kızlar ellerim titreyerek yazıyorum bunları eşim geldi ve biz çok kötü kavga ettik kardeşiyle hiçbirşey konuşmamış ve bu konuda hiçbir şey yapmayı hatta parmağını bile oynatmayı düşünmüyormuş istediğimi düşünebilirmişim umurunda değilmiş falan filan bağırdık birbirimize bu kadar işte benim eşimin gözündeki değerim ailesi için benim onurumu ayakaltı etti artık dönüşü olmayan bir yola girdiğimi düşünüyorum ya bu durumu hazmedemediğim halde birşey yokmuş gibi hayatıma gurursuzca devam edeceğim yada alıp başımı gideceğim
kızlar ellerim titreyerek yazıyorum bunları eşim geldi ve biz çok kötü kavga ettik kardeşiyle hiçbirşey konuşmamış ve bu konuda hiçbir şey yapmayı hatta parmağını bile oynatmayı düşünmüyormuş istediğimi düşünebilirmişim umurunda değilmiş falan filan bağırdık birbirimize bu kadar işte benim eşimin gözündeki değerim ailesi için benim onurumu ayakaltı etti artık dönüşü olmayan bir yola girdiğimi düşünüyorum ya bu durumu hazmedemediğim halde birşey yokmuş gibi hayatıma gurursuzca devam edeceğim yada alıp başımı gideceğim
canım benim, bazen öyle durumlar oluyor ki silmek değil de görüşmeyi, konuşmayı kesmek zorunda kalabiliyorsun.
ben ablamla bir müddettir konuşmuyorum ama bu onu sildiğim anlamına gelmez. bir derdi ihtiyacı olsa ilk koşacak benim.
anne baba ya öf bile demeyeceksin diye bize ayetle bildirilmiş.
bu sebepten anne ve babama zaman zaman haklı olarak çok kızsam bile inancım gereği asla küsmem. kardeşlikte çok önemli ama epey uğraşıp da eğer başedemiyorsanız huzur açısından uzak durmak gerekebiliyor.
şahsen ben de eşim bana kötü muamele yapan kardeşinle görüşüp konuşmaya hiç birşey yokmuş gibi devam etse çok üzülür ve aynı tepkileri veerirdim.
bence evlilik danışmanına gidip bu sorunu çözebilirler. fakat erkekleri bu tip yerlere gitmeyi ikna etmek çok zor neredeyse imkansız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?