir ya da sizi bir araya getirmek istemiş olabilir. Eşinizin ailesi sizinle görüşmediği için mi bebeği de görmediler yoksa hiç mi görmek istemediler yani karınla konuşmuyoruz ama bebeği getir bari de demediler mi aranızdaki sorun ne olursa olsun eşinizin ailesinin bebeği görmeye vakit geçiröeye hakları var onu bunların dışında tutun. Merak etmiş ilk doğumgünü olduğu için. Tamam siz gitmezdiniz ama biz bir pasta keseceğiz istersen buyur gel diyebilirdiniz bir kötü niyet göremedim bunda ben.
Abartarak anlatmadim inanin, kaldi ki gorumcemle bir sorunum da yok yani ona ozel olarak gicik kapmami gerektirecek sekilde. Bebege yapilan yetiskinlerle dolu dogum gunu partilerinden hazzetmiyorum sadece. Bir de samimi degiliz, onun yaptigi emrivakiler haric gorusmuyoruz bile. Kendisi yeni evlendi, evlendikten sonra surekli esi ile birlikte abisine gelip gitme derdindeler. Anlam veremiyorum