GÖRÜMCEM VE AŞIRI MÜDAHALE

En çok annenin içi gidiyor ama onun müsadesi olmadan emrivaki yapılması hoş değil işte onu anlatmaya çalışmış.

al kucagina op kokla daha lohusasin bide kime ne ona ne!! ne hadsizlik 9 aydir sen bekliyorsun bugunu ve inan bana anneler hisseder varya birebir dogru. tamamen bebegine ve kendine odaklan baska kimseyi ne duy ne gor keyfini cikar asiri guzel zamanlar. görümcene zaten cevap bile verme yok say bir iki kendini toplasin. ikili munakasaya asla girme asiri gereksiz bir gerginlik olur boyle seylerden uzak durmak enn iyisi. biz yardim ederiz diyen herkes yemek ve temizlik yerine bebek seveceklerini dusunuyor malesef saka gibi ama gercek yanliz degilsin :)) kibarca hayir suan kucagimda tutmak istiyorum demeyi ogrenmelisin sonra herkes cocukta soz hakki buluyor kendinde buyurken bile bastan kesmek en iyisi.ayrica lutfen sen uzulme bebekte sendeki gerginligi almasin. kendini hazir hissettiginde torunlarinida ver ama kucaklarına :))

Sizi çok iyi anlıyorum ama değişmiyor insanlar. Genel olarak iyi niyetlilerse hiç takılmayın siz devamlı alınmadan kibarca hayır ben de duracak dedikçe alışacaklar. Benim kendi annem yapıyordu aynısını, takılmayın yani. Ben biİm yalnız kalmamız lazım 5 dk ya geliriz deyip yatak odasına gidiyordum, dr dedi çıplak üstümde yatacak deyio kapıyo da kitliyordum. Sinirlenmeyin kalp kırmayın ısrarla sınırı çizin alışacaklar hiç merak etmeyin.
Bunarada o ağlamalar için siling veya kanguru çok işe yarıyor. Çocuk hem size yakın hrm sarmalanmış oluyor anne karnı gibi hem yürüdükçe sallanıyor. Ben çok stresli duurmlarda silinge koyup bi 10 dk yürüyüordum açık havada en kötü çok işe yarıyordu. Önce kızıyorlardı çocuk rahat edemez diyr aonra baktular çocuk susuyor çocuk ağlayınca onlar hadi siz yürüyün gelin diyorlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…