Görümcem....

Size cidden içimden gelen, samimi bir tavsiye vermek istiyorum. Boşuna KPSS'ye hazırlanmayın, çalışma hayatına girmeyin. Çalışma hayatı için çok naif, çok alıngan bir insansınız. Daha neler yaşayacaksınız, bunlar ne ki?
Kadın soğuk. Kardeşini aramıyor, sizi aramaması şaşırtıyor mu sizi? Bu kadar her şeyi kendinize yormayın. Benim de her gün konuştuğum arkadaşım whatsapp'ına sadece whatsapp, aramayın yazmış, üzerime alınmam için bir sebep var mı? Yerli yersiz aranmasın diye yazmış belli.
Lütfen, bu kadar naif düşünmeyin, çalışma hayatında çok ezilir, çok mutsuz olursunuz.

Bi kaç aramadan sonra kimse tarafından takılamazsam bi daha da aramam ben. sende öyle yapmalısın. sana ailene bi zararı dokunmuyorsa görümcenin bu kadar takıntı yapma bence aile bagları kuvvetli olmadığından oluyor böyle durumlar. Benim halam amcam da annemi babamı aramaz mecbur kalmadıkça onlarda onları aramaz. yapacak bişey yok malesef. bu arada hangi bölümsün inşallah atanırsınz herşeyin hayurlısı

Oh ne güzel tadını çıkar bu durumun..İnsanlar kv., görümcenin vs. zırt pırt arayıp herşeye karışmasından şikayetçi ve şikayetçi olmakta da haklılar.Herşeye burnunu sokan erkek ailesi insanı hayattan bezdiriyo çünkü..Bu yüzden hiç kafana da takma,üzülme de bence,hatta olabildiğince sevin içinde bulunduğun duruma..

Bence ortada bisey yokken siz kucuk seylerden anlam cikarmaya calisiyosunuz sizi sevsin karsilikli goruaun konusun istiyosunuz ama demekki gorumcen istemiyo bi de senden buyukmus onun da etkisi olabiljr yani kucuk goruyodur sizi. Bence ugrasmayin siz de oyle davranin olsun bitsin takma kafana amaan

Sanirim siz daha yakin iliskileri olan bir ailede yetismissiniz.
Ben sizin fazla hassas bir kisi oldugunuzu dusundum.
Gorumceniz etikete onem veriyor olabilir.Bunu degistirebilir misiniz? Hayir..Kendi kardesi ile bile ayin yilin.basi gorusen birinin sizi de aramamasina sasmamak lazim..
Allah baska dertler vermesin..Derslerinize odaklanmaya calisin.Biraz sosyallesmek de size.iyi gelebilir.

KK da o kadar değişik kadınlar varki çoğu gorumcelerinin sürekli aramasindan gelip gitmelerinden şikayetçi olur. Sizde arayıp sormuyor diye.
O arayın ya da gelince çok mu mutlu Olcan bırak bu konuda kendine stres yapmana değmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…