S
siyahlalezar
Ziyaretçi
- Konu Sahibi siyahlalezar
durum tamamen farklı olsa da kıskançlık ortak nokta gibi gözüküo...
bi de muhalefet eden arkadaşlar beyaza takılmışlar ama bu mesele beyazdan öte bence. lalezarın bize söledği, görümcesinin de ona tarif ettiği model kuyruklu fln, yani çok iddialı bi model. bakın pronovias'ın, spousa'nın modellerine, düz şifon beyaz-kırık beyaz gelinlikler vardır. bence asıl problem renginden ziyade elbisenin modelinde. oldu olcak ata da binsin, ya nasip de desin.hadi başka renk bulamadı, başka model bulamadı, vitrinde gördü içi kaldı gibi bi durum olsa anlarım, sonuçta 25 yaşında, o da genç, heves edebilir. ama 4 ay önceden karar verip, bi de diktirerek almak hakikaten art niyet göstergesi. tabi ki gelinden daha ışıltılı, ihtişamlı olamaz, ama ileri dönemdeki aile ilişkileri açısından bakınca pek iyi bi gelin-görümce ilişkisi olacağını sanmıyorum ben.bu daha başlangıç gibi gelio, Allah sonunuzu hayretsin lalezarcım:teselli:.[/QUOT
görümcemle aramızın çok iyi olacağını bende düşünmüyorum zaten sürekli kendini benimle kıyaslıyo abim öyle yapmaz şöyle yapmaz diyo ben eşi olucam sonuçta sana davrandığı gibi bana davranıcak değil nişanlımı üzmek istemiyorum görümcemle yüzeysel bi ilşkim var zaten evlendikten sonrada bunu devam ettiricembenneyaptımki