Görümcem haklı mı? Ben mi abartiyorum.

herzamnbeklerim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2021
218
-184
48
28
Merhaba Arkadaşlar benim kafama takılan bir mesele var. Çokta dert değil aslında. Mesele şu ki eşim işteyken onu aradım ve bir önceki günün tartışmasını sürdürdük telefonda ve çok öfkeliydik. Sonrasında kapatınca ben parka çıktım kızımla. Oda sinirini yenememis işten çıkmis beni aradi nerdesin diye ve parka bizi almaya geldi. Kızım tartışmamizdan kötü etkilenmesin diye de yol üzerinde ki ablasına yani gorumceme kızımı bıraktı çünkü kızım yükselen sesten hararetli konuşmadan vs aşırı etkilenen hassas bir çocuk. Bizde Sakin bir yere gittik yeri geldi sesler yükseldi ağladık ettik sorunumuzu çok kısa bir sürede çözdük çok şükür. Sonra beni eve bıraktı kızımı da biraz orada kuzenleriyle vakit geçirsin diye bıraktı. Ben getir dedim, bir isim var bitince getiririm dedi. Isı geç bitti ve sonuç itibariyle öglen 3den 7ye kadar kızım orada durdu. Kızım eve gelince gorumcemi teşekkür etmek için aradım çok sıcak konuştum ama o soğuk konuştu sorguladı niye, neden, sen varsan niye götürmediniz noldu ben anlamadim vs falan rahatsiz olmuş gibi hissettim biraz üzüldüm ama üzerinde durmadım. Kızım biraz hareketli ve sinirli onlara göre sanırım ondan mı rahatsizlik duydu bilemiyorum. Biraz konuştuk kapattik ama dertliydi belli yani. Sonra pişman olmuş olacak ki tekrar aradı işte ben çocuklardan anlayamadım neden aradığını kb hakkını helal et vs diye tekrar konuştum ama sanki ben konuştukça yine bı gıcık oldu bana yine soğuk konuşup kapattı. Normalde iyi de bir insandır ama aşırı bozuldum. Eşimin ailesinden yalnız kendi var bu şehirde normal degilmi bir defa bu şekilde bırakmış olmam? Bir defada çok hasta olduğum durumda bırakmıştım. Bu arada kendisi de çocuklarını bırakmaz kesinlikle çok hassastir hakkını yiyemem ama nedense çok kırıldım bunun bile lafı yapılır mı sizce

Yapılır dünya uslusu da olsa anası varken banane ben niye bakıcılık yapıyorum iyi olur allahtan kötü olur benden bilinir bende noldu diye sorarım söyleseydiniz de anlardım keşke açıkca anlatsaydınız

Kadını arayıp sordunuz mu bırakabilir miyiz diye? Biz karı koca bağıra çağıra kavga edeceğiz çocuk sende durabilir mi dediniz mi? Belki işi vardı, başı ağrıyordu, kendi çocuklarına bile zor tahammül ediyordu vs vs. Hadi kavganız bağırmanız bitmiş, niye dönerken almadınız çocuğunuzu geri? Kuzenleriyle vakit geçirsin diye bırakmaya hakkınız var mı? Bir de kırılmakta haksız mıyım diye soruyorsunuz, evet haksızsınız. Kadın çocuklarına önem veren sorumluluk sahibi biriymiş ama sizin pek umurunuzda değil çoluk çocuk.

Gorumceyi haklı buldum.yengemde gelir bırakır 3 çocuğunu söylediği saate hiç uymaz ve ben deli olurum.cok çok zorunlu olmadikca kimse çocuğunu birine bırakmasın herkes kendi çocuğuna zor yetişiyor.sizinki de gereksiz bı mesele her kavga ettiğimizde çocuğu bı yere mi bırakacağız.kadin haklı kaç saat olmuş bir de üstüne çocuğunuz sinirliyse kadın çok yorulmustur

Çocuklarımı kimseye bırakmıyorum.
İsterse en en yakınım olsun. Annelerimiz bakmak istemiyor diğer eş, dost, akrabayı konu dahi edilemez.
Hastaneye giderim, ameliyat olurum 2 çocukla ne zorlanıyorum. Eşim geliyor çocuklarla gidiyoruz kimseye de rica etmem.

Zaten çocuğunuzun hareketli ve sinirli olduğunu belirtmişsiniz… Kadın kendi çocukları ve kızınızla zorlanmış belli ki.
Ve inanın hareketli ve sinirli cocuklar insanı cok zorluyor.

Olgun davranın kavgayı uzatmak nedir.
Sakin sakin halledin problemi.
Koca koca insanların ergen hallerinin faturasını kimse ödemek zorunda değil.

Kadının o gün için özel bir durumu vs var mı onu bilmiyorsunuz, müsait olma durumunu sormamışsınız.

Yoksa gerektiğinde çocuklarımı teyzeye halaya bırakırım, yeğenlerimi bıraksınlar isterim, aynı aile içinde sınırlara evet ama bu kadar mesafeye hayır.

Görümceniz haklı, kadına emrivaki bir şekilde çocuğu bırakıp, ergenler gibi kavga ediyorsunuz. Muhtemelen bu ilk yapışınız da değildir ve kadın huzursuz olmuştur, ben olsam ben de olurum yani. Hiç öyle kırılmaya, güvenmeye hakkınız yok, başka türlü iletişim kurmayı öğrenin eşinizle çocuğunuz konusunda bu kadar hassas iseniz, o çocuk o huzursuzluğu anlamıyor mu sanıyorsunuz?

Haksız olan sizsiniz. Onlar kavga etmek için bırakmıyorsa sizde bırakmayın. Kavga edicez diye çocuk bırakan, üstelik birde almayan sizsiniz. Ayıp yaptığınız. Kadın belki hasta belki yorgun. Kavga etmek için çocuk bırakmayi ilk defa duydum.

Benim erkek kardeşim de çok meraklı çocuk baktırmaya. Ben bırakmıyorum kabul de etmiyorum.
Benim kırgın olduğum konular var, beni zor zamanında yanlız bıraktılar, şimdi ben onların keyfi için çocuklarına bakmam. Vaktinde bana destek olsalardı tepkim farklı olurdu.

Bana görümceden ziyade karı koca ilginç geldiniz.
Eşiniz kavga etmek için işi gücü bırakıyor, siz çocuğunuzu bırakıyorsunuz. Nedir bu kavga merakı ve acelesi.
Bizim de bazen böyle sorunlarımız oluyor, akşam çocuğun uyumasını bekliyoruz. Ne eşim işten çıkıp kavgaya gelir ne ben çocuğu bırakırım.
Kavga mı kaçıyor? Neyin acelesi?
Çok saçma yani ikinizin de yaptığı

Ben aglamali honkurmeli cocuk birakmali kavganın nedenini merak ettim naptiniz abi biri mi öldü ne olabilir bu kadar

4 saat gorumceye birakilabilir cocuk bu cok normal. Surekli yaptiginiz bir sey degilse o da idare edebilirdi bikac saat cocuk bakti diye hayati mahvolmaz. Emrivaki olmus bu uygun olmamis ama ya cok acil bir durum olsaydi.. olaylar degisir tepkiler aynidir genelde. Ben olsam aksami bekler cocugum uyuduktan sonra meselemi hallederdim fakat yaptiginiz da anormal birsey degil. Bir daha hastanelik olmadikca birakmazsiniz olur biter.

Görümceniz başka bi ilde yaşamıyorsa sizin çocuğunuzu alıp evinize dönmenize engel olan neydi? Kavga etmek için işden çıkıp, çocuğu sağa sola bırakmayıda ilk defa duydum.. Ben bile buradan okurken gıcık oldum yazma şeklinize, görümcenizle de böyle konuşuyorsanız haklı kadın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…