Görümcem ve kayınvalideyi görmek istemiyorum

hımm anladım. Benim eşimin ailesi gibiler. Karşındaki yüzsüz olunca çok zor.. Bende pek çözüm bulamadım hep geçici oluyor çözümler ne yazık ki.

Eşim müdahale ettikçe kendilerini frenleyip her seferinde daha da yapmacık oluyorlar.. Ne onlar beni ben onları zerre sevmiyoruz ama mecbur yğzyüze bakıyoruz. Ah şu koca hatrı :)

Şunu söylemek istiyorum.
Çok çok daha kötü eş aileleri var..

İnan benimkiler seninkilerden çok daha kötü.
Yine de ben daha kötüleri var, bunu söyleyebiliyorum :)

Şimdi sen ne yapacaksın?
Misafir gibi düşün..
Evine gelecekler. Muhtemelen aynı sahte pozları kesecekler.
Çok muhatap olma.

Eşinin hatrı için idare et.
Sonuçta sevmesen de bu mübarek adamı bu kadın doğurup, yetiştirdi. :)

Yani baktın böyle davranmaya devam ediyorlar.
Sen de az iletişimle atlatmaya bak bu zamanı.
Ama eşin yokken seni rahatsız edecek tavırları olursa
hiç altta kalma bence.
Hatta gelmeseniz de olurdu.
Esas riskli hamilelik sürecinde burada olmalıydınız.
Şimdi bir anlamı yok diyebilirsin.

Hepsini okudum,inanmıyorum E.....i sensin ya
Tebrik ederim canım bebeğini,ben de bu kız nereye kayboldu diyordum
Hiçbirşey için üzülme,geçecek bu günler.
Çocuklar o samimiyetsizliği öyle anlıyor ki kucağına bile gitmek istemiyorlar emin ol.

Herşeyi salla patlat çocuğu kafaya tek taktiğin kendı doğumun olsun. Dıger şeyleri ne yaparsan yap değiştiremezsin zaten.

Baya ün salmışım ya kk da
Ya da kv mi salmış acaba

Rabbim hayırlı saglıklı kolay dogumlar nasip etsin saglıcakla kucakla Victor
Yaşadıkların için üzüldüm, ama bu tarz sorunlar yasamayan yok gibi.. Boşver onları bebişe odaklan sen

Rabbim hayırlı saglıklı kolay dogumlar nasip etsin saglıcakla kucakla Victor
Yaşadıkların için üzüldüm, ama bu tarz sorunlar yasamayan yok gibi.. Boşver onları bebişe odaklan sen
Teşekkür ederim canım
Evet malesef erkek aileleri genelde böyle gibi
Üzücü
Amin

aynısını yaşadım yaşadıklarının , 6. ayımda karnımın üzerine düşmemle sancım başladı ,sadece tuvalet iznim vardı .çok şükür annem iyi baktı da tam vaktinde doğurdum.torunlarını aynı şehrin içinde 5. Gün görmeye gelen aileden artık beklentim koskocaman bir 0. samimiyetsiz ,soğuk , kırgın , mesafeli, görüşünce AA haberlerini konuşacak kadar hiçbirşeyin paylaşılmadığı aile gibi değilde uzaktaaan akrabamızla görüşüyor gibi resmi bir ilişkimiz var . Koparıp atamıyorsun küslük olmuyor .

Üzüldüm canım
Neyseki mutlu son olmuş
Allah sağlık sıhhat versin evladına

İlişkiniz resmî ise güzel yine
Bizi bir araya gelince görsen beni deli gbi seviyorlar sanırsın
O kadar yapmacıklar
Benim caNımı sıkan da bu zaten

Aşırı ilgili düşünceli gbi gözüküp hiçbirsey yapmamaları
Çok laf sıfır icraat

Beni salak yerine koymaları deli ediyor
Yapmasın soğuk mesafeli olsun razıyım İnan

Onlara muhtaç olmadigimi hareketlerimle gosterirdim. Beden dilinde ' çok zor zamanlar gecirdim yoktunuz suanda da pek lazim degilsiniz ' izlenimi verirdim

Benimki de aynı ya yoksa kardeş falanlar mı
Hep böyle çok iyiyim, çok temizim, çok çalışkanım ama hepsi fıs tabi
Sözde bize kıyamaz çok sever ama kendi tanıdığı biri canımızı sıkınca 100 kere arar bir şey demeyeceksiniz, unutacaksınız, cevap vermeyeceksiniz onlar çok iyi siz de alttan alın biraz diyerek susturmaya çalışır
Hatta eşime onlar senden daha önemli dediğini duydum.
Kızım küçükken ben hasta olduğumda hastayım bugün dinleniyorum yarın görüşelim derdim zorla gelirdi bir de kızımı seveceğim diye uyandırır 5 dk sonra gider bütün gün hasta halimle uykusuzluktan ağlayan bebekle uğraşırdım. Kaç kez yaptı bunu bana. Sorsan yardıma gelmiştir, çok düşüncelidir.
Sonra bana anne-kız olamadık biz der yaptıklarına bakmadan.

Ben iyi davranınca istediklerini makul seviyede yapınca düzelir, iyi birisi olur diye düşünmüştüm ama olmuyormuş.
Ben iyi davranınca "dediklerimi yaptırabilirim"e döndü olayı.
Hatta eşime diyorum ki annenin bu hallerini bilseydim seninle evlenmezdim dedim açık açık

Soğuk mesafeli ama lafta ölür torunları için benim oğlumdan başka kimim var olur vs. Ama işin düştü mü herkes yok olmuş... ama boşver öyle kabul et. Onların da size ihtiyacı olacak elbet, ozaman da siz ortalarda görünmeyeceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…