Görümcem İntihara Teşebbüs Etti - ACİL YARDIM -

Haklısın. Demek ki eşinin ailesiyle sırf ben küs değilmişim.. Öyle bi yazanlar varki bütün gelinler eşinin ailesiyle iyi de bir ben kötüyüm :) içimi ferahlattı.
Bende ilk gitmemeyi düşünüyordum ama geri yarin gidip odasına girmemeyi düşünüyorum.. Yüzünü görmeme şartıyla. İyi mi düşünüyorum bilmiyorum ama... Eşim için.
Yanlis anlamadiysam gorumcenizi ziyarete gideceksiniz, ama yuzunu gormemek sartiyla? E o zaman ne anlami kaliyor ki...
Ya makbuluyle ziyaretinizi yapin, ya da yapmayin. Hasta ziyaretine hastaya trip yapmaya gidilmez simdi, orasi da oyle.

Yanlis anlamadiysam gorumcenizi ziyarete gideceksiniz, ama yuzunu gormemek sartiyla? E o zaman ne anlami kaliyor ki...
Ya makbuluyle ziyaretinizi yapin, ya da yapmayin. Hasta ziyaretine hastaya trip yapmaya gidilmez simdi, orasi da oyle.

Trip amaçlı değil. "Gelmedi" denmesin diye, destek amaçlıda..

Trip amaçlı değil. "Gelmedi" denmesin diye, destek amaçlıda..
Ama yapacaginiz sey kimseye destek vermez. Tam tersine hasta evine gidip huzursuzluk cikarmis olursunuz. Ziyaret etmek iyi, erdemli bir davranis. Oralara gidip de hastanin yuzune bile bakmayacaksaniz bosverin, evde oturun, daha iyi edersiniz.

Ama yapacaginiz sey kimseye destek vermez. Tam tersine hasta evine gidip huzursuzluk cikarmis olursunuz. Ziyaret etmek iyi, erdemli bir davranis. Oralara gidip de hastanin yuzune bile bakmayacaksaniz bosverin, evde oturun, daha iyi edersiniz.

Tamam teşekkürler

arkadasim gorumcen sana hicbir sey yapmamis, kocanin kafana vura vura seni hastanelik etmesiyle kiyaslarsan eger.

bence sen bir an once sorunlarinin odak noktasini esinin ailesinden esine cevir.

Konu sahibi, bu mesaja cevap vermemişsiniz çünkü hoşunuza gitmemiş.

Neden hoşunuza gitmemiş? Çünkü sizi hastanelik eden adamla aynı yatakta uyuyorsunuz, ama intihar eden görümcenize olan kininizi içinizden atamıyorsunuz.

Çünkü sevilmediğinizi ispatlaması hoşunuza gitmemiş.

Konu sahibi, bu mesaja cevap vermemişsiniz çünkü hoşunuza gitmemiş.

Neden hoşunuza gitmemiş? Çünkü sizi hastanelik eden adamla aynı yatakta uyuyorsunuz, ama intihar eden görümcenize olan kininizi içinizden atamıyorsunuz.

Çünkü sevilmediğinizi ispatlaması hoşunuza gitmemiş.

Sevilmediğini nerden biliyorsunuz 7/24 yanındamısınız? Geçmişini katmayın. Abartmayın arkadaşlar konu sahibinin üzerine bu kadar yüklenmeyin.. Bence yanına gidin geçmiş olsun diyip çıkın. İlla canımlı cicimli olmanız şart değil

Son düzenleme:
Bir de ben suraya takildim, konu sahibesi bir insan intihara kalkismis, sizin derdiniz allah allah gitsem mi , gitmesem mi......yani burda kotu bir durum var , bu bir olum kalim meselesi, siz yaptiklarini bir kenara koymalisiniz.

Sevilmediğini nerden biliyorsunuz 7/24 yanındamısınız? Geçmişini katmayın. Abartmayın arkadaşlar konu sahibinin üzerine bu kadar yüklenmeyin.. Bence yanına gidin geçmiş olsun diyip çıkın. İlla canımlı cicimli olmanız şart değil

Yanında olmamla sevilip sevilmediğini anlamamın ne alakası var?

Biri sizi hastanelik mi ediyor, sevmiyordur, bitti.

ya yanlış anlaşılmasın ama intehardan olsa gerek sırıta sırıta okudum konuyu o_Oo_Oo_Oo_O
hayır bu dramatik olaya rağmen sırıtabildime göre inandırıcı gelmedi demeki o da işin diğer boyutu tabi:110:

intihar etmek acizlik değil bir çare arama biçimidir. nerden biliyoruz belkide bu arkadaşımızı seviyor ancak sevmediğini sanmasını istiyor. karmaşalarla dolu bir sürü insan gördüm ben.. abisi annesi yanında tamam ama düşün kötü davrandığın bi insan geliyor seni görüyor belkide bu kız arkadaşımız hastaneye gittikden sonra araları baya düzelecek??? bilemeeyiizz...

Aciz güçsüz insanlar intihar eder. Ölüm hiçbirşeyin çaresi değil herşeyin sonudur.
Kötü davranan insanlar kötüdür, iyilik yaparak iyi yapamazsın.
Eşi de zaten çağırmıyo neden gitsinki?

valla kusura bakmayın da,siz de iyi niyetli değilsiniz.diğer konularınızıda okumuştum,eşinizin ailesine ve görümcenize karşı bir nefret içindesiniz.şimdi burada,ailesine ve eşime destek olmak için gideceğim deyip,kimseyi kandırmayın.
bu arada asıl kızmanız gereken kişilerin, kocalarınız olduğunun farkında mısız bilmiyorum?eşiniz herşeyi yapıyor,onu affediyorsunuz .ama ailelelerine gelince en ufacık bir konuyu büyütüp,krize dönüştürüyorsunuz.

Bence gitmelisin.
Ama abisi ilgi gösterirse ne yapayım sorusu çok uygun olmamış.
Tabiki göstericek kardeşi neticede.

Selam kızlar,

Görümcemle önceden yaşadığım olayları okuyanlar biliyor. Kısacası; Ömrümde en kötü günlerimi yaşatan insandır.

Gel gelelimki:
Binlerce inteharından sonra yine intehara teşebbüs etmiş, bu sefer felç kalma ihtimali var. O benim hastanede kalmama rağmen bir kere geçmiş olsun demeyen insan! Ben herdefasında küs veya değil hep hastaneye gittiğinde ağlayan insan! Bu sefer bu olay olmadan önce eşime demiştim oda hastanede yatarsa geçmiş olsun bile demem demiştim. Olay bugun oluyor.. Ben yine merhametime yenik düştüm felç ihtimailini duyduğumda geliyimmi yanınıza dedim eşim yok şimdilik ben sana haber veririm dedi tamam dedim. Hemen ekleme yaptı. Ona birşey olursa hepimiz vicdan azabından ölürüz vs gibi sözler (görümcem eşim dahil ailesine çok çektiren bir insan, annesini üzüyor bana saygısızlık yapıyor diye eşimde gereğinden fazla konuşmuyordu onla) annesi türkiyeye uçtu bugun ve onun ardından intehar etmiş. Babası alzheimer hastası.. Ya ne biliyim ne kadar bahtsızım bu salak yüzünden neler yaşadım yaşıyorum!!! Bi kısmınız bana kıza bilir ama bana bjnları çektiren yüzünden gözlerim bile doldu. Onda olmayan merhamet işte.. Kaldı ki kendisi benim en zor günlermde (altın meselesinde) kendisi fink atıyordu şehir şehir.. Kaldı ki o gün günahımı almıştı.

Şimdi gel gelelimki eşim bu konu yüzünden kardeşine göstermediği ilgiyi
gösteririmi bundan sonra? Benim nasıl davranmam lazım diyelimki öyle oldu? Şuan hastaneye iki kere sorup yok gelme dediklerin rağmen büyüklük bende mi kalsın?

Kızlar yardım acilll!!!

Bence gidin Allahın yanında birşey kaybolmaz insanlık sizde kalsın GEÇMİŞ OLSUN

abi kardeş neden düman olur ya aklım almıyor ama sanırım bazı şeyler evlendikten sonra değişiyor

geçmiş olsun umarım iyileşir
intehar değil intihar. binlerce kez bu eylemi gerçekleştirdiyse artık hecelemeyi öğrenmiş olmanız lazım bir türk kadını olarak

Gidicekseniz nazik davranın. Ortaya somut bir katkı koyun, ailesi için yemek pişirmek, kız için hoşuna gidebilecek bir hediye almak -polar bir sabahlık, pijama vs. Ya da eğlenceli sabun köpüğü romanlar hasta hediyesi olarak uygundur- gibi. Kıza en azından geçmiş olsun çok korkuttun bizi diyin. Bunları yapamayacaksınız yanına bile girmeyecekseniz hiç gitmeyin. Uzun vadede siz zararlı çıkarsınız. Kız size gerçekten kötü birşeyler yaşatmış olabilir, psikolojisi bozuk insanlar gerçekten zordur. Ama intihar eden bir insanı ziyaret etmenin sosyal normları da yukarda saydıklarımdır yapamayacaksınız , küslüğü uzatacaksınız boşuna gidip ortamı gerginleştirmeyin.

Hesabın geçici olarak aktif oldugunda cevap yazarmisin? Neden surekli intihar ediyor görümcen, psikolojik teşhisi ne?

Rabbim senin rizan icin gidiyorum de ve nefsini yen..
hem boyle kotu bi durumda kimse, bu kadin da hakli, demez senin icin.. zalim, merhametsiz olursun.. esin var arada bir de.. git yani..

Back