- 3 Haziran 2019
- 422
- 104
- 103
Kizlar merhabalar hemen konuya geçiyorum ben 3 yıllık evliyim benim nisalandigim zamanlar kayınvalidem tamam her şeyimi yaptı ama hep kendi beğenmek istedi her şeyi kendine göre yapmak istedi mesela elbise alırken şu daha iyi olur falan diye öneride bulunurdu eşya konusunda da o şekilde hatta hali avize gibi şeyler direk kendileri aldı bana hiç sormadan bile tamam öneride bulunmasını sorun etmedim hiç bir zaman ama kafasına göre almasına canım çok sıkılırdı ailem pek önemsemezdi boşver alsın sen kendi yuvamda mutlu ol napican eşyayı falan der geçerlerdi bende bu yüzden hiç üstünde durmamaya çalıştım ve her alışverişe ailecek gitmiştik şimdi görümcem nişanlandi ve her şeye damatla kendisi gidiyor ve hiç kayınvalidesi karışmıyor hiç bir laf bile etmiyor her şeyi istediği gibi seçiyor olması gereken bu zaten sorun bizimkindeydi ama şuanda bana hiç görümcem ve kayınvalidem bi şey anlatmaz oldular yani aramız o kadar iyiyken bi anda bana mesafe koydular erkek tarafının bunlara yaptığı şeyleri anlatmaz oldular hiç söylemez oldular bi şey yani bi anda aramız soğudu eşime dedim noldu bi anda her şeyi paylaşirlarken mesafe koydular bana diye oda diyor ki senin zamanında her şeyi kendileri yapmaya çalıştı sen bu kadar rahat değildin gönlüne göre beğenip alamadin böyle olmadın ya şimdi canın sıkılır üzülürsün diye söylemiyorlar dedi buna daha çok canım sıkıldı yani her şeyin farkındalar bana yaptıklarının falan evet içimde kalan çok şey oldu da ne yapayım onların cahillikleri dedim geçtim şuanda yuvamda ki huzuru bozmak istemem basit şeyler için nasıl davranıcam kayınvalidem ve görümceme karşı bana mesafelerle