ama araya girmiyor ki tartaklanmış resmen sinir bozucu değil mi hiç bir şey olmamış gibi davranılması senağlama
ben mi yanlış düşünüyorum acaba
ben de sana katılıyorum,benimde başıma gelseydi aynı tepkiyi verirdim.eşinin öncelikle bu konuyu çözmesi gerekirdi ama erkekler bizim kadar incefikirli diil:1rolleyes:Arkadaşlar bundan bir ay kadar önce görümcemle bir tartışmamız oldu o tartışma esnasında beni tartakladı evet yanlış okumadınız resmen tartakladı ama o anda bulunduğumuz yer kavga etmeye müsait olmadığı için karşılık vermedim elinden kurtuldum ve ortamdan ayrıldım.Bu olay o kadar içime dert olduki emin olun başka bir yerde olsak yaptığı harekete karşılık okkalı bir osmanlı tokadı yemişti benden neyse eşime durumu anlattım kardeşin benden özür dileyecek dedim yoksa bende görüşmem sende görüşemezsin dedim.Eşim kardeşiyle konuşmuş ama o ben öyle birşey yapmadım diye inkar etmiş eşimde ikinizde sinirlisiniz dedi çıktı işin içinden Ben bir daha görümcemle konuşmadım görüşmedim eşime de görüşmeniz istemiyorum ve bueve artık gelemez dedim bu hafta sonu eşim memleketine gitti bende napıyorsun diye aradığımda görümcemin evinde olduklarını söyledi telefonu yüzünekapattım ve şuanda sinirden çıldırıyorum
Kız kardeşinin,hanımına böyle bir saygısızlık terbiyesizlik yaptığı halde hiçbirşey olmamış gibi davranması beni deli ediyor bu ne demek şimdi yani ?çok fena kavga etmeyi düşünüyorum gelirse arkadaşlar sizce ne yapmalıyım?
ama araya girmiyor ki tartaklanmış resmen sinir bozucu değil mi hiç bir şey olmamış gibi davranılması senağlama
ben mi yanlış düşünüyorum acaba
Ne demek girmiyor canim, arkadasin yorumunu dogru okuduysam resmen sende görüsmiceksin diyor kocasina bu araya girmek degilmi??
Tabiki bende olsam o sahis ayaklarima gelene kadar özür dileyene kadar görüsmem ama esime görüsmesin diymem!!
aslında sende görüşmiceksin bir şeyleri çözmez o konuda hepiniz haklısınız ama en azından sert bir üslupla kesinlikle tavrını koyarak konuşması gerekmiyor muydu:sm_confused:
bizde konuyu bilmeden yorum yapıyoruz ama kim haklıydı bu konuda bi bilgim yok.konuyu bilseydik daha gerçekçi olurdu tabi ama en azından kimsenin kimseyi tartaklamaya hakkı yok..:mymeka:
tabiki hiç bişey olmamış gibi davranmamalı
onun cevabını orda oan vermeliydi durum müsait değildi yazmış arkadaş ama görümce öyle düşünememiş demekki o halde arkadaşımızında tepkisi orda yerinde olmalıydı, ha olmadımı ozaman bi süre sonra başka bi ortamda cevabı neyse vermeliydi bunun seviyesizlikle alakası yok insanin kendini savunması nezamandır seviyesizlik oluyor?
ama eşine kardeşinle görüşmeni istemiyorum demek çok yanlış bir davranış, eşinin onu tutmasını değil daha çok uzaklaşmasını sağlamaktan başka bişeye yarayacağina inanmiyorum gördüğümüz gibi adam kardeşine gitmiş vs. gidecek tabii kardeş bu insan kardeşinden neolursa olsun vazgeçmez
sorun ikisinin arasındaysa ikisi halletmeli arkadaşımız eşini katmamalı. Hakemlik yapmasını beklememeli
Arkadaşlar hepinizin yorumları için ,derdimle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim ama gerçekten moralim çok bozuk şuanda ve beni araya girmekle suçlayan arkadaşların yazdıklarını okuyunca daha çok üzüldüm tabii beni tanımıyorsunuz ve ne kadar iyi niyetli bir insan olduğumu bilmiyorsunuz onun için birşey diyemiyorum
kavganın sebebine gelince eşimin babası hastalandı bende onu hastaneye götürüp sabaha kadar da başında bekledim kendisi evinde uyuyorken ben babasının kustuğunu temizledim hatta orda soğuk yedim 1 haftada hasta yattım sabah görümcem geldi o hastanede yeterince ilgi olmadığından şikayet ediyordumki hastanenin koridorun da herkesin içinde bana benim babam hasta sen kapris yapıyorsun gibi saçmaşeyler söyledi ben peki siz ilgilenin o zaman diye kibar bir sitemde bulundum karşılığında tartaklandım sen napıyorsun derdin ne falan gibi şeyler söyledi inan çok sinirlendiğim içinsözleri tam hatırlamıyorum ben herzaman fedakar bir eş ve gelin oldum ama karşındaki anlayacak insan olmadıktan sonra neye yarar?
ben bu yaşıma kadar böyle terbiyesizlik haddini bilmezlik yaşamadım bu yaşıma bu konumuma görümcem beni tartaklasın diye de gelmedim
lütfen yorum yaparken birazcık elini vicdanınza koyun başınıza gelse ne yapardınız onu söyleyin bana?
kızlar ya
bizim başımıza gelse bu kadars serin kanlı olamazdık
ben eşine çok kızdım.eşini ailesine ezdirmemeli helede bir erkek.
kim kusurluysa diğerinin gönlünü almalı bu durumda görümce
valla benim kocama öle bişi olsa kardeşimle aramı açarım
kocama saygı duymayan banada duymamış olur
Arkadaşlar hepinizin yorumları için ,derdimle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim ama gerçekten moralim çok bozuk şuanda ve beni araya girmekle suçlayan arkadaşların yazdıklarını okuyunca daha çok üzüldüm tabii beni tanımıyorsunuz ve ne kadar iyi niyetli bir insan olduğumu bilmiyorsunuz onun için birşey diyemiyorum
kavganın sebebine gelince eşimin babası hastalandı bende onu hastaneye götürüp sabaha kadar da başında bekledim kendisi evinde uyuyorken ben babasının kustuğunu temizledim hatta orda soğuk yedim 1 haftada hasta yattım sabah görümcem geldi o hastanede yeterince ilgi olmadığından şikayet ediyordumki hastanenin koridorun da herkesin içinde bana benim babam hasta sen kapris yapıyorsun gibi saçmaşeyler söyledi ben peki siz ilgilenin o zaman diye kibar bir sitemde bulundum karşılığında tartaklandım sen napıyorsun derdin ne falan gibi şeyler söyledi inan çok sinirlendiğim içinsözleri tam hatırlamıyorum ben herzaman fedakar bir eş ve gelin oldum ama karşındaki anlayacak insan olmadıktan sonra neye yarar?
ben bu yaşıma kadar böyle terbiyesizlik haddini bilmezlik yaşamadım bu yaşıma bu konumuma görümcem beni tartaklasın diye de gelmedim
lütfen yorum yaparken birazcık elini vicdanınza koyun başınıza gelse ne yapardınız onu söyleyin bana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?