eşimin bilmediği bir erkek kardeşi var mı diye düşündüm birden kafamçokkarıştı
benim görümcem de, özellikle bembeyaz, uzun bir abiye giymişti düğünümde, beyaz tokası(büyük çiçek şeklinde), ayakkabı, çantası... nikah salonunda onu gelin zanneden çok olmuş, gülerek anlatıyordu.
ne oldu, tabii ki gelinin önüne geçemedi, kendini komik duruma düşürmekle kaldı. alay konusu oldu.
ben de sinir olmuştum, yakışıksızdı.
kim olursa olsun, iyi niyetle giydiklerini düşünmüyorum ben. başka renk mi yok, neden ille de beyaz?
arkadaşlar, aileden birinin giymesi ile akraba-arkadaşların giymesi farklı oluyor. eşimin akrabalarından da beyaz giyen kuzen vs vardı, onlarınki göze batmıyor o kadar. sade bir elbise veya beyaz bir takım; beyaz abiye kadar gelinliği andırmıyor.
benim düğünümde teyzemde beyaz bir elbise giymişte ve aklıma zerre kadar böyle bir problem gelmedi..kimsede gelin kim acaba diye düşünmemiştir çünkü ben gelinliğimle duvağımla saçımla başımla zaten gelin olduğum açık ve seçik ortadaydı..oda beyaz dar taşlı bir tuvalet giymişti ..bana gayet normal gelmişti açıkçası........illa beyaz giyince benden daha güzel olacak diye bişi yok..gelinlik başka elbise başka .....çokta farklı elbiseyle gelinlik...
eşimin bilmediği bir erkek kardeşi var mı diye düşündüm birden kafamçokkarıştı
benim görümcem de, özellikle bembeyaz, uzun bir abiye giymişti düğünümde, beyaz tokası(büyük çiçek şeklinde), ayakkabı, çantası... nikah salonunda onu gelin zanneden çok olmuş, gülerek anlatıyordu.
ne oldu, tabii ki gelinin önüne geçemedi, kendini komik duruma düşürmekle kaldı. alay konusu oldu.
ben de sinir olmuştum, yakışıksızdı.
kim olursa olsun, iyi niyetle giydiklerini düşünmüyorum ben. başka renk mi yok, neden ille de beyaz?
arkadaşlar, aileden birinin giymesi ile akraba-arkadaşların giymesi farklı oluyor. eşimin akrabalarından da beyaz giyen kuzen vs vardı, onlarınki göze batmıyor o kadar. sade bir elbise veya beyaz bir takım; beyaz abiye kadar gelinliği andırmıyor.
ya görgü kurallarını bilmeyipte bana eksi rep veren 2 arkadaş hakikaten bunları bilmediğiniz ve ısrar ettiğiniz için gözümde o kadar gülünç hale geldiniz ki.Birşey varsa bu ısrarınız niye?? böyle birşey uyduruldu mu hayır! Giyenler ayıplanıyor mu evet! kızın birde görümcesi yani,yanyana fotoğraflar gördüm hangisinin gelin olduğunu anlamak zor.Sizin aklınıza gelmemiş iyi niyetle giymiş olabilirsiniz ama böyle kötü bir görüntüye yol açıyor.Çok mu beyaz seviyorsunuz başka yerde giyin.Neden illa beyaz giyicem tutumu var.O gün ÖZEL birgün.Beyaz giymek geline özeldir o gün.Bunu anlamak bu kadar mı zor.
Sizin bana eksi rep verme hakkınız kadar benimde size eksi rep verme hakkım vardır hanımefendi!!!
Siz nasıl düşüncem sizinki gibi değil diye bana eksi rep veriyorsanız bende size verebilirim.Bunda gülüncek bir durumda yok.Bence düşünceler farklı diye ilk eksi rep veren siz olduğunuz için aynanın karşısına geçip kendinize gülün zemuszemus
Ayrıca bana mantıklı gelmiyor dedikleriniz,hem adetler,gelenekler herkese göre aynı olcak diye bişey yok.Tekrar tekrar söylüyorum düğünde beyaz giyilmez gibi bir adet olsa bile bana mantıklı gelmiyor. Bunu siz değiştiremezsiniz.lmaz:
Aklıma yatmayan mantıklı gelmeyen hiçbişey de benim için bir kural değildir :umursamaz:
Ayrıca teyzem ve ablam küçük ablamın düğününde beyaz giydiler ikiside kötü niyetle düşünüp giymeyi düşünmedi,düğünün olan ablama dedim bunu sorun yapanlarda varmış diye,aklımın ucundan bile geçmez böyle bişey dedi
Demek herkes böyle şeyleri sorun yapmıyormuş,yapmak zorunda da değilmiş!!!
Bana hiçte nezaket kuralı gibi gelmiyo sositososito
Ay ben yazayım önce buna nolurr.puahaaha,adetler gelenekler herkese aynı olacak değil demiş.Senin mantığın almıyor diye adetleri değiştirelim:roflol::roflol: aileden gelir zaten,sizin bütün aile maaşallah düğünlerde beyaz giymiş,normal senin böyle olman.Senin gibi nezaketsiz anlamaz ki gülüm.Hem senin aşk trafiği noldu,şakkıdı vakit kaybetme burda,erkekleri birbirine düşürmen an meselesi ,sen o konuları düşün,kedi gözlerindeki fesatlıkla karıştırma senin yapamayacağın düğün konularını..
Sizin bana eksi rep verme hakkınız kadar benimde size eksi rep verme hakkım vardır hanımefendi!!!
Siz nasıl düşüncem sizinki gibi değil diye bana eksi rep veriyorsanız bende size verebilirim.Bunda gülüncek bir durumda yok.Bence düşünceler farklı diye ilk eksi rep veren siz olduğunuz için aynanın karşısına geçip kendinize gülün zemuszemus
Ayrıca bana mantıklı gelmiyor dedikleriniz,hem adetler,gelenekler herkese göre aynı olcak diye bişey yok.Tekrar tekrar söylüyorum düğünde beyaz giyilmez gibi bir adet olsa bile bana mantıklı gelmiyor. Bunu siz değiştiremezsiniz.lmaz:
Aklıma yatmayan mantıklı gelmeyen hiçbişey de benim için bir kural değildir :umursamaz:
Ayrıca teyzem ve ablam küçük ablamın düğününde beyaz giydiler ikiside kötü niyetle düşünüp giymeyi düşünmedi,düğünün olan ablama dedim bunu sorun yapanlarda varmış diye,aklımın ucundan bile geçmez böyle bişey dedi
Demek herkes böyle şeyleri sorun yapmıyormuş,yapmak zorunda da değilmiş!!!
Bana hiçte nezaket kuralı gibi gelmiyo sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?