Görümcem İntihara Teşebbüs Etti - ACİL YARDIM -

[QUOTE="cryptic, post: 38440277, member: 236598"

kız bırak gitsin gitmemek yok dinimizce..gitmesi ballı börek olacaklar anlamına gelmezki..[/QUOTE]
Kım gıtsın kız:)

Elbette gitmellisin hic bisey yokmus gibi gecmis olsun de oda sicak karsilar eminim sonrada mesafeni korursun emin ol kazancli sen cikarsin

Yine de geçmiş olsun diyelim görümceye... Size söyleyeceğim ise şu; "bu güne kadar gereksiz, hak ettiğinden fazla değer verdiğim herkes beni hayal kırıklığına uğrattı ve ya ciddi kazık attı."
Siz de aynı şeyi yapıyorsunuz görümcenize anladığım kadarı ile, umarım felç kalmaz ve bununla birlikte, kalmazsa da, eskisi gibi kötülük yapmaya devam edeceğine eminim.
*** Bir de, gerçekten intihar etmek isteyen pat! eder ve ölür.... Defalarcası olmaz. Allah islah etsin ne denir?

Herkes ayni seyi soylemis.git tabi..hastalikta küslük unutulmali ki gorumcenizin ki riskli bir durummus..hem daha bir omur,allah omur verirse tabi,yuz yuze olacagin insan,gitmek istemesen bile git ki,yeri gelince bi hastaneye gelmedi diye dili olmasin,yaptiklarina utanir belki.kim olursa olsun,hasta ziyaretinin islamdada ayri bir yeri vardir ayrica.

İçimi okudun sanırım. Değişmicek sadece ailesini parmağında oynatmak amacı. Kızı terapistlere mi götürmediler deliler hastanesi gibi bi yer var orda bile kaldı 2 hafta kendi isteğiyle. Ya eşimde en büyük babası annesi ağlıyor üzülüyor diye üzülüyor kızıyor kardeşine. Beddualar yağdırabilirdim şuan ona diyor sırf onun yüzünden annesi 10 yıl yaşlandığını söylüyor eşim.

git büyüklük sende kalsın..

Eşime kimseye söyleme felan demiş teyzesi. Annene babana bile. Ama şuan onlar biliyor ben"bilmiyormuş" gibi yapıyorum. Eşim öyle istiyor. Şuan yemeğini yedi ve gözü yaşlı gitti gelme sen bilmiyorsun birşeyden dedi. Tmm dedim (canıma minnet)!

Diğer inteharlarında dedikodu çıkmıştı ortaya herkes duymuştu. Benden bilindi.. Sonundada arkadaşının yaydığı ortaya çıktı. Birazda bu yüzden gidesim yok.. Duymadım Görmedim Bilmiyorum.

Kayınvalidenizin haberi var mı peki olaydan.

Dediğim gibi o yurt dışında küçük görümcemle. Ondan gizliyorlardı ama sezmiş kimse telefona çıkmayınca. Eşimle ağlaya ağlaya konuştular ikiside ! Zerre üzülmüyorum o kıza ama eşime bide ailesine çok üzülüyorum olan onlara oluyor.

İntehar sebebiyse: nişanlısıyla kavga etmiş..

Kaç kere gitti/gönderildi kurlara terapistlere. Hepsinde aynı sonuç; Bunun birşeyi yok.

yalnız konu sahibi düğününde onca kişi arasında görümcesine hırsız demişti.yani konu sahibi de pek ak kaşık değil

Haklı olduğumu hepsi kabullendi.! Ama ben kabul etmedim.. Beni samimi görmeyen insana haddinden fazla samimiyetlik gösterdiğim için ak kaşık değilim evet !

Haklı olduğumu hepsi kabullendi.! Ama ben kabul etmedim.. Beni samimi görmeyen insana haddinden fazla samimiyetlik gösterdiğim için ak kaşık değilim evet !
gene iyi niyetli bir aileymiş.biri benim çocuğuma hırsız diyecek.... bilemiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…