- 9 Temmuz 2021
- 11.407
- 24.260
- 348
Valla eşimin ailesi eşimi arayıp size gelicez dedikleri zaman ben eşime misaifir senin seni aramışlar beni değil pastasını böreğini çayını sen verirsin artık dedim öğün bugundur eşime değil bana haber verirlerdoğrusuda budur belki ben hazırlıklı değilim belki evim dağınık öyle şey olmaz.buyuk konusmayim ama öyle davranirlarsa benden alasını görürler.hic fırsat vermem alttanda almaon
Ben görüşmedim deprem olduğu zaman iki kadın tek diye geldiler evime odur budur habersiz gelirler yüz buldular diye .Ailenize tüm bunlari yapanlar ile hala görüsmeniz bastan hata.
Ama benim babam yokmu, bu görümcen evlendiğinde lütfen, oto b’ka ara bunu. Balayına tatile heryere onlar gitmeyi teklif et, ama benim ablam uzakda napıyım deBen yüzüne dedim gece 12 de birde belki musayit değiliz araman doğru mu dedim . Ama benum babam yok ihtiyacım vardı aradım dedi . Yalan dedikodu yapmaya aradı eşim açmadı ben biliyorum huylarını
En acilinden analı kızlı evlenmeleri lazimMerhabalar. Ben 9 aydır evliyim. Evliliğimin ilk haftasi görümcem balayına bizimle gelmeyi teklif etti sustum. Bizim yurt dışına gelme planımız vardı bende gelecem diye atladı sustum. Şehir dışına eşimle çıktık eşim oda gelsin dedi tamam dedim geldi bizimle. Neyse bana oturmaya gelirler beni aramaz eşimi arar. Eşimin doğum gününü başbasa kutladık diye annesi bana seni kim alırdı oğlum olmasa der ayar verir. En sonunda patladım kaynanama. Görümcem utan dedi bana üzerine yürüdüm sinir krizi geçirip . Sonra bunlar olmamış gibi görümcem numaramı silip benimle konuşmaya başladı abisine iyi görünmek için . Gece 1 de arar beni asla saymazlar. Annesi konuşmaz benle ama evime girip çıkar. Ben eşimle bunlar yüzünden yurtdisina çıktık. Ablamın düğününe bile kalamadim. Evliliğim için. Şimdi görümcem arıyor gezmeye gelecez. İlla bizde gelelim. Görümcem 24 yaşında babası yok diye sürekli annesi kardeşine babalık yap diye diw yuvamızi yıkiyorlar. Eşime ima ediyorum ablam bile olsa gelirse giderim diyorum anlıyor ama susuyor. Stresten çocuğum olmuyor. Ne yapmam lazım. Bu arada eşimin annesi çok kötü biri iftira yalan . Ben ne yapayım akıl verin . Eşim ne yaparsa yapsın babamız yok diyip ağlıyorlar eşimde arada kalıyor
Senin deyil kocanın bunlarla konuşması lazım kocan mesafe koysunMerhabalar. Ben 9 aydır evliyim. Evliliğimin ilk haftasi görümcem balayına bizimle gelmeyi teklif etti sustum. Bizim yurt dışına gelme planımız vardı bende gelecem diye atladı sustum. Şehir dışına eşimle çıktık eşim oda gelsin dedi tamam dedim geldi bizimle. Neyse bana oturmaya gelirler beni aramaz eşimi arar. Eşimin doğum gününü başbasa kutladık diye annesi bana seni kim alırdı oğlum olmasa der ayar verir. En sonunda patladım kaynanama. Görümcem utan dedi bana üzerine yürüdüm sinir krizi geçirip . Sonra bunlar olmamış gibi görümcem numaramı silip benimle konuşmaya başladı abisine iyi görünmek için . Gece 1 de arar beni asla saymazlar. Annesi konuşmaz benle ama evime girip çıkar. Ben eşimle bunlar yüzünden yurtdisina çıktık. Ablamın düğününe bile kalamadim. Evliliğim için. Şimdi görümcem arıyor gezmeye gelecez. İlla bizde gelelim. Görümcem 24 yaşında babası yok diye sürekli annesi kardeşine babalık yap diye diw yuvamızi yıkiyorlar. Eşime ima ediyorum ablam bile olsa gelirse giderim diyorum anlıyor ama susuyor. Stresten çocuğum olmuyor. Ne yapmam lazım. Bu arada eşimin annesi çok kötü biri iftira yalan . Ben ne yapayım akıl verin . Eşim ne yaparsa yapsın babamız yok diyip ağlıyorlar eşimde arada kalıyor
En başta tepki koymamışsınız, öyle kocanın canına okur çocukta yapmazdım, sorun eşinizde...Merhabalar. Ben 9 aydır evliyim. Evliliğimin ilk haftasi görümcem balayına bizimle gelmeyi teklif etti sustum. Bizim yurt dışına gelme planımız vardı bende gelecem diye atladı sustum. Şehir dışına eşimle çıktık eşim oda gelsin dedi tamam dedim geldi bizimle. Neyse bana oturmaya gelirler beni aramaz eşimi arar. Eşimin doğum gününü başbasa kutladık diye annesi bana seni kim alırdı oğlum olmasa der ayar verir. En sonunda patladım kaynanama. Görümcem utan dedi bana üzerine yürüdüm sinir krizi geçirip . Sonra bunlar olmamış gibi görümcem numaramı silip benimle konuşmaya başladı abisine iyi görünmek için . Gece 1 de arar beni asla saymazlar. Annesi konuşmaz benle ama evime girip çıkar. Ben eşimle bunlar yüzünden yurtdisina çıktık. Ablamın düğününe bile kalamadim. Evliliğim için. Şimdi görümcem arıyor gezmeye gelecez. İlla bizde gelelim. Görümcem 24 yaşında babası yok diye sürekli annesi kardeşine babalık yap diye diw yuvamızi yıkiyorlar. Eşime ima ediyorum ablam bile olsa gelirse giderim diyorum anlıyor ama susuyor. Stresten çocuğum olmuyor. Ne yapmam lazım. Bu arada eşimin annesi çok kötü biri iftira yalan . Ben ne yapayım akıl verin . Eşim ne yaparsa yapsın babamız yok diyip ağlıyorlar eşimde arada kalıyor
Ablamın düğününe kalmadım ne demek evliliğim için. Kalınca bitiyorsa bitsin madem. İpler karşı tarafın elinde,keyiflerine göre sağa sola çekiyorlar.Ablamın düğününe bile kalamadim. Evliliğim için.
Kaç yaşında ağlayanlar 3-5 yaşında falan mıbabamız yok diyip ağlıyorlar eşimde arada kalıyor
Kafalarını kırın diyeceğim. Ne münasebet?annesi bana seni kim alırdı oğlum olmasa der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?