Tabı onun yaptıgı da hos degl ben gorumceye takıldımyalnız konu sahibi düğününde onca kişi arasında görümcesine hırsız demişti.yani konu sahibi de pek ak kaşık değil
Bu durumun aynisi olmasada bir benzerini yasadim , bence buyukluk bende kalsin falan filan diye dusunme , birak esin ilgilensin kardesiyle . Olurda gun gelir iyilesirse sana cektirmeye devam eder kötu insanlar bin hastalik gecirselerde degismiyorlar biliyorum ve o da degismiyecek o yuzden uzak dur , Allahindan bulmus zaten
Öbür konusunda kendi kardeşi için açtığı konusunda,eşinin kardeşi için annesiyle yurt dışına gitti yazmış.
Kayınvalidenizin haberi var mı peki olaydan.Evet.
Diğer görümcem..
git büyüklük sende kalsın..
Kayınvalidenizin haberi var mı peki olaydan.
Bir kac ket intihar eden birisi herkesle ugrasir cunku piskolojisi yerinde degildir ..
Belki bu yuzden yapiyordu bunlari , kimsede destek olmamis herkes kendi kosesine cekilmis ..
Keske kusmek yerine doktora goturseydi ailesi kizi.
Gitme konusuna gelince , gitmelisin evet buyukluk sende kalsin.
yalnız konu sahibi düğününde onca kişi arasında görümcesine hırsız demişti.yani konu sahibi de pek ak kaşık değil
keşke demeseymiş..kendi kızkardeşide var ..kendisi kardeşi ile görüşürken eşi alınmazmı,kendi kardeşi gelip gitmiyor diye..
gene iyi niyetli bir aileymiş.biri benim çocuğuma hırsız diyecek.... bilemiyorum artıkHaklı olduğumu hepsi kabullendi.! Ama ben kabul etmedim.. Beni samimi görmeyen insana haddinden fazla samimiyetlik gösterdiğim için ak kaşık değilim evet !
gene iyi niyetli bir aileymiş.biri benim çocuğuma hırsız diyecek.... bilemiyorum artık
neden işine mi gelmedi.Sen bence artık yorum yapma konularıma. Hadi naş..
neden işine mi gelmedi.
Bu olmadı işte site kuralları gereği isteyen istediği konuya yorum yapar,konuma yorum yapma gibi bir söz söyleyemeyiz.Sen bence artık yorum yapma konularıma. Hadi naş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?