Benim eşim bana şuana kadar hiç vurmadı.Ablasıyla anlaşamam eşimin içine hep dert oldu.görümcem genelde eltimle birleşip bana anlattığım gibi psikolojik savaş açarlar. eşimde benim dırdırlarıma maruz kalır.evleneli 3 yıl oluyor ve eşim bu yüzden beni onların yanına bile götürmek istemiyor. ama bazen görüyorum ağlıyor. her götürdüğündede hep bişiler oluyor.oda bir defa bu yüzden telefonunu, bir defada arabanın camını kırdı. bana hiç zarar vermedi. ailesi böyle yaparak eşimi bunaltıyorlar.bir emzik için sen bunu yaptın pozu verdirdi görümcem.eşim sonradan çok pişman oldu.eğlenceye niye gittim eşim dahada zıvanadan çıkmasın diye.birde aramızda olanları anlamasınlar, görümcem ve kaynanam zevklenmesin diye gittim.buda eşimin kendini kötü hissetmesini ve pişman olmasını sağladı. bunları sormanız gayet normal.bende normalde kendimi ezdirecek bir bayan değilim.ama tadımız bozulmasın diye tatil mahvolmasın diye yırtındım sadece....benim derdim deprem gibi 1. derece görümcem+2.derece saf ve masum görünen kaynanam+3. derecem onlara uyan eltim
görümceye gelinceye kadar ohoooohoooo
size vuran adamın elleri kırılsın...
Sorun sıralaman süper olmuş. Kafana ağzına vuran koca sorun değil de laf çarpan görümce elti kaynana sorun öyle mi? Onlar olmasa kocan sana süper davrancak yani. Sen kendini kandırmaya devam et.
Siz kocanızın size vurmasını değil de görümcenizin yaptıklarını mı dert ediniyorsunuz? Bence sizin derdiniz kocanızın size şiddet uygulaması olmalıydı.
arkadaşlar eşimle ilgili problemi biz aramızda çözeli çok oldu...o şimdi yaptığından çok pişman.bir dahada yapmaz.ben birşeyleri halletmişim ki burada halledemediğim bir konu olan görümcemden bahsediyorum. bu durum bizi yıpratıyor. neyse yinede herkese teşekkürler.
Eşin görümcenle ilgili olay yaşadıgın için sana senden utanıyorum diyor. Dayakdan beter bi laf daha ne olsun
Çözülmüş bir konu üzerine neden bukadar gidiliyor ?
Neden yeniden bir yangın açılıyor ki konu sahibin içinde..
Açık açık bu konuyu kendi aralarında hallettiklerini görümceyle ilgili destek beklediğini yazıyor..
arkadaşlar eşimle ilgili problemi biz aramızda çözeli çok oldu...o şimdi yaptığından çok pişman.bir dahada yapmaz.ben birşeyleri halletmişim ki burada halledemediğim bir konu olan görümcemden bahsediyorum. bu durum bizi yıpratıyor. neyse yinede herkese teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?