- 7 Mart 2021
- 218
- -184
- 48
- 28
- Konu Sahibi herzamnbeklerim
-
Yapılır dünya uslusu da olsa anası varken banane ben niye bakıcılık yapıyorum iyi olur allahtan kötü olur benden bilinir bende noldu diye sorarım söyleseydiniz de anlardım keşke açıkca anlatsaydınızMerhaba Arkadaşlar benim kafama takılan bir mesele var. Çokta dert değil aslında. Mesele şu ki eşim işteyken onu aradım ve bir önceki günün tartışmasını sürdürdük telefonda ve çok öfkeliydik. Sonrasında kapatınca ben parka çıktım kızımla. Oda sinirini yenememis işten çıkmis beni aradi nerdesin diye ve parka bizi almaya geldi. Kızım tartışmamizdan kötü etkilenmesin diye de yol üzerinde ki ablasına yani gorumceme kızımı bıraktı çünkü kızım yükselen sesten hararetli konuşmadan vs aşırı etkilenen hassas bir çocuk. Bizde Sakin bir yere gittik yeri geldi sesler yükseldi ağladık ettik sorunumuzu çok kısa bir sürede çözdük çok şükür. Sonra beni eve bıraktı kızımı da biraz orada kuzenleriyle vakit geçirsin diye bıraktı. Ben getir dedim, bir isim var bitince getiririm dedi. Isı geç bitti ve sonuç itibariyle öglen 3den 7ye kadar kızım orada durdu. Kızım eve gelince gorumcemi teşekkür etmek için aradım çok sıcak konuştum ama o soğuk konuştu sorguladı niye, neden, sen varsan niye götürmediniz noldu ben anlamadim vs falan rahatsiz olmuş gibi hissettim biraz üzüldüm ama üzerinde durmadım. Kızım biraz hareketli ve sinirli onlara göre sanırım ondan mı rahatsizlik duydu bilemiyorum. Biraz konuştuk kapattik ama dertliydi belli yani. Sonra pişman olmuş olacak ki tekrar aradı işte ben çocuklardan anlayamadım neden aradığını kb hakkını helal et vs diye tekrar konuştum ama sanki ben konuştukça yine bı gıcık oldu banayine soğuk konuşup kapattı. Normalde iyi de bir insandır ama aşırı bozuldum. Eşimin ailesinden yalnız kendi var bu şehirde normal degilmi bir defa bu şekilde bırakmış olmam? Bir defada çok hasta olduğum durumda bırakmıştım. Bu arada kendisi de çocuklarını bırakmaz kesinlikle çok hassastir hakkını yiyemem ama nedense çok kırıldım bunun bile lafı yapılır mı sizce
Ben aglamali honkurmeli cocuk birakmali kavganın nedenini merak ettimMerhaba Arkadaşlar benim kafama takılan bir mesele var. Çokta dert değil aslında. Mesele şu ki eşim işteyken onu aradım ve bir önceki günün tartışmasını sürdürdük telefonda ve çok öfkeliydik. Sonrasında kapatınca ben parka çıktım kızımla. Oda sinirini yenememis işten çıkmis beni aradi nerdesin diye ve parka bizi almaya geldi. Kızım tartışmamizdan kötü etkilenmesin diye de yol üzerinde ki ablasına yani gorumceme kızımı bıraktı çünkü kızım yükselen sesten hararetli konuşmadan vs aşırı etkilenen hassas bir çocuk. Bizde Sakin bir yere gittik yeri geldi sesler yükseldi ağladık ettik sorunumuzu çok kısa bir sürede çözdük çok şükür. Sonra beni eve bıraktı kızımı da biraz orada kuzenleriyle vakit geçirsin diye bıraktı. Ben getir dedim, bir isim var bitince getiririm dedi. Isı geç bitti ve sonuç itibariyle öglen 3den 7ye kadar kızım orada durdu. Kızım eve gelince gorumcemi teşekkür etmek için aradım çok sıcak konuştum ama o soğuk konuştu sorguladı niye, neden, sen varsan niye götürmediniz noldu ben anlamadim vs falan rahatsiz olmuş gibi hissettim biraz üzüldüm ama üzerinde durmadım. Kızım biraz hareketli ve sinirli onlara göre sanırım ondan mı rahatsizlik duydu bilemiyorum. Biraz konuştuk kapattik ama dertliydi belli yani. Sonra pişman olmuş olacak ki tekrar aradı işte ben çocuklardan anlayamadım neden aradığını kb hakkını helal et vs diye tekrar konuştum ama sanki ben konuştukça yine bı gıcık oldu banayine soğuk konuşup kapattı. Normalde iyi de bir insandır ama aşırı bozuldum. Eşimin ailesinden yalnız kendi var bu şehirde normal degilmi bir defa bu şekilde bırakmış olmam? Bir defada çok hasta olduğum durumda bırakmıştım. Bu arada kendisi de çocuklarını bırakmaz kesinlikle çok hassastir hakkını yiyemem ama nedense çok kırıldım bunun bile lafı yapılır mı sizce
4 saat gorumceye birakilabilir cocuk bu cok normal. Surekli yaptiginiz bir sey degilse o da idare edebilirdi bikac saat cocuk bakti diye hayati mahvolmaz. Emrivaki olmus bu uygun olmamis ama ya cok acil bir durum olsaydi.. olaylar degisir tepkiler aynidir genelde. Ben olsam aksami bekler cocugum uyuduktan sonra meselemi hallederdim fakat yaptiginiz da anormal birsey degil. Bir daha hastanelik olmadikca birakmazsiniz olur biter.Merhaba Arkadaşlar benim kafama takılan bir mesele var. Çokta dert değil aslında. Mesele şu ki eşim işteyken onu aradım ve bir önceki günün tartışmasını sürdürdük telefonda ve çok öfkeliydik. Sonrasında kapatınca ben parka çıktım kızımla. Oda sinirini yenememis işten çıkmis beni aradi nerdesin diye ve parka bizi almaya geldi. Kızım tartışmamizdan kötü etkilenmesin diye de yol üzerinde ki ablasına yani gorumceme kızımı bıraktı çünkü kızım yükselen sesten hararetli konuşmadan vs aşırı etkilenen hassas bir çocuk. Bizde Sakin bir yere gittik yeri geldi sesler yükseldi ağladık ettik sorunumuzu çok kısa bir sürede çözdük çok şükür. Sonra beni eve bıraktı kızımı da biraz orada kuzenleriyle vakit geçirsin diye bıraktı. Ben getir dedim, bir isim var bitince getiririm dedi. Isı geç bitti ve sonuç itibariyle öglen 3den 7ye kadar kızım orada durdu. Kızım eve gelince gorumcemi teşekkür etmek için aradım çok sıcak konuştum ama o soğuk konuştu sorguladı niye, neden, sen varsan niye götürmediniz noldu ben anlamadim vs falan rahatsiz olmuş gibi hissettim biraz üzüldüm ama üzerinde durmadım. Kızım biraz hareketli ve sinirli onlara göre sanırım ondan mı rahatsizlik duydu bilemiyorum. Biraz konuştuk kapattik ama dertliydi belli yani. Sonra pişman olmuş olacak ki tekrar aradı işte ben çocuklardan anlayamadım neden aradığını kb hakkını helal et vs diye tekrar konuştum ama sanki ben konuştukça yine bı gıcık oldu banayine soğuk konuşup kapattı. Normalde iyi de bir insandır ama aşırı bozuldum. Eşimin ailesinden yalnız kendi var bu şehirde normal degilmi bir defa bu şekilde bırakmış olmam? Bir defada çok hasta olduğum durumda bırakmıştım. Bu arada kendisi de çocuklarını bırakmaz kesinlikle çok hassastir hakkını yiyemem ama nedense çok kırıldım bunun bile lafı yapılır mı sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?