Görümcem İntihara Teşebbüs Etti - ACİL YARDIM -

Ben olsam giderdim, onun icin degil, insanlık yapmak icin. Ne olursa olsun... Büyüklük sende kalsın

Bazı arkadaşlarımın dediği gibi yapmayı düşünüyorum gidicem ama odasına girmicem.. Maksat ailesine destek olmak, onun yapmadığını ben yapıp ağızlarına laf vermicem..

Ben senin yerinde olsam giderim, hem ben rahat ederim, hemde herkes benim insanlıgımı vicdanımı gormus olur. Buyukluk sende kalsın, aileden sonuçta, eşinin kız kardeşi..
Sana yaptıklarını düşünme şimdi, itekle bi köşeye kafandaki olumsuz dusunceleri, toparlan git hastaneye..

Bence de öyle yap, zaten senin gittiğini duyar ve utanır öğrenince.

Utanır mı bilmiyorum ama.. En doğrusu bu gibi görünüyor. Onun için olmasa bile eşim için yapmayı düşünüyorum. Yaşattıklarını unutamıyorum onun yanına gidersem üzülmüş gibi yaparsam samimiyetsiz olur.

Aynen canım öyle yapıcam. Bana yaşattıklarına rağmen gözlerim doldu. Bugun gidemedim ama yarin eşimle kesin gitmeyi düşünüyorum..

Sen gidince felç kalma ihtimali ortadan kalkmayacağına göre gitme.

Kimse kimseye hasta ziyaretine de gitmesin ozaman, nasil olsa hastalik ortadan kalkmiyacak. Vicdan sahibi olan her insan gider. Böyle zamanlarda küslügü bi kenara birakmak gerekir. Iyilesince yine herkes kendi yoluna bakar.

Aynı sey degil belki ama benim de babaannem anneme cok kötü davranırdı, cok uzerdi ama ben sırf babam üzülmesin dıye babaanneme gider arar sorardım. Bence de sen Eşin icin gitmelisin.

Aynen canım öyle yapıcam. Bana yaşattıklarına rağmen gözlerim doldu. Bugun gidemedim ama yarin eşimle kesin gitmeyi düşünüyorum..

Kesinlikle, boşverin şimdilik yaşanılan kötü şeyleri, belliki fazla vicdan sahibisiniz, bende oyleyim, güzel birşey. Gidin, icinizde rahatlasın hem. Eşinizinde hoşuna gider böylesi.

Aynı sey degil belki ama benim de babaannem anneme cok kötü davranırdı, cok uzerdi ama ben sırf babam üzülmesin dıye babaanneme gider arar sorardım. Bence de sen Eşin icin gitmelisin.

Aynen giderim ama dediğim gibi içeri dahi girmem. Yüzünü görmek bile istemiyorum, içimdeki kini atamıyorum (ki yersiz de değil)

Kesinlikle, boşverin şimdilik yaşanılan kötü şeyleri, belliki fazla vicdan sahibisiniz, bende oyleyim, güzel birşey. Gidin, icinizde rahatlasın hem. Eşinizinde hoşuna gider böylesi.

Öyleyim iyi birşey mi kötü mü bilemiyorum ama..
Bu vicdanım yüzünden kaç özürünü kabul edip eskisi gibi oldum ve kaç kere aynı yerden darbe yedim kendisi tarafından. O yüzden giderim ama mesafeli uzaktan hatta odaya girmeme şartıyla. Aileye destek daha doğrusu eşime destek amaçlı.

Bende oyleyim, vicdanım yuzunden zamanında cok zarar gordum, ama vazgecemiyorum da bu huyumdan malesef. Bırakın onlar oyle yapsın, siz iyi niyetinizle eninde sonunda kazanırsınız :) En buyuk desteği eşinize vericeksiniz zaten, onemli olan sizin evliliginizin huzuru.

Çok haklısın. Çok teşekkür ederim yorumun için canım.. En önemlisi aynen.

Ya siz geeçekten iyi değilsiniz yazdıklarınız da bence tamamen senaryo. Eski konularınıza baktım bir yerden hatırlıyordum çünkü ama sürekli konu açmışsınız eşinizin kardeşiyle ilgili ailesiyle ilgil sürekli bir şeyini bulup yazmışsınız yani nedir bu Allah aşkına daha 6 aylık evlilikte. Kına tepsisini tutmuş vermemiş de, yok mecburi evlilik yürütüyormuşsun da görümcen cahilmiş de şöyle böyleymiş de. Haa en son cuma günü konu açmışsınız yılbaşı için kardeşini çağırmışsın eşin önce istememiş, sen kendi kardeşin olsa öyle yapmazdına getirmişsin sonra sıkışık olduğumuz için öyle dedim gelsin demiş pek görümceniz ne ara intihar etti acaba? cuma günü yılbaşı için konu açmışsınız dün mü intihar etti? sürekli ailesini eleştirmişsiniz. Her konunuzda kardeşini yerin dibine sokmuşsunuz.Abarttığınızı düşünüyorum. Ayrıca o yazdığınız da intehar değil intihar canımm. İnsanları kandırmayın şurada yaa. Gözünün üstündekaşı var diye konu açacaksınz neredeyse siz takmışsınız bu görümceye belli diğer konularınızdan da.

Pardonda benim derdim seni mi gerdi? Olan biteni yaziyorum ki YAZMA ÖZGÜRLÜGÜM VAR UYMAZSA OKUMAZ GECERSIN CANIMMM.
Intehar intahar istedigimi yazarim, zoruna gidiyorsa tekrarliyorum görme gec!

Isim gücüm yok senaryo mu yazicam. Inansan ne inanmasan ne. Takarsam takarim durduk yere kimse kimseyi takmaz. Sanane bundan!

Adet günündemisin canimmm

Son düzenleme:
Anlamadığım olay, bazı arkadaşlar baya bi atarlı. Biz atarlandığımızdada batmasın kimseye o zaman.

Evet yanlış yazmış olabilirim bu ne sizin türkçenizin mükemmel olduğunu nede benim türkçemin kötü olduğunu gösterir. Yurt dışında yaşayanlara nazaren iyi konuşuyorum/yazıyorum.

Herneyse; kimse benim konularımla meşgul olmak zorunda değil. İnanmadığınız veya problemin bende olduğunu düşündüğünüz konularda okumadan geçme lüksünüz var.

Eğer ben buraya yazacak kadar caresizsem, gerçekten yardıma ihtiyaç duyduğumdandır. Boş insan değilim. Ders veriyorum, ayrıca üniversite son sınıfım.

Önemseyip yazıyorsam da buraya. Karşıdan saygı beklerim. Saygı duymacaksan da yorumun eksik kalsın şov yapmanız gerekmez.

Ayrıca helal bana ne güzel senaryolar buluyorum demi gerçek gibi? Tövbe Âllahım yaa!

Son düzenleme:
Ben olsam gitmezdim sanirim.
Kus oldugum aile fertleri var, daha 2 gun once konusunu actim. Kendimi sizin yerinize koydum da, onlardan birine bir sey olsa gitmezdim. Hele ki telefonlarizda bile gelme demislerken... Zor bir karar. Tabii gitmeyin diyemem, siz icinizden ne geliyorsa onu yapin.

Haklısın. Demek ki eşinin ailesiyle sırf ben küs değilmişim.. Öyle bi yazanlar varki bütün gelinler eşinin ailesiyle iyi de bir ben kötüyüm :) içimi ferahlattı.
Bende ilk gitmemeyi düşünüyordum ama geri yarin gidip odasına girmemeyi düşünüyorum.. Yüzünü görmeme şartıyla. İyi mi düşünüyorum bilmiyorum ama... Eşim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…