görümcem hep böyle, hep böyle

ben tatil sırasında doğru davrandığını düşünüyorum.
bir emzik yüzünden görümcen fırsatı kaçırmayıp seni zor durumda bırakacak sinsi planını anında uygulamış.
seni 5 kuruşluk şey işin olay çıkaran biri durumuna düşürmüş.
bunlar çok bilinçli yapılan şayler.
kaynanan görümceyi öne sürdüğü için masum gibi görünüyor ama iyi niyetli olsydı görümcen böyle şeyler yapamazdı sana . yaptırtmazdı. o da sinsi.
en kötüsü de hem anne hem abla, iki kadınla büyümüş bir erkekle evli olman.
kocana kendisini hep karısı tarafından ailesinin yanında küçük düşürülen erkek gibi hissettiriyorlar.
bu da erkeklik egosuna dokunuyor. nerden vuracaklarını iyi biliyorlar.
görümcen ikinci evliliğinede mutlu olamamış kesin. olsa zaten ne işi var sizin tatilinizde , kocasının yanında olurdu.
senin de mutsuz olmanı istiyor. kıskançlıktan. seni tahrik etmeye çalışıyor. boşansan göbek atar herhalde.
oyuna gelme.
tavrını bozma bence. senin bu halin onu delirtiyordur. istediği tepkiyi alamıyor çünkü senden. bunu düşün ve kendini rahatlat.
inadına iyi ve mutlu görün.
o senden daha kötü durumda :)

size vurdu muu?? Siz de tepki vermediniz mii?? Benim kocam bana vursa ben de patlatırım bir tane.

yuh diyorum artık ne toplanıp tatile gidersinizki anlamam birde zorla çağırmalar falan tatil tek aile yapılır sakin sakin kocana sinir oldum kafana nasıl vurur ablası için seni nasıl ezer alttan alma bu kadar hele görümcene ıyyyyyy tam gıcık oldumm

e ama siz aranmışınız ailecek,neden cümbür cemaat gittiniz tatile bacım?bi ısrar bi kıyamet kadına bide.
kadına yüz vermişiniz astar istemiş hanımım.gelsin bana yapsın bakalım naparım onu.kocan ne kadar düşkünmüş ablasına öyle.
ablaymış pehhh,lazım saç baş yoluş da sen yapamazsın onu bacım.yapsan kocan onların yanında vurduğunda karşılık verirdin.
valla yanlış anlamada ben olcam ''ay çocukta bende pek sıkıştık bi wc ye gidip gelelim annecim ablacım''derdim,toplar tası tarağı neyi kaçardım ordan.
ne demek vurmak ne demekmişedepsizler

hayır canım hiç görüşmedim.bayramdada hep arardım ayıp olmasın diye ama bu sefer aramadım.eşimin tüm aile fertleriyle görüştüm ablasıyla görüşmedim. eşim fark etmedi arada kaynadı gitti.

Allah razı olsun senden arkadaşım.3 yıldır bu kadından çektiğimi bir ben bilirim.diğer aile fertlerinide gaza getiriyor.işi yok gücü yok böyle şeylerle uğraşıyor. çok güzel bi analiz.o bizi yıkma denemelerinden vazgeçmiyor.bazen başarı sağlıyor bazen yenik düşüyor.başarıyı gaza gelen kardeşinden sağlıyor.sözlerin bana güç verdi.teşekkür ederim.yere daha sıkı basıp ailemdeki mutluluk faktörlerini tavana çıkarmaya bakacağım.eşime ve yavruma daha sıkı sarılacağım.teşekkürler...

görümceniz görümceliğini yapıyor yaptıkları bana normal geldi ama ben eşinizin size vurmasına çok kızdım.benim de görümcem eşiyle pek anlaşamıyor paylaşım yok o yüzden herşeyi kendi ailesiyle yapmak istiyor..babama soliyelim bizi denize götürsün annesine kum iyi gelirmiş..e o durumda ben de mecbur kalıcam gitmeye ..emrivakilerinden nefret ediyorum.. git kocanla napıyosan yap biz nane oluyo muyuz senin hayatına...sinirlendim bak

benim görümceme benzer görümceler var mı etrafınızda kızlar.bi teselli olur belki bana

mutlaka vardır neden tesellı buluyorsun kı bundan...hatta benım halalarım da boyleymıs :)
bence sende akıllı olmaya bak bundan sonra onlar sana nasıl oyun oynuyor baksana snde mumkun oldugunca evıne kabul etmemeye bır araya gelmemeye bak...

Sık görüşmüyorum genelde 3 ayda bir.fakat her görüşmemizde aklımın ucuna gelmeyecek şeylerle sınıyor beni.artık cümle bile kurmayacağım ona karşı.beni sevmese de olur.[/QUOTE]

esın aılesının bu davranıslarını anlıyordur bence sonucta can cıkmadan huy cıkmazmıs ablasının ne tarz bı ınsan oldugunu bılmez mı oda bıkmıstır artık bu durumdan onunla bas edemıyordur sana soyluyodur emınım bızde hep boyle oluyordu ama arada bırının haddını bıldırmesı gerekıyor bence yoksa ısler zıvanadan cıkabılır...

gorumcen sıze geldıgınde sana karsı saldırıya gectgnde esın tepkı verse bence bıdaha aynı sekılde davranamaz...
allah yardımcın olsun canım kotulerle basetmek zor gercekten

Hata sizde bence böyle insanlara ne diye iyilik yapıyorsunuz alın çocugunuzu kocanızı gidin yapın tatilinizi.
Böyle saçma sapan bir insan için; insan huzurunu bozarmı...

Sonra tuvalete giderken eşim kafama vurdu bide ağzıma.o kadar zoruma gittiki….

Yazdıklarınızın en önemli bölümü bu bence.Ama arada bir cümle olarak geçmiş sadece.Kaldı ki 3 günlüğüne tatile gidiyorsunuz.AKynana, görümce, görümcenin 2 çocuğunu çağırmasaydınız keşke

benim görümceme benzer görümceler var mı etrafınızda kızlar.bi teselli olur belki bana

var canım senınkı kadar olmasada benımkıde hep kendı ıstedıgı olsun ıster onun yaptıklarına oany verme surat eder hep bencıdır hatta bana hadu sana bıseyler alalım der gıderız kendı ıstedıklerını bana almaya kalklar bende yok oburu olsun derım surat eder bazen orayı terkeder..

Kocanız size vurmuş, farkında mısınız?

canım farkındayım.bi önceki yazılarımı okursanız orada anlattım.biz aramızda konuştuk hallettik vurma konusunu.bazı arkadaşlar yine dayak yiyeceksin bu böyle davem eder demişler. şimdi 3 yıl sonra ilk defa başıma gelen bu olay için eşime saldırmalıyım? şiddete hepimiz karşıyız. adamı kışkırttılar.babasıyla sorunlu, kardeşi böyle,anası duyarsız.bende görüşmek istemiyorum ailenle deyince eşim psikolojik sorunlar yaşıyor yalnız kaldım kimsesizim gibi oluyor.sen ailemi istemiyorsun hor görüyorsun diyor.eşimi tanımadığınız için böyle tepkiler vermeniz doğal.şöyle yorumları okuyunca "dayak yemekten zevk almış ama görümcesinden şikayetçi olmuş bir kadın" tiplemesi yaratan arkadaşları kutluyorum.

Valla eşinizi tanımıyorum ama dayak denen şeyin "konuşarak hallettik" kadar basit bir çözümü olmadığını çok iyi biliyorum. Yaşım baya gençken sevgilim olacak pislikten bir tokat yedim ve aynı gün hayatımdan def edip altı ay psikoloğa gittim. O yüzden bu yazdıklarınızı anlayabilmem mümkün değil.

ne tuhaf kadınmış..
ben okurken bunaldım sen yine iyi dayanmışsın.
hadi kadın sana takık eşinin tepkisi de hiç hoş değil
o senin yanında olmalı seni savunmalı ki sen kim ne yaparsa yapsın kafana takmayasın
eşinle konuş bence tatlı bi dille yanında olmalı tavırlarına dikkat etmeli seni anlamalı..

sinir oldum görümcenize yemin ederim..o kadar meraklıysa kendi çocuğunu çıkarsın sahneye ,kendi çocuğuna içirsin ilaçları...yada madem emzik almayı biliyor sizden isteyene kadar gitsin alsın..sizin çocuğnuza düşkünlüğünüzü bildiği için bunu kullanıyor..eşinizi de alet ediyor ..sizden yüz bulamayınca hemen elşinize yöneliyor ki tartışma çıksın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…