• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem düğünümde Beyaz giyiyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi siyahlalezar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tartışmanıza gerek yok herkesin düşüncesi kendisine sen gittin düğünlerde giy beyaz elbise belki karşına çıkar bizim gibi bu durumu yadırgayan insanlar ozaman anlarsın konuyu güzelim ayrıca sen teyzenden ve ablandan bahs ediyosun farkındaysan ben GÖRÜMCEMDEN bahs ediyorum roller değişik anlican yerimseniben
bende bunu anlatmaya çalışıyorum bu genel bi konu değil herkese göre ayıp olcak art niyet arancak bişey değill

ben eksi rep vermende değilim ki,benim güldüğüm şey bilmeyipte ısrar edişineydi.Bana yazmışsın ya rep mesajında adet olduğunuda nerden çıkarmışım ya hani,çok komikmişim ya onaydı...Adetler kişiye göre değişmez.Bu konu genel bir konu.Benimle başka yerde canımlı işine gelmeyince hanımefendili konuşma istersen.
yaa haklısın herkes ana karnından doğunca bunun nezaket kuralı olduğunu öğrenmeli cnm zemuszemus
nolur senle canımlı konuşayım yaaa çok seviyorum senii ben :gitme:

Katılan olabilir katılamyanda olabilir tabiki herkesin düşüncesi bir olmak zorunda değildir kızlar bunu unutmayın lütfen .

konu sahibi arkadaşım bir şey sorucam görümcenin başka kız kardeşi varmı yada nişanlın 2 kardeşmi bir kız bir erkek falan neden soruyorum eğer yoksa senin le bir olmak istemiş olması belki imrendiğindendir yada heveslenmesinden

öğrenmenin yaşı yoktur.ne güzel şimdi öğrendiniz.giymeye devam ederseniz de sizin ayıbınız

arkadaslar dusunceye saygi diyoruz eksi veriyoruz..
bu ne celiskii???
arkadasim rahatsiz oluyorsan kendini yiyip bitirecegine gorumcene soyle..
belki o dusunmeden yapmistir.sen soyleseydin belki duzeltirdi..
biz huyunu suyunu bilmeyiz sen daha iyi bilirsin niyetini..

arkadaslar hic hos olmuyor gercekten..konu arkadasin ozel hayati degil..

Son düzenleme:
Katılan olabilir katılamyanda olabilir tabiki herkesin düşüncesi bir olmak zorunda değildir kızlar bunu unutmayın lütfen .

konu sahibi arkadaşım bir şey sorucam görümcenin başka kız kardeşi varmı yada nişanlın 2 kardeşmi bir kız bir erkek falan neden soruyorum eğer yoksa senin le bir olmak istemiş olması belki imrendiğindendir yada heveslenmesinden

nişanlım 2 kardeş canım 1 tane görümcem var sadece kendisi evli herşeyi en iyi bi şekilde yaşadı heveslenmiş olabilir bunu anlarımda heveslendiğini beyaz giyerek belli etmesini istemiyorum :olmaz:

bende bunu anlatmaya çalışıyorum bu genel bi konu değil herkese göre ayıp olcak art niyet arancak bişey değill

yaa haklısın herkes ana karnından doğunca bunun nezaket kuralı olduğunu öğrenmeli cnm zemuszemus

Sana birşey yazmakla uğraşmayacağım artık Hülya.Kişilerle saygısız şekilde alay ederek yazmıyorum ben yorumlarımı.İster canımlı konuş,ister hanımefendi de seninle zaman kaybetmeyeceğim.

Bak canım anladım kadarıyla hemfikir değiliz o yüzden tartışma oluşturacak yazılar yazmanı istemiyorum bir kaç arkadaşa çatıyosun bu yorumlarını okumak dahi istemiyorum madem böyle bir düşünce sana ters ise konuya dair hiç bir yorum yapma yada güzellikle bu konuya olan bakış açını yaz ben katılmıyorum düşüncenize de geç konu saptırma cnm yorum yazan arkadaşlarada çatma lütfen:olmaz:

ben sevgilimin arkadaşına yan gözle bakıcak biri değilim senin gibi.Tüm erkeklerde gözü olan sensin.Nişanda eski sevgilin gelip basmasın düğünü.Hem ayrıca nolduu da birden nişan oldu.Çocuğu zorla ilişkiye başlatman yetmedi mi.Görgüsüz olduğun için anlayamazsın sen nezaketten falan.Sen git makyaj topiğine hadi canım,dışını güzelleştirip için böyle cahil kalıyor işte.Hoş deidğim gibi fesatlık akıyor gözlerinden,süsleyip püslesen ne yazar.Sevgln korkuyordur şimdi arkadaşlarımada göz koyar mı bu diye

Evet cnm kahretsin çok fesatım ya sana kendimi nasıl iyi olarak kanıtlayabilirim diye öyle çok düşünüyorum üzülüyorum kiiii:çok üzgünüm:
Erkekleri birbirine düşüren fesat biri olarak görme beni senin gözündeki yerim öyle önemliki cnm yaa mafoldumben

Ay çok üzüldüm şimdiii kk'ya rezil oldum ay napcam ben yaaa :gitme: -tatlicadiarzu-

Beni bilen biliyor canım hadi gülüm baş başşş zemuszemus

Ben diyeceğimi dedim beni bilen biliyo anam için rahat olsun herkese fesatlığımı kanıtlamış durumdayımmm senin gibi "düğünde beyaz giyenin art niyetli olduğunu düşünmeyerek" mirmirmirmir

Bak canım anladım kadarıyla hemfikir değiliz o yüzden tartışma oluşturacak yazılar yazmanı istemiyorum bir kaç arkadaşa çatıyosun bu yorumlarını okumak dahi istemiyorum madem böyle bir düşünce sana ters ise konuya dair hiç bir yorum yapma yada güzellikle bu konuya olan bakış açını yaz ben katılıyorum düşüncenize de geç konu saptırma cnm yorum yazan arkadaşlarada çatma lütfen:olmaz:

Bunu konu sahibi olduun için cvp vermek için yazıyorummm
Burda ben "gelinin yakını beyaz giydi diye art niyetli olmayın!herkes kötü düşünceyle giymiyor!" dediğim için fesat oldum yeterince
Hemde konu erkek arkadaşlarımdan gözlerimin rengine şekline kadar geldiii
Eeee hakedene de cevabı gerekiyordu cnm
Senin için nezaket kuralıdır benim için değildir
Ama karşıt düşüncelerdeyiz diyede bu kadar aşağılamaya gerek yok(senin için demiyorum) yasakkelime

Neyse yeterince kıskanıldığımıda anladım başkaları sayesindeee KK'nın fesatıyım artıkkk hadi ben gittim opuyorumnanaktan

Konuya ne olmuş böyle ya ...kafamçokkarıştı

Neyse..

Bence birazcık abartmışsınız
Gelin sizsiniz , O anda herkesin gözü sizin üstünüzde olacak
Başkası beyaz giymiş yada başka renk giymiş ne önemi var
Aslında yok
Düşünüyorumda geçen yeğenim düğünde kız kardeşi ve erkek tarafından hatunun biri beyaz elbise giymişti
Sade sıradan beyaz elbiselerdi..
Gelinle yarışanda yoktu bence..
Yanyana geldiklerinde gelinin hankisi olduğuda belliydi..
Yani ne biliyim önemsenecek bir durum yok bence..
Gelin sensin , kabarık elbiseyi giyecek olanda sensin , o günün en güzelide sen olacaksın
Başkasının ne renk giyindiğine takılma bence..

Aman canım düşündüğün şeye bak düğünlerde bir sürü beyaz giyen oluyo onca insanın içinde sen ayrı o ayrı gelin olan sensin elbise giyince onumu gelin sanıcaklar sanki takılma böle ufak şeylere bence beyaz gıyenlere benım dugunumde beyaz gıymeyın denılmezkı takma sen boşverr

arkadaşlar herşeyde art niyet aramayın ya ne var giysin nolur ki ben görümcenin bu konuda art niyetli olduğunu düşünüyorum benimde abim var düğününde beyazda giyebilirdim yengem bi tepki verse iyice gıcık olurdum bende bu konuda bi modelist olarak cahil kalmışım ozaman ben bu işin okulunu okdum nerde ne giyileceğinide öğrendim de düğünde beyaz giyilmez diye bi kural ne okudum nede duydum giyim tarihi dersimiz vardı ondada görmedik bu konuyu ya:)))

Arkadaşlar sizinle canımı çok sıkan bir konuyu paylaşmak istiyorum.:çok üzgünüm:Lütfen bana yardımcı olun..Mesele şu yılbaşında düğünüm olucak geçenlerde görümcem bana beyaz bir elbise giyeceğini söyledi o beyaz ben beyaz olucaz bu durum moralimi çok bozuyor çok can sıkıcı bir durum gerçi bu konuda bana danışıp sorsaydıda giyme diyemezdim takıldığım konu şu düğünde gelinden başkası beyazlar içinde olmaz bunu herkes bilir ama ne yazıkkı görümcem bunu bilmiyor yada modacımın dediği gibi bazı şeyler içinde kalmış modacıma anlattığımda bu şekilde yorumladı kime anlatsam herkes yadırgıyo ayıplıyo kendisi evli ne olursa olsun düğünde beyaz allı pullu bir elbise giymesi yanlış diye düşünüyorum bütün üyelerin yorumlarını bekliyorum hoşcakalın arkadaşlarsenağlamasenağlamasenağlama

ben de görümce olacağım Allah ın izniyle hemde iki kere:):):)
ve ekimde düğünüm var
gelinliğimde kararsız kalıyorum hala ve aklımda içimde kısacası heryerimde kaldı cam organzenin parıl parıl parlaması...
şimdi ne alaka falan diyeceksindir belki ama
sonra düşündüm de dedim 2 abim var
birinin düğününde de beyaz giyerim nolcakk
hemde organze:):):)parlarım dedim
içimde kaldı ya...
:):):)
sonra da düşündüm acaba gelin beyaz ben beyaz
dedim amaaaannn ne alaka..
bunlar da cumartesiden beri geçiyodu hep aklımdan
görünce yazayım hemen dedim
kesin onun da içinde kalmıştır
yoksa onca renk arasında gitmiş beyazı bulmuş
sen canını sakın sıkma
boşver içinde varsa giysin
bu arada ben vazgeçtim:):):):):):):):):):):):):):):):):)
oğlum olursa sünnet annesiyken giyerim
içimde kalırsa kalsın:):):)

Aman canım düşündüğün şeye bak düğünlerde bir sürü beyaz giyen oluyo onca insanın içinde sen ayrı o ayrı gelin olan sensin elbise giyince onumu gelin sanıcaklar sanki takılma böle ufak şeylere bence beyaz gıyenlere benım dugunumde beyaz gıymeyın denılmezkı takma sen boşverr

arkadaşlar herşeyde art niyet aramayın ya ne var giysin nolur ki ben görümcenin bu konuda art niyetli olduğunu düşünüyorum benimde abim var düğününde beyazda giyebilirdim yengem bi tepki verse iyice gıcık olurdum bende bu konuda bi modelist olarak cahil kalmışım ozaman ben bu işin okulunu okdum nerde ne giyileceğinide öğrendim de düğünde beyaz giyilmez diye bi kural ne okudum nede duydum giyim tarihi dersimiz vardı ondada görmedik bu konuyu ya:)))

bunda bişey yokki moralin bozulacak.sanki gelinlik giymeyecek beyaz elbise giyeceği.

yapmayın kızlar hiç nezaket kuralı bilmez misinizzz yaa :olmaz:
cemomileee'cim sizlere bi nezaket kuralı öğretsinnnn zemuszemus
ayyy bu örftür adettirr bilmeniz gerekkk :gitme: -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
yazmıcaktım duramadım-tatlicadiarzu-

bence yadırganacak bir durum yok ki bunda senin bilmediğin kaç kişi daha giyecek belki de gelinliği görümcenin art niyeti olduğunu sanmıyorum
ben olsam önemsemezdim sonuçta gelinlik farklı beyaz elbise farklı
bunun bir görgü kuralı olduğunu bile bilmiyordum

nişanlım 2 kardeş canım 1 tane görümcem var sadece kendisi evli herşeyi en iyi bi şekilde yaşadı heveslenmiş olabilir bunu anlarımda heveslendiğini beyaz giyerek belli etmesini istemiyorum :olmaz:

Canım belkide böyle yaparak yanında olduğunu nasıl anlaşabilen 2 kişi olduğunuzu dosta düşmana göstermek istiyordur yani hani hep gelin görümce anlaşamz derler ya

yapmayın kızlar hiç nezaket kuralı bilmez misinizzz yaa :olmaz:
cemomileee'cim sizlere bi nezaket kuralı öğretsinnnn zemuszemus
ayyy bu örftür adettirr bilmeniz gerekkk :gitme: -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
yazmıcaktım duramadım-tatlicadiarzu-

seni kibarca uyardığımı hatırlıyorum :olmaz: bidaha söylememe gerek yok sanırım :umursamaz:

evet seni bilen biliyor!!! bencede git.Ne diyecak lafın var ki,gerçekleri yazdım.Sen açtığın konularla yeterince rezil oldun zaten,dışarda olsan seninle arkadaş olarak konuşmaz kimse.Hadi sen makyaj topiğine git

Ayyy bebeim yaa beni sadece makkaj topicinde gördüüne göre sende sadece oraya giriosun demektirrkaydirigubbakcemile3
Başka yerde göremediğine göreee zemuszemus

Back