görümcem hep böyle, hep böyle

O zaman eşini alıp karşına konuş sonuçda sen onun kardeşiyle anlaşacaksın uyuşacaksın diye bi kural yok. Eşinde biraraya geldiğiniz zaman ne kadar sıkıntı oldugunu artık görmüyor mu. Mesafeli dur sana karışma haddini verme ona gayet resmi gelin-görümce ilişkisi içinde olun. Enazından zarar görmezsin.

görümceye gelinceye kadar ohoooohoooo

size vuran adamın elleri kırılsın...

aynen katılıyorum...sizin bence buna yoğunlaşmanız bu konuda ceza vermeye çalışmanız lazm ve ablasıyla ,lgili birşey dememeniz ve onu davet ettiğinde gelmiyorsa bundan sonra boşvermeniz lazm niye mi haklı olduğunuz halde sizi kötü şekide faka bastırıp haksız yaptığı eşinizin gözünde değerlendiği için ondan uzak durmanızı tavsiye ederim....ablasının psikolojik problemleri olduğu kanaatindenim

görümce ve kayınvalideyle tatile gidilirmi yaaa. ben kendi kardeşimle bile gitsem basar beni. birde eşimin tarafıyla. öyle tatile gitmektense hiç gitmem en azından kasılmam.

eşin niye aranız iyi olsun diye diretiyor ki bir ilişkinin güzel olması için iki tarafında bunu istemesi lazım görünen o ki senin görümcenin seninle anlaşmaya iyi geçinmeye niyeti yok böyle biriyle ne kadar mesafeli olursan o kadar rahat edersin.üstelik sen bu kadın yüzünden eşinden şiddet gördün eşine de şaştım kaldım sana ne olursa olsun el kaldırmaya hakkı yoköncelikle eşine dersini ver canım ki böyle birşeyi tekrarlamasın sonrada bu görümceyle arana mesafe koy

Sorun sıralaman süper olmuş. Kafana ağzına vuran koca sorun değil de laf çarpan görümce elti kaynana sorun öyle mi? Onlar olmasa kocan sana süper davrancak yani. Sen kendini kandırmaya devam et.

görümcenizin size kasıtlı davrandığını sanmıyorum,huy yapı meselesi.. baştan soğuk davranıp belli bir mesafe koymuş olsaydınız samimiyeti görmediği için kendisne çeki düzen verirdi.. huylu huyundan vazgeçmez tanıdığım bazı insanlardan biliyorum size özel değildir ama sizi rahatsız ettiğine göre bu durum biraz kendinizi çekmenizde fayda var yoksa sıkıntılar üst üste binip çıkılmaz bir hal alır..Görümcenizi öyle kabul edeceksiniz... asıl mevzu sizi inciten görümceniz gibi görünsede eşinizin yaptıkları kırmış sizi.. içinizde eşinizin yaptıklarını ikinci plana atmaya çalışıp bir suçlu aramışsınız ve eşinizin size bu tarz kaba bir harekette bulunmasına vesile olan görümcenizi suçlu ilan etmişsiniz..eşinize kırılmakta çoooooook haklısınız.. bu tarz sıkıntıları yaşamamk için bence görümcenizi olduğu gibi kabul edin zatten demişsiniz görümcem hep böyle..artık eşinizede görümcenizin yaptıklarını söylemeyin belliki yanlış yere patlıyor bırakın eşiniz sizi kendi haklı görsün.. kimse eşinden kardeşi için kötü şeyler duymak istemez..zaten onlar göreceklerini görürler sizin anlatmanızla anlamalarını beklemeyin..kendinizi eşinizi sıkıntıya düşürürsünüz..başta kendinize şunu sormalısınız eşinize zaten bildiği ablasını sürekli anlatıp nasıl bir tepkide bulunmasını istersiniz gidip bağırıp çağırıp huzursuzlukmu olsun yada kardeşiyle küsüp konuşmasın mı?

bencede asıl sorun eşinin davranışları. o kardeşiyse sende karısısın bikere o tokat geldimi merak etme devamıda gelir.... çünkü bi kere sesin çıkmadı ya nasılsa bişey demiyosun ya alışkanlık halinde birken iki ikiyken üç belke derim artık... nasıl müsade ettinizki buna bence eşinizi karşınıza alıp doğru düzgünce konuşmalısınız bundan sonra bu tür olaylar yaşamamanız adına....

ya tatile neden kayınvaldenizi ve görümcenizi çağırırsınızki.ailece yapın tatilinizi işte...

Konu basligi görümce ile ilgili ve de esinizde görümceniz yüzünden kafaniza ve agziniza vurdu.

Siz de simdi görümce problemini cözmeye calisiyorsunuz.

Acaba esiniz ile ilgili problemi baska bir konuda mi acacaksiniz?

Ben hemen o konuya yazmak istiyorum da.

hadi görümceniz düşüncesiz ve 2.kaynana,ya eşiniz.eşiniz niye sizi savunmuyo ve üstüne üstlük bide vuruyo ben bunu anlamadım.allah yardımcınız olsun walla,,,,

Siz kocanızın size vurmasını değil de görümcenizin yaptıklarını mı dert ediniyorsunuz? Bence sizin derdiniz kocanızın size şiddet uygulaması olmalıydı.

Katiliyorum. Kafaniza ve agziniza vuruyor ve siz de normal bir seymis gibi susuyorsunuz. Yeter ki görümcenizle olan sürtüsmenizde sizin tarafinizi tutsun. Adam kendi saygi gostermiyor gorumcenize mi saydiricak sizi. Siddet gormek zorunuza gittiyse ona gore davranin sizde. Ekim ayindan beri, gorumcenizi bir kenara birakalim esinize ne gibi bir tepki verdiniz?

arkadaşlar eşimle ilgili problemi biz aramızda çözeli çok oldu...o şimdi yaptığından çok pişman.bir dahada yapmaz.ben birşeyleri halletmişim ki burada halledemediğim bir konu olan görümcemden bahsediyorum. bu durum bizi yıpratıyor. neyse yinede herkese teşekkürler.

Bir kere dayağa yeltenen insan emin ol yine aynı şeyi yapabilir. Zaten eşinin içinde şiddet olmasa o bi kereyide yapmazdı. Sen yine buna benzer bi olay yaşarsan eşin yine saldırganlaşır. Eşinin sana vurması dışında söylediği kötü sözleride yabana atma.

Eşin görümcenle ilgili olay yaşadıgın için sana senden utanıyorum diyor. Dayakdan beter bi laf daha ne olsun

Çözülmüş bir konu üzerine neden bukadar gidiliyor ?
Neden yeniden bir yangın açılıyor ki konu sahibin içinde..
Açık açık bu konuyu kendi aralarında hallettiklerini görümceyle ilgili destek beklediğini yazıyor..

çözüldüğünü zannetiği bir konu bence burdaki konu hem görümcesi hemde eşi sonuçda ben yanlış bişey söylemiyorum görümcesiyle yine sorun yaşayacağı aşikar ve eşinin vereceği tepkide aşikar diyorumm. Görümcesiyle ilgilide mesafeli durması gerektiğini söyledim zaten ama eşide ablasına düşkün oldugu anlaşılıyor zaten o konudada yapılabilecek bişey yok.

bence görumcenın sana davrandıgı gbı sende ona davran nasıl oluyomus gorsun oda ...
tatılınıze dahıl oluyor bırde yetmezmıs gıbı sudan sebeplerle huzursuzluk cıkarıyor ne kadar ayıp...
gorumcenızle tatıl vakasından sonra gorustunuz mu hıc ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…