bu erkeklerin evlilik konusunda iyi bir eğitimden geçmesi şart sanırım...ne buya ...görümcene gelince Allah böylesi görümcelerin cezasını versin...ne diyeyim başka..bazı arkadaşlarda nerdeyse görümceyi haklı çıkaracklar el insaf diyorum...yok et tırnaktan ayrılmazmış falan filan..acaba bu gelin hanım aynı tokadı görümceye atmış olsaydı ,bu aile fertleri bu kadar sessiz kalacakmıydı ki başta kocası olmak üzere...
size görümcemden sebepsiz yere neler çektiğimi anlatamam,tartaklama olayı olmadı ama ,çok lafını yedim sebepsiz bir şekilde,yüzünü göresim yok...
anlaşılan bu yorumları yapan arkadaşarın görümceelriye araları iyi...ondan böyleler...neyse Allah yardımcınız olsun diyorum...boşuna dert etme ,muhatap olma ,eşine söylesende anlamayacak bunu hepimiz biliyoruz,görüşmezsin muhatap olmazsın,gelmek isterse müsait değilim de olsun bitsin hatasını anlasın ...belkide senin için daha iyi olmuştur,şirret görümcen yüz bulupta adım atamaz belki size...ne kadar yalan söylesede var olan gerçeği değiştiremeyecek,senin ona karşı ne hissettğini artık tahmin edebiliyordur ..