- Konu Sahibi siyahlalezar
valla benim bildiğim ve duyduğum birşey ve de çok mantıklı! giyende ayıplanır.Kendini gelinle yarıştıyor imajı oluşuyor.Çok komik birşeymiş gibi anlatmışsınız ama emin olunki bilmemeniz komik geldi bana.Bu geline saygısızlıktır ,hele ki yakın çevresinin buna dikkat etmesi gerekir.Kıyafet seçiminde direkt buna dikkat edilir,yani bu en son takılacak değil ilk başta takılacak şeydir.Başka renk mi kalmadı da geline gelinliğe özel beyaz renk giyilir.
bana da sizin böyle çok bilmişlik taslamanız komik geldi açıkcası. kaydirigubbakcemile3ayıplanacak daha büyük ve önemli işler var. bir kıyafet yüzünden millet ayıplanıyorsa diyecek tek şey yazık.yasakkelime
hadi kendi bildiğinden dolayı böbürlenen burnu havalarda biri olsa ayıplanması gayet normal. (bkz: siz)
altı üstü bür kıyafet yüzünden bu kadar tantana yapılması hiç dogru değil. saçma ve gereksiz.oturun dugununuzun tadını çıkarın. size ne kim ne giymiş ne giyecek. siz o insanları agırlamaktan mesulsunuz milletin eksiğini fazlasını aramaktan değil
isteyen istediği modeli istediği rengi giyer
ister glein ol ister kralice kimsenin seçimlerine kimse karışamaz
Son düzenleme: